כוסות רוח

קארני 7

New member
כוסות רוח

שלום
הלכתי למטפלת בשל כאבי רגליים. עשתה לי טיפול בכוסות רוח. מאז הגב התחתון וכל האזור מאד כואב.
האם זה אמור לכאוב או שלא?

0 אור 0

New member
תראי

אני אישית לא מתחברת לענין הזה של כוסות רוח, לטעמי תופעות הלואי של שטפי הדם מוצדקות רק לבעיות מאד ספציפיות,
מה גם שלמרבית הבעיות , ובפרט כאבי רגלים, יש פתרונות יותר מתאימים.
יחד עם זה, אם מדובר במטפלת טובה ומקצועית, שיודעת מה היא עושה , אז אין נזק בטיפול הזה, חוץ מנזק אסטטי וכאב מקומי לזמן מסויים,
מציעה שתידעי את המטפלת שלך לגבי הכאבים מהם את סובלת , ותראי מה היא מציעה לעשות.

yoelnd

New member
תשובה

היי
אם איזה סוג כוסות רוח היא עובדת? מזכוכית עם אש? סיליקון? האם שמה רק באיזור הגב או גם על הרגליים? האם כוסות גדולות או קטנות? האם עשתה רק הנחה או שגם עשתה סיבוב איתם? - להזרים דם?

קארני 7

New member
הסבר

היא השתמשה בכוס אחת, עשתה שני חתכים קטנים על אחת החוליות למטה . הכוס לדעתי פלסטיק. וכן היה סיבוב.
הרגשתי מעט לחץ בזמן הפעולה, אך לא כאב.
אך כרבע שעה אחרי סיום הטיפול התחלתי לחוש כאבים שנמשכים עד היום.
כמו כן גם השרירים בישבן העליון נורא כואבים לי.
מקווה שלא נגרם לי נזק...

0 אור 0

New member
כוסות רוח עם ניקוז דם

לזה אני עוד פחות מתחברת
. אבל למרות שאני לא מוכנה שיעשו לי וגם לא מוכנה בשום אופן לעשות לאחרים, אני מכירה מטפלים טובים ומקצועיים שנעזרים בשיטה הזאת.
האם ניסית לדבר עם המטפלת ולשאול אותה לגבי הכאבים כפי השהמלצתי לך בתגובתי הראשונה?
בכל מקרה, מה לעשות הלאה (חוץ מלדבר עם המטפלת שזה הדבר הראשון והחשוב):
א. לוודא שאין לך זיהום במקום של החתך - אודם , נפיחות ..
ב. להקלת הכאבים: אמבטיה חמה עם מלח - עדיף ג'קוזי
ג. לשחרור השרירים ולטיפול בסיבה לכאבי הרגליים שהיו התחלת הסיפור - להגיע למטפל מקצועי בעיסוי/מגע. זה יכול להיות מטפל בעיסוי רפואי- שיקומי, מטפל בשיאצו, תאילנדי או כל שיטת עיסוי אחרת ובפרט שהמטפל הוא מקצועי מספיק כדי לאבחן מה קורה, לטפל במה שהוא יכול, להסביר לך מה לעשות בבית כדי לשחרר ....

ב.

קארני 7

New member
תודה לך

אתמול הלכתי לאורטופד נתן לי אורוקוקסיה .. עדיין יש לי כאבים.
אעשה מה שהצעת.
המון תודה!!!!

כוסות רוח עם הקזת דם??

אפשר לתבוע אותה על דבר כזה...
עדיף שתיתני למקום להרגע כמה ימים לפני שתנסי עוד טיפולים.

yoelnd

New member
למה ככה?

היי
מאוד מקובל לבצע כוסות רוח עם הקזת דם - השאלה אם יודעים לעשות נכון. נכון שיש צורך בירור לפני הפעולה ולמה ישר לתבוע?
ישר לתבוע אם המטפל לא עזר להוריד כאב? ישר לתבוע שאין תועלת מיידית כמו אקמול לכאב ראש?

למעלה