כוסעמקקקקק

ILANA360

New member
כוסעמקקקקק

עוד מעט ביצפר שוב..!!!!11 ואני עוד יש מצב נישארת בכלל כיתה או יורדת כיתהההה ואי עצבים!! אין יםםםםםםםםם \$$%!ֱֱ רק בגריות..זהו אני פורשת רציני סעמק מי שרוצה לשכור איתי דירה ליד הים שידבר איתי!!

sfl

New member
חח בואי!!!

אבל בחו''ל..באמשלי בואי. מזה יורדת כיתה?אמלה תעברי תבחינות..לכי תלמדי!

ILANA360

New member
כי כול המורים האלא זונות $^&^@

למדתי כול השנה חרשתי ויצא לי נשכל בתנך ולשון ואם אני לא עושה מיבחן אני יורדת לכיתה של טיפשים או נישארת כיתה אין לי כוח וההורים שלי ישחטו אותייייי רציני אני פורשת והולכת לעבוד מול הים..

Ezcorp

New member
אולי את גידמת?

בסדר, נכשל בתנ"ך זה עוד בסדר כי אף אחד לא שם זין על זה, אבל איך נכשלת בלשון? דרך אגב כן איזה באסה מתחיל בית ספר, אההההההההההה לא! גיוס מרץ מוהאהאהאהאהא!!! טיסה לפורטוגל עוד שלושה שבועות בערך! מו הא הא!

ILANA360

New member
ואלה אין לי מושגג

לשון כולם נכשלים פה זהקשה בכלל אין לי מושג מה חומר אף פעם לא ההיתי בשיעוריפם של זה עד היום אני לא יודעת איך המורה ניראתת.. רשמו לי בתעודה אז חשבתיהם ישכחו מיזה כי כבר עבר חודש והיום היתקשרו מביצפר.. ביצםר זה חרא אני בורחת מההבית ועוברת לגור באוהל

כל הילדים חוזרים לבי''ס, כמה עצוב

בדיוק כשמגיעים הסואלים של הסתיו, אוי איזה באסה. סתם ציניות מרושעת, איזה כיף עוד שלושה חודשים החליפות חוזרות, כל גולשי הקיץ נעלמים, ונשארים רק הרציניים. אגב, מישהו רוצה לקנות חליפה סבירה במחיר זול?

ILANA360

New member
אני רק משתפת אותכם חח

כי ההורים שלי הולכים לשחוט אותי ווטנג אני עוברת לגור אצלך חח אני צריכה לברוח

W u t a n g

New member
יא ממתק!

שכחת את הדגל שלך אתמול באוטו של חודור.. הנה הוא

Ezcorp

New member
בואו נפתח אשכול חיקוי של חיות!

אני אחקה חתול - מיאו דרך אגב מי שיכתוב חיכוי במקום חיקוי צפוי לקנס עד מאסר של שלוש דקות.

sfl

New member
בכמה אתה מוכר?

ומאיזה חומר היא? שלי עשתה לי אלגריה אז העפתי אותה,אני צכה לקראת החורף לקנות. איזה יש לך ובכמה אתה מוכר?!

חליפת אוניל 3\2 מ'מ

עם שרוולים נשלפים, כשאין לי את הידיים. במצב סביר ביותר, מהחומר הרגיל שכל החליפות עשויות ממנה. מחיר 400 ש''ח ויש על מה לדבר. שלח לי מסר או תקשר אליי 052-3873340

למעלה