כוסיות, מה עם מפגשפורום ?
Shiri from the block Active member 19/6/06 #1 אממ אם קארין לא יכולה בתאריכים הנ"ל (שבדיוק באתי להציע אותם../images/Emo122.gif) אז ה-16-20 (יולי) לדעתי זה תאריך מצויין! מה דעתכם על זה?
אממ אם קארין לא יכולה בתאריכים הנ"ל (שבדיוק באתי להציע אותם../images/Emo122.gif) אז ה-16-20 (יולי) לדעתי זה תאריך מצויין! מה דעתכם על זה?
E Eti No Name New member 19/6/06 #3 ב-16 אנ'לא יכולה ../images/Emo14.gif צו 1 וב-19 לבנתיים, כן? מה עם יום שני, ה-17? או אפשר ביום חמישי, ב-20? :]
ב-16 אנ'לא יכולה ../images/Emo14.gif צו 1 וב-19 לבנתיים, כן? מה עם יום שני, ה-17? או אפשר ביום חמישי, ב-20? :]
Shiri from the block Active member 19/6/06 #1 כן כן!! כל ה-16 עד ה-20 מתאים לי!! רק שיתאים לכולם וזה יהיה מצויין!
C ComplicatedCutie New member 19/6/06 #5 אני לא יכולה בבוקר או בערב כי אני עובדת , אני רק יכולה בימי שישי ... מקסימום תגידו לי תאריך ואולי אני יצליח לצאת מוקדם יותר ואביא על האחות הקטנה
אני לא יכולה בבוקר או בערב כי אני עובדת , אני רק יכולה בימי שישי ... מקסימום תגידו לי תאריך ואולי אני יצליח לצאת מוקדם יותר ואביא על האחות הקטנה
C Conviction New member 21/6/06 #11 ../images/Emo124.gif תאריך סופי. מה דעתכן על ה-17.7, יום שני? / .
B BacKarin Street Girl New member 21/6/06 #13 ../images/Emo45.gif לבנתיים. וד"א הדר היום היה כריס בג'יי לנו, הוא הוריד את הזבל
C Conviction New member 21/6/06 #14 יא! יו, כפרעליו הוא היה שם כ"כ חמוד! [רק חבל שהוא הרס בטעות את הבדיחה.. ] איזה כיף לך שראית את זה בטלויזיה. :]
יא! יו, כפרעליו הוא היה שם כ"כ חמוד! [רק חבל שהוא הרס בטעות את הבדיחה.. ] איזה כיף לך שראית את זה בטלויזיה. :]
B BacKarin Street Girl New member 21/6/06 #15 כן הוא בהחלט חמוד! חחח נקרעתי מהפרצוף החמוד שהוא עשה. ובכלל הקטע עם הפח קטע קורע. ואיך הוא הרס את הבדיחה? הם עושים חזרות, לא?
כן הוא בהחלט חמוד! חחח נקרעתי מהפרצוף החמוד שהוא עשה. ובכלל הקטע עם הפח קטע קורע. ואיך הוא הרס את הבדיחה? הם עושים חזרות, לא?
C Conviction New member 21/6/06 #16 כל הזמן הוא עושה פרצופים חמודים D: והמ, לא הבנתי את מה שאמרת. התכוונת לאיך הוא הרס את הבדיחה אם הם עושים חזרות, או פשוט שאלת איך הוא הרס את הבדיחה? [אוי, משפטי דו משמעות..הבגרות בלשון ]
כל הזמן הוא עושה פרצופים חמודים D: והמ, לא הבנתי את מה שאמרת. התכוונת לאיך הוא הרס את הבדיחה אם הם עושים חזרות, או פשוט שאלת איך הוא הרס את הבדיחה? [אוי, משפטי דו משמעות..הבגרות בלשון ]