כוסס עמקק

כוסס עמקק

כתבתי 3 הודעות בנפרד והן עכשיו כאילו נעלמוו??? מישיו יכולל להסביר לי למה?? טוב לא חשוב אני אסביר הכל בהודעה אחת. 1. השיר פתיחהה פשוט גורג'ז ממש ממש יפהה קיילן יא כוסית כפרה עלייך 2. הם יצאו מפגרים כי הם יראו מי הולכת להתעלףף.. (בפרומו).. 3. מישם לב..כוס אמא של הפרומו.. נכון תמיד בפרק האחרון יש תצוגה אפנה? אז ראו בפרומו תצוגת אופנה של 2 מהבנות וזיהיתי אותםם וזה ממש ממש הרס לי.. 4. מי ששם לב.. בפרומו ראו את טטיאנה עם התלבושת של החייזר והיא בכתה כזה ואמרה כואבות לי הרגלים.. ואז לא ראו את זה בפרק.. 5. אחרון חביב.. נואל חמודה לאללה.. היא כזה אמרה: כל מי שרואה את טיירה חושב מיד על ציצים והלבשה תחתונה.. ויש לה שכל, כאילו מי היה מאמין"? איזה חמודהה הבנתם יעני היא ירדה על טיירה התכוונה שהיא סתומה.. האהא מקווה שההודעה לא תמחק.. תכתבו תגובות אם בא לכםם יוםם טובב ותשרשרו תמונות של כריסטינה הכוסית בריטני הפרפקט וקיילן הסופר סקסיתת

MeetLofe

New member
אמממ אוקיי....

:) 1.קיילין היא הבחורה הכי מדהימה בעולם תכף תגלה גם כמה האישיות שלה כובשת היא אחת הבנות הכי מדהימותש שהיו בטופ מודל כמו שג'יי אמר "אין לה מושג עד כמה היא טובה" 2.כן,הם מפגרים 3.אני ראיתי את זה ואני כזה WTF למזלי ראיתי את הוענה אבל איך לעזאזל הם שמו את זה חשבתי לעצמי אני מצטער בשבילך שנהרס לך וראית את זה ואני מקווה שכל מי שיראה את זה לא ישים לב שזאת התצוגת אופנה של הפרק האחרון או משהו כזה אגב אם כבר מדברים על זה זאת התצוגת אופנה הכי שווה בכל זמני הטופ מודל 4.אממ...צודק,אם זכרוני אינו מטעני בפרק שאני ראיתי באמריקה דוקוא ראו את זה 5.נואל ממש מתוקה ואני דווקא חשוב שהיא הייתה צינית בכל הענין חפרתי,סיימתי,שלום:)

janet gold

New member
מי אתה????meetlofe

ממש מעניין אותי מיא תה מכל האנשים בפורום.. במיוחד בגלל מה שכתבת והחתימה שלך וכאלה..אני אסביר אח"כ אז..מי אתה? חח

MeetLofe

New member
מז"א מי אני?XD

אני מוטי מה יש למה שכתבתי ולחתימה שלי?חחחחח תסבירי:p

MeetLofe

New member
מז"א מי אני?XD

אני מוטי מה כבר רשמתי ומה יש לחתימה שלי? הסבירי:p

Sinner Girl

New member
אני אסביר למה.

כי לא פותחים מיליון הודעות חדשות, אם היית טורח להכנס לראשי ולקרוא את זה. ככה זה בסדר.

JULI4561

New member
תודה שהזהרת על הקטע עם הפרומו ו

התצוגה
:]

למעלה