כוסון!

חה חה חה חה חה חה חה חה ../images/Emo6.gif

קרעת אותי עכשיו מצחוק!!... הרגת אותי!... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
אני תומכת!!!!

yael filan

New member
אמממם

קודם כל, כותבים bryan חוץ מזה... לא הייתי מתנגדת לקבל את גייל ללילה, אבל אני לא יכולה להגיד עלי ושהוא אליל...

yael filan

New member
אמממממם

מה שמשתמע מזה... לגבי גייל לא אליל, אבל זה עניין של טעם, לא?

מממ... מוזרה...

סורי אבל רוב הבנות פשוט מתות עליו!!!!!!!!..... הוא כזה כוסון!!... הוא אליל.. יותר מזה... הוא אל... יותר מזה.. הוא... אלוהים!! אני הולכת לפי דת הבריאן.. בא למישהו להצטרף לכת?..... חחחחחח...
טוב נו... עניין של טעם וזאת זכותך... רק תגידי... לדעתך רני הריסון יותר חתיך מגייל הרולד?....

אוקיי...הגזמת!

את לא יכולה לקרוא לו אלוהים...בעצם, את לא יכולה לקרוא לאף אחד אלוהים. בראיין הוא חתיך, משגע, כוסון, מדהים, ומעלף! וכו´ וכו´ וכו´... והתמונה שבראש כל הדיון הזה...מ-ד-ה-י-מ-ה! זאת התמונה הכי אהובה עליי! אני נמסה מול התמונה הזאת!

yael filan

New member
כמו שהבנתן...

אני הולכת על המראה של הבייבי פייס (הית´ לדג´ר יכו ללשמש לכן דוגמא טובה) אבל אני לא בטוחה, אם יתנו ל יאת האפשרוץ, גייל הרולד או רנדי הריסון לללילה אחד, ר´ בשבילי (ולשכוח מהעובדה שרנגי הומו), לא יודעת מה היייתי, אולי גייל, מי יודע

מה?! את אפילו שוקלת?!

רנדי נראה כמו כל בחור שני.. אני מודה יש לו עניים יפות.. אבל לגייל יש משהו שלאף בחור בעולם לא היה יש או יהיה... אין......... אין יותר טוב ממנו!!!!

שניש

New member
סליחה???? ../images/Emo56.gif

לא בטופ 10? אם היה מספר יותר גבוה מ-1 הוא היה שם!!!!!!!!!!!!!! הוא הבן אדם הכי מדהים בעולם!! (אבל חס ושלום אני לא מזניחה את איי.ג´יי שאני אוהבת עד כלות הנשמה...)

yael filan

New member
לא זיכמנו שזה עניין של טעם?

יש את אלה שאוהבו תאת גייל, יש את אלה שאוהבו תאת רנדי, ויש אותי

לא...קודם כל...

כותבים brian לדייק בבקשה! ו...זהו, בעצם זה כל מה שרציתי להגיד!

מי אמר שהוא לא יכול להיות אלוהים?..

כל אחד לפי האמונה שלו... אני אישית מאמינה שכל אחד יוצר לעצמו את האלוהים שלו... אז האלוהים שלי זה בריאן... הוא פשוט מיצג דיי את כל מה שאני מאמינה בו...

ומה אם...

אני רוצה לדעת? קדימה, אל תתביישי...תספרי לנו את הסודות הכי כמוסים שלך! חחחחח...סתם...פשוט תגידי.

yael filan

New member
הוווווום

אתן באמת רוצות לדעת? טוב, מכירות את דאנקן ג´יימס? (כן, זה מבלו, כן לכל אוהבות הרוק שביניכן, אתן מתבקשות לא לרדת עלי) אז לא הוא. אבל אם חיפשתן אליל סקס, זה כן הוא

yael filan

New member
אני חייבת לשאול

אחרי שסיכמנו שאת מתוקה ושאת מוערכת ושאני אוהבת אותך (הכל בגלל שהסכמת איתי על דאנקן) אני חייבת לשאול אותך, הטאשה בכינוי שלך, זה נטשה מאטומיק?

למעלה