אני חייבת פוסטר כזהההה
י יסמין טרוגובוף New member 18/1/04 #61 נכון!! ../images/Emo99.gif הוא ממש חמוד שם!! לפחות זה עדיף מהפוסטר האחרון שהם שמו שם.. הוא פשוט.. לא שם... אבל כמובן שיש לי את זה על הקיר, כי אחרי הכל אורלנדו זה אורלנדו וזה עדיין חתיך! אני הייתי רוצה פוסטר.. כזה, הגיע הזמן שישימו אותו:
נכון!! ../images/Emo99.gif הוא ממש חמוד שם!! לפחות זה עדיף מהפוסטר האחרון שהם שמו שם.. הוא פשוט.. לא שם... אבל כמובן שיש לי את זה על הקיר, כי אחרי הכל אורלנדו זה אורלנדו וזה עדיין חתיך! אני הייתי רוצה פוסטר.. כזה, הגיע הזמן שישימו אותו:
T ThisIsJustME New member 17/1/04 #54 וואי יסמין!!!!!!!!!! זאת גם אחת התמונות שלו שאני הכי אוהבת לדעתי הכי יפה לו ככה איזה שקסי יווווווווו צירפתי עוד תמונה מהסדרה
וואי יסמין!!!!!!!!!! זאת גם אחת התמונות שלו שאני הכי אוהבת לדעתי הכי יפה לו ככה איזה שקסי יווווווווו צירפתי עוד תמונה מהסדרה
י יסמין טרוגובוף New member 18/1/04 #63 איזה נחמד!! ../images/Emo99.gif למה מסמיק ב"צריפתי עוד תמונה מהסדרה"? כאילו את שואלת אותי אם זה בסדר? כאילו יכול להיות שזה לא טוב מצידך? הרי ברוווווווור שהייתי רוצה עוד תמונה מהסידרה, במיוחד כשהוא כל כך חתיך בההההההה!!
איזה נחמד!! ../images/Emo99.gif למה מסמיק ב"צריפתי עוד תמונה מהסדרה"? כאילו את שואלת אותי אם זה בסדר? כאילו יכול להיות שזה לא טוב מצידך? הרי ברוווווווור שהייתי רוצה עוד תמונה מהסידרה, במיוחד כשהוא כל כך חתיך בההההההה!!
י יסמין טרוגובוף New member 18/1/04 #65 אההההההההההההההההה ../images/Emo9.gif חחחח זה מסמיק מבושה! ^^^ חיחיחי
י יסמין טרוגובוף New member 18/1/04 #67 אני מניחה.. שזה תלוי איך מסתכלים על זה.... (ואל תגרמי לי להתחיל עם העניינים של פרפקטיבה-ראי תגובה איפושהו בהודעה על הטפט שהכנתי )
אני מניחה.. שזה תלוי איך מסתכלים על זה.... (ואל תגרמי לי להתחיל עם העניינים של פרפקטיבה-ראי תגובה איפושהו בהודעה על הטפט שהכנתי )
K karin byrne New member 16/1/04 #16 ברוכה הבאה!!!!!!!!! נעים מאוד אני קארין.....וכמובן שגם אני חולה על אורלי הכוסון.......
T ThisIsJustME New member 16/1/04 #18 נצל"ש בננות מישי יודעת אולי מתי אמור לצאת הסרט ילד הסידן (קלציום קיד...)
O OB4ever New member 16/1/04 #21 אאא... קולוציאום קיד גם לא ידוע בארצות הברית התאריך מתנדנד...שאלתי את אתר סרט והם עדיין לא החזירו לי תשובה.... אא.הוא כבר השתתף ב1999 במידסאמר מורדרס....אין לי מושג אם יהיו שידורים חוזרים...
אאא... קולוציאום קיד גם לא ידוע בארצות הברית התאריך מתנדנד...שאלתי את אתר סרט והם עדיין לא החזירו לי תשובה.... אא.הוא כבר השתתף ב1999 במידסאמר מורדרס....אין לי מושג אם יהיו שידורים חוזרים...
י יסמין טרוגובוף New member 16/1/04 #23 אוףף! זה לא פייר! ../images/Emo10.gif זה היה בהולמרק!! בהולמרק!! ויכלתי לראות את זה!! אני רוצה שיעשו שידור חוזר! הם טובים בלעשות שידורים חוזרים! אני יכתוב להם באי מייל!
אוףף! זה לא פייר! ../images/Emo10.gif זה היה בהולמרק!! בהולמרק!! ויכלתי לראות את זה!! אני רוצה שיעשו שידור חוזר! הם טובים בלעשות שידורים חוזרים! אני יכתוב להם באי מייל!
ב ב ר ב ר ו ס ה New member 17/1/04 #40 אני מצטערת להגיד לך... הוא יותר נכון נהנית! לכל סרט וסרט בהולמרקיש כ-20,000 שידורים חוזרים.. אז תגידי לי מתי הסרט..
אני מצטערת להגיד לך... הוא יותר נכון נהנית! לכל סרט וסרט בהולמרקיש כ-20,000 שידורים חוזרים.. אז תגידי לי מתי הסרט..