כוס אימא של צה"ל.

Itamarro

New member
כוס אימא של צה"ל.

היה היום יום סיירות, הלך לי די טוב בבור ובאלונקה, בספרינטים הייתי חלש יחסית, אבל שמרתי על מקומות 8-9-10 (הייתה לי קבוצה של סוסים), והייתי בטוח שפיציתי על זה שהגעתי לאלונקה 80% מהפעמים, ואז היה שקים, כמובן קיבלתי את השק הכי כבד והכי מפוצץ, שלא היה אפשר לקפל אותו סביב העורף אז סחבתי אותו על כתף אחת, ואז באמצע עצרתי להחליף כתף. לא ידעתי שלעצירה תהיה משמעות כל-כך קשה. אז קיבלתי חובלים, ולא כל-כך התבאסתי, כי במילא 1. אנלא יכול לגשת לגיבושים (תלפיות וצ"א). 2. אני בכלל לא רוצה מטכ"ל שייטת או חובלים, אני רוצה 669. אבל אז הנציגת מדור סיירות שהייתה לנו באוטובוס הביתה, אמרה שהסיכוי לקבל גיבושון 669 מגיבוש חובלים אפסי. רציתי לבכות, 669 זה החלום שלי. אז חזרתי הביתה וראיתי שמודיעין המפגרים עדיין לא קיבלו את הפקסים שלי למרות ששלחתי אותם פעמיים בשבוע האחרון, ושקיבלתי זימון המשך למיוני תפקידים מועדפים, ועדיין אין תשובות מגיבוש תלפיות. אני שונא את צה"ל למה אני נכשל בכל מה שאני רוצה להגיע אליו?

Amazing18

New member
בייב.. ../images/Emo140.gif

הלוואי והיו לי המילים המתאימות כרגע, אבל אני לא מוצאת אותן לא כי הן לא קיימות, אלא כי כל מה שאני אומר עכשיו לא יגרום לך להרגיש טוב יותר, ובצדק. אתה רוצה משהו כל כך - וכשהוא לא קורה זה מעצבן, זה נותן לך תחושה שאתה לא שווה בכלום. אבל אל תחשוב ככה, אל תעיז לעולם להוריד מהערך שלך, רק בגלל שהמערכת הזו לא מצליחה למצוא תפונטציאל בכל אחד ואחד מאתינו, ואני בטוחה שבך יש המון. אני בטוחה שתהנה בכל תפקיד שתקבל, אל תשלול.. תקרא יותר תלמד, תדבר עם אנשים לפעמים העולמות משתנים מקצה לקצה כשיש לך הוכחות חיות ביד. בהצלחה בכל מקרה

demoloc

New member
א' חובלים זה מעולה

כל עוד סיימת אז אתה שפיץ. 2.איפה עוד נכשלת? עוד אין תשובות מתלפיות . ואולי לא הבנתי נכון אבל אם זומנת להמשך מיונים אז עברת לא? ואתה עדיין ממויין לצ"א? יש לך עוד 2-3 מסלולים לפול מהם לפני שתוכל לקטר חביבי

Itamarro

New member
כה עברתי ביום רביעי ירפא א

ותודה על העידוד.. כל-כך הרגשתי אפס בדרך הביתה...

demoloc

New member
והנציגה ההיא טיפשה

ימבה אנשים מהגיבוש חובלים שלי הלכו לגיבוש 669. ואכן כוס אמא של צה"ל (בלי קשר)

Kfozli

New member
אל תתבאס

כמו שבטח ראית לא כולם קיבלו משהו ביום סיירות, וחובלים זה מעולה ככה שאתה לא אפס בכלל. אם תסיים גיבוש חובלים, תתקשר מלא למדור סיירות אולי בסוף יביאו לך 669. ואתה נשמע כמו בחור איכותי (תלפיות, צ'א, מודעין) ככה שבסוף בטח תקבל משהו איכותי. וכן כוס אמא של צה"ל!!!

ISpy

New member
מכיר את הסוף של אנשים כמוך?

במקום לתת את המקסימום, ולנסות להגיע הכי רחוק שאפשר עם המצב, אתה "בררן" באופציות טובות וסופך להתגייס לחי"ר רגיל... אולי זה מה שאתה בעצם רוצה.

Itamarro

New member
אני לא בררן כל-כך

אני בכל זאת מתכוון להגיע לצוות-ים ולנסות כמה שאני יכול, ולהגיע לגיבוש חובלים, פשוט אני לא רואה את עצמי כחובל בטווח הרחוק :( ולזה שמתחתיי, אני קיבלתי זימון שני, שהראשון היה הטופס הירוק.

GammaRay

New member
בהצלחה גבר:)

בהצלחה אחי חח הם מחמיאים הרבה בשלב הזה:) ואגב גם אני לא רואה את עצמי בתור חובל אבל עדיין מתכוון ללכת לגיבוש(חוץ מזה שאין לי הרבה ברירות היות ויש לי מספר מעל -2) חוץ מזה במיונים שלי לחובלים/צוללות היו שם אחלה חבר'ה שלדעתי יהיה נחמד להעביר קורס איתם(חח רושם ראשוני בלבד.).

GammaRay

New member
אל תתבאס העיקר קיבלת זימון לגיבוש.

ואו שפע מיונים.. שיהיה לך המון בהצלחה בכולם ושתתקבל למקום בו תהיה הכי מרוצה!! אגב אם כבר תפקידים מועדפים באיזה שלב אתה נמצא?;) (ללא קשר לתוכן המיונים הכוונה יותר למספר הפעמים שקיבלת כבר זימון.)

DyingToLiVe

New member
איתמר!

יהיה טוב, אל תדאג, יש לך לעשות הרבה דברים לפני שתגיע לגיבוש חובלים הזה.

למעלה