כוס אמא של כולם

FuckYouAll

New member
כוס אמא של כולם

רק שתידעו שאני עוקבת אחריכם כבר הרבה זמן, ואתם כולם בני זונות מטומטמים! לפחות הרוב! אולי אתם שונאים ערסים אבל אתם מתנהגים בידיוק כמוהם, כי אתם מבינים, כשערסים נמצאים בחבורות ממש ממש גדולות אז הם מרגישים את עצמם למעלה והם יורדים על אנשים שבאים ביחידות, ועל סתם אנשים שנמצאים בדרך שלהם ואתם בידיוק ככה! למה אתם סתם ככה יורדים על אנשים? עליי אישית לא ירדו אבל אני כבר הרבה זמן שמה לב לאנשים אחרים שמצטרפים. מי אתם חושבים שאתם? אני מקווה שהאנשים שאני מדברת עליהם (אהמ, אופיר, לילך, מאיה, קסם) אוהבים ערסים כי הם כאלה

מה, אנחנו שונאים ערסים../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

למה לא אמרו לי??? ולפי דעתי את סתם מקנאת בקהילה שלנו
אופיר, לילך, מאיה, וקסם sholtot ass ואם הן סנוביות וערסיות אז הלוואי שיתרבו כמו שפנים ויכסו את הארץ הזאת

מקנאה לא מקאנה וואטאוור../images/Emo108.gif

הפואנטה היא: שאת לא צודקת יכולך ליות שזה הרושם שאת קיבלת כי יש גם בדיחות פרטיות שנוצרות או דברים ממפגשים שנזכרים לעד ולך זה יכול להיארות כמו זנונתיות מתנשאת אבל גם את ערסית עם הדיבור העמוק והמחונן שלך

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא ראיתי את החצי השני../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

טחחחחחחחחחחחחחחחחח
שמע חמודי, אני מנסה, אני מנסה
אין לי שותפים פהההה
מעוניין
ארג.
שפנפנים

ראית אחותי כפרה נשמה ../images/Emo25.gif

היא קראה לך ערסית שזאת קללה אחושרמוטה!!!!!!!!! בואי נפוצץ אותה באבנים!!!!!!!!!!!!!!!!

Gizmo14

New member
הילה, יא כפכף../images/Emo70.gif מה זה הבדיחות../images/Emo28.gif

הקורעעעותתתת האלהההה
כבר כמעט שכחתי את הפרחה מהסופרלנד
ווהו
כפכף שכמותך, פוי
די נו, מעכשיו כפכף זאת מחמאה
^-^

מלאכית16

New member
כפכף תמיד הייתה מחמאה..../images/Emo110.gif

חברות שלי לא מאמינות לי שאני המצאתי את הביטויים- כפכפים, סנדלים וכו'... רעות...

היי, אנחנו לא מקללים פה אף אחד

אז עופי מפה כוס אימך הצולעת יא פוסטמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@$#&#%&@%&@%&#@%&%&&%@%&**)@%)&*#%&!#&!#!#^#%&#^!#%&&#%&#%

למעלה