כוס אמממקקק!!

כוס אמממקקק!!../images/Emo20.gif

בעע על כל הבנים שיש לי בכיתה..כוס אמא שלהם.. אז ככה הנה הסיפור.שיעור מתמטיקה..איזה בן מעפן יושב לידי חירר לי בראש שהוא אמר שאושרי הומו אדם הומו ושרון הומו טוב חירר לי בראש ...והוא אמר שאביחי וערן לא... והוא כל שניה הומומו..ואני שתוק כבר יאלה תפסיק כבר..אל תעז לדבר עליהם ככה שמעת?אחר כך אני אמרתי הם הדברים הכי יפים שיש בעולם הזה ואחר כך איזה ילדה מניאקית אמרה שאושרי הומו הוא הומו ואני שואלת אותה איך את יודעת אז היא אומרת היה כתבה שהוא הומו ואני כזה בסדר בסדר הוא הומו הוא הומו ואמרתי את זה בציניות ואז התחלתי לקלל ולהרביץ אוז הוא אומר לי הוא הומו הוא הומו ולא הפסקתי להרביץ לו....ואז בשיעור צרפתית אחד שקוראים לו אדם אמר שאדם הומו והיה בא לי להגיד לו יוואווו אתה הומו אני לא מאמינהה יואוו ואז בסוף היום אני חושבת לעצמי אולי הם באמת הומואים ואז אני אומרת לעצמי מה איך אני יכולה לחשוב על דבר כזה בכלל? הם לא הומאים..תאמינו לי שזה לא היה מכוונה רעה ותאמת גם לא רציתי לחשוב על זה אף פעם ראיתם מה הבני הזונות האלה גרמו לי לחשוב??טוב סתם היה בא לי לשתף אותכם בזה...אבל למי שלא נאה לה אתם רואים את האיקס למעלה תלחצו עליו

חח גילי כנסי ....

חחח יש לי ת'יומן של הבויז אז אני גם יושבת ליד בן אחד שקוראים לו בר .. אז ביום הראשון ללימודים הוא ראה ת'יומן שלי שאני מסתכלת אז הוא אמר אה .. ההומואים האלה .. אז אמרתי לו הם לא הומואים אז הוא אמר הם הומואים אז אמרתי בציניות בסדר הם הומואים עכשיו הוא כבר לא יורד עליהם אבל כל הבנות בכיתה יורדות עליהם ----------------------------------------------------- והים לפני שיעור ספורט שהגעתי וכל הבנות בחוץ אז ילדה אחת מהכיתה שלי אומרת לעוד ילדה מהכיתה שלי נו תחקי ת'גיים בויז נו... והיא אמרה המורה הגיעה אני לא יכולה והיא שעה מתווחכת איתה תחכי אותם ... וזה עיצבן אותי אבללא אמרתי להן .. ---------------------------------------------------------- ואתמול הלכתי לים עם אחי אבא שלי וחבר של אבא שלי ושתי הילדות שלו .. אז היינו בים איזה 4שעות ואז הלכנו לאכול צהריים והזמנו עוד חבר של אבא שלי אז בקיצור הבת של חבר של אבא שלי { לא זה שהזמנו אותו } התעצבנה על החבר שהזמנו אז אמרתי לו אותי אתה לא תצליח לעצבן ! אז הוא אמר אם אני אקד על הגיי בויז האלה את תתעצבני אמרתי לו לא נסה ותראה שאני לא מתעצבנת .. אחר כך בג לל שהיה לי ת'אייפוד ויש לי שם ת'שירים של הבויז אז השמעתי לו את אל תגידי לי .. אז הוא אמר של מי זה כדי לראות איך הוא יגיב אמרתי לו שלא כתוב של מי זה ושאני לא יודעת אז הוא אמר איזה שיר מגעיל.. אז אמרתי לו זה שיר יפה ואז הוא אמר זה שיר בינוני אז אמרתי לו עבדתי עלייך זה של הגיים בויז אז הוא אמר מהתחלה ידעתי שזה שלהם {פפפחחחחחח } אז אמרתי לו אבל אמרת שזה בינוני אז הוא אמר אמרתי את זה כדי לא להעליב אותך אז אחרי שסיימנו בסעדה אמרתי לו נו איך השירים של הגיים בויז אז הוא עשה לי בוז רציתי להרוג אותו חחחחחח -----------------------------------------------------------
מי שקראה את כל מלכה !!

אמאאאאאאאא

ואיייי אני לא היתי משאירה בחיים את מי שהייתה אומרת ששרון הומו, הומו אחיההההה אמלה איזה חוצפניות! הן לא יודעות בכלל על מי הן מדבות על המושלמים של הכדור ארץ הזה הן פשוט מקנאות!
תאמינו לי לא צריך להתייחס לכאלה מפגרות!באמת שלא צריך!אם אנחנו יודעות שהם לא הומואים והם פשוט מושלמים אז יופי...לא צריך להיות לנו אכפת מה אחרים חושבים..... מריה סנדלר

סתם סתומים כל אלה שככה מדברים עליהם

ככה אומרים על אושרי?! על אדם?! ועל שרון?! שיקפצו לייייייייי ומאמי אל תתייחסי לכל דבר שאומרים עליהם

לא התיחחסתי../images/Emo20.gif

אבל הם חיררו לי ת'מוח.. והתעלמתי..כי ממש לי היה לי כוח לריב איתו..כי אני יודעת מה נכון ומה לא נכון.. ודילב בכיף הייתי מביאה לך!

מאמי כנסי../images/Emo39.gif

תמיד,אבל תמיד יהיו כאלה שישנאו אותם ויגידו שהם הומואים, אבל את יודעת מימה זה נובע נכון!? מ-ק-נ-א-ה[: והקנאה אוכלת אותה מבפנים, את לא צריכה להתייחס לזה, אז אמרו אז? תצחקי, תראי להם שזה לא מזיז לך, ואז שהם יראו שאת צוחקת מזה, הם יפסיקו לקרוא להם ככה
מוווואה:-*

למעלה