כוסון!

רינת4

New member
ד"א:

דבר אחד שכחנו להגיד עם גייל: הקול שלו משכר. אני רק שומעת אותו מתחיל לדבר,ואני כבר נמסה(אם זה לא קרה כבר אחרי שראיתי אותו...)

אין לו קול כזה יפה..

נו טוב, אני מודה בזה...גם הקול שלו יפה... ושהוא מדבר עם ג´סטין(שהוא יותר אכפתי ורומנטי)יש לו קול חמוד... יש לאלילים חסרונות?

גם אני רוצה...

הוא משגע אותי...הוא כזה מושלם...אפילו בראד פיט לא נראה ככה...ואפילו איזה מישהו שדומה לדודי בלסר איפה שאני גרה לא נראה ככה, ואפילו דודי בלסר לא נראה ככה.. בואו נראה... יתרונות: חתיך, סקסי, סקס אפיל, מבט מהפנט ומשגע, עיניים ירוקות, שיער שטני חלק שבא לך להעביר עליו יד, שפתיים מלאות(ואם שמתם לב בתמונות שהוא מצטלם הם תמיד אדומות וסקסיות), גוף שרירי במידה, חטוב, תחת נחמד...(ואני לא מגיעה לאות ז´), ולפי מה שקראתי ולפי מה שאומרים עליו הוא חמוד...והוא מדבר אנגלית דרומית(זו חולשה גדולה אצלי משום מה)... i want hi, so bad, and im ny bed... חסרונות: מישהו?

lolly1

New member
למזלנו

אין!!!!!!!!!!!! הוא פשוט מושלם!!!! זהו! ובגללו אני לא נרדמת בלילה!!

casperit

New member
הוא באמת לא הכי יפה בעולם..

אבל יש לו סקס אפיל שחבל"ז.. יעל

yael filan

New member
אמממם

אולי... לא, אי אפשרלהכחיש את העובדה שהבנאדם סקסי בטירוף, אבל יש בו משהו שלא יודעת... קשוח מדי כזה

רינת4

New member
ד"א:רק עכשיו גיליתי

מאיפה התמונה שבראש השירשור ולמה גייל מסתכל למצלמה בכזה מבט מהפנט: זה מפרומו שהם עשו לעונה 2(למקרה שיש פה מישהו חוץ ממני שלא ידע את זה.למרות שאני בספק...). הם נראה שם ממש טוב!

lolly1

New member
אין

לתמונה המשך? זה לא רק גייל נכון? רינת אם את בבית יש לך מייל..

למעלה