כוסות בירה - הוגרדן...

Uv Kruvi

New member
כוסות בירה - הוגרדן...

היי אני מחפש כוס בירה הוגרדן כמו בתמונה המצורפת - הכוס השמאלית... כוס של חצי ליטר, דיי ענקית, והיא בצורת משושה... (יש של רבע ליטר ויש של חצי, אני מחפש את החצי - 0.5 ליטר) בכל מקרה מצאתי קצת אנשים שמוכרים באי-ביי אם יש מישהו שמכיר איפה לקנות בארץ, או אולי משלוח מחו"ל בזול מישהו? חנויות? משהו? יבואן של החברה? לא יודע מה... תודה מראש...

lior135

New member
מאיפה אתה בארץ?

אני מכיר חנות בחיפה. אם אתה מעוניין, just say so.

Uv Kruvi

New member
מממ....

אני מהמרכז... אבל יוצא לי לעבור מדי פעם בחיפה... אני אשמח לפרטים של החנות... ובכל מקרה, אם יש למישהו מקום קרוב יותר למרכז??

anatsu

New member
כוסות הוגרדן

אני קניתי לפני כמה חודשים בחנות בנס ציונה חבילת 4 בקבוקי בירה עם 2 כוסות הוגרדן. אני משערת באזור המרכז, במיוחד בת"א תוכל למצוא. תנסה לפנות ל"דרך היין" (רצוי להתקשר קודם) אני חושבת שהם מוכרים בקבוקים + כוסות. המוצר המדובר הוא חבילה! :) מקווה שעזרתי, ענת

Bruce L

New member
נצל"ש-חנויות

איפה יש חנויות המוכרות כוסות לכל או חבילות?.. איזור ת"א עד רחובות. בתודה מראש.

Chewbacca

New member
רק עדכון קטן

דרך היין לא מוכרים בירות בכלל, וכנ"ל לא מוצרים שקשורים בבירות. המקום הכי טוב לשאול בו לדעתי זה אצל היבואן...

anatsu

New member
תגובה לצ'ואי

צ'ואי, עד לפני שבועיים הייתה מעדניה בנס ציונה ובתוכה היה סניף של "דרך היין". בסניף "דרך היין" הספציפי הזה מכרו יין ומשקאות חריפים אחרים וגם כן בירות. למסור מידע זה קל, אבל צריך תמיד להוכיח :) סופ"ש מצוין, ענת :)

Hakaris

New member
זה קצת יותר מחצי ליטר....

נדמה לי משהו כמו 660 CC

Uv Kruvi

New member
אני יודע...

הסימון הוא של 50 אבל אפשר "לדחוק" עוד קצת... :) בכל מקרה... מישהו מכיר חנות שבטוח יש בה? :)

למעלה