עוד מעט ביצפר שוב..!!!!11 ואני עוד יש מצב נישארת בכלל כיתה או יורדת כיתהההה ואי עצבים!! אין יםםםםםםםםם \$$%!ֱֱ רק בגריות..זהו אני פורשת רציני סעמק מי שרוצה לשכור איתי דירה ליד הים שידבר איתי!!
למדתי כול השנה חרשתי ויצא לי נשכל בתנך ולשון ואם אני לא עושה מיבחן אני יורדת לכיתה של טיפשים או נישארת כיתה אין לי כוח וההורים שלי ישחטו אותייייי רציני אני פורשת והולכת לעבוד מול הים..
בסדר, נכשל בתנ"ך זה עוד בסדר כי אף אחד לא שם זין על זה, אבל איך נכשלת בלשון? דרך אגב כן איזה באסה מתחיל בית ספר, אההההההההההה לא! גיוס מרץ מוהאהאהאהאהא!!! טיסה לפורטוגל עוד שלושה שבועות בערך! מו הא הא!
לשון כולם נכשלים פה זהקשה בכלל אין לי מושג מה חומר אף פעם לא ההיתי בשיעוריפם של זה עד היום אני לא יודעת איך המורה ניראתת.. רשמו לי בתעודה אז חשבתיהם ישכחו מיזה כי כבר עבר חודש והיום היתקשרו מביצפר.. ביצםר זה חרא אני בורחת מההבית ועוברת לגור באוהל
בדיוק כשמגיעים הסואלים של הסתיו, אוי איזה באסה. סתם ציניות מרושעת, איזה כיף עוד שלושה חודשים החליפות חוזרות, כל גולשי הקיץ נעלמים, ונשארים רק הרציניים. אגב, מישהו רוצה לקנות חליפה סבירה במחיר זול?
עם שרוולים נשלפים, כשאין לי את הידיים. במצב סביר ביותר, מהחומר הרגיל שכל החליפות עשויות ממנה. מחיר 400 ש''ח ויש על מה לדבר. שלח לי מסר או תקשר אליי 052-3873340