כוסון!!!!!!!!!!!

S™ eX

New member
כוסון!!!!!!!!!!!../images/Emo66.gif../images/Emo59.gif

היי, אני חדשה פה....ואני ממש חולה על אורלנדו(בטירוף
)!!!! דרך אגב קוראים לי ליגל...ואני בת 13..........

S™ eX

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo25.gif

היי, אז אני מבינה שגם את חולה על אורלי..... בת כמה את?? יש לך אייסייקיו??

S™ eX

New member
שחר

אני ממושב מאוד לא מוכר.....מושב שחר, הוא קרוב לקרית גת.... ומאיפה את? יש לך אייסיקיו?

אני מכירה את גבעת אלה..

אבל ל'זוכרת מאיפב... זה בעמק יזראל? וגם יש לי
: ביום ראשון בהיסטוריה ידיד שלי מביא לנו לראות את שודדי הקריביים!!!! ואחרי זה אני לוקחת ת'סרט אלי, כמובן... השיעור היחידי שאני אקשיב.. זה הלך ככה: התחלנו ללמוד על מגלי עולם (אתם לא רוצים לדעת..) פתאום הוא אומר כזה "בואו נראה שודדי הקריביים זה עם ספינות.." והוא שיגע לה כל השיעור עם איכשהוא קישורים לסרט כמו: למדנו על האינדיאנים באמריקה שיש להם זהב אצטקי, אז הוא אומר "יש בסרט זהב אצטקי אבל הוא מקולל.." הוא למדנו על אזרים לנסיעה בים והמורה שלנו אמרה שיש מצפן אז הוא אמר "יש בשודדי הקריביים מצפן אבל הוא פא מראה ת'צפון אלה ת'אי של הרעים..." ובנקודה הזאת המורה שלנו הגיעה לנקודת רתיחה (
) והיא הסכימה!!!!! כיף לי כיף לי!! אה, כן: ברוך הבא!

לא הבנתי ממש את הסיפור.. ../images/Emo4.gif

ובקשר לגבעת אלה, את מכירה? מגניב! כן, זה בעמק יזרעאל! מאיפה את מכירה?

תצ1

New member
ברוכה הבאה מתוקה!!! ../images/Emo24.gif

אנחנו מקוות, או יותר נכון בטוחות שתהני פה!!!
את מוזמנת לפנות אלינו בכל בעיה, שאלה, צרה או אם סתם מתחשק לך תמונות!!!
אה כן ואני ניצן....
נב שיחקת אותה ששמת תמונה!! חחח התחלת ברגל ימין!!!

S™ eX

New member
תודה.......

תודה, וגם אני בטוחה שאני אהנה...לזה אתן לא צריכות לדאוג.... אז אם כבר אמרת....באיזהנ סרטים אורלנדו שיחק חוץ משר הטבעות, שודדי הקארייבים וטרויה?

LaMbChOpS

New member
ברוך הבא!

קלציום קיד, מידסאמר מרדרס, עומד לשחק בנד קלי ובמלכות השמיים, שודדי הקריביים 2, ושיחק בבלק הוק דאון.

יואו...

חלק מהסרטים אני לא מכירה!! למי שיש אותם במחשב יכול לפנות אלי בפרטי ואני אגיד לו ת'מייל שלי והוא ישלח לי אותם?? פליייייייז!

ThisIsJustME

New member
ברוכה הבאה!!!!../images/Emo24.gif

מקווה שתהני בפורום המעולה שלנו חיחי

g a g a

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif אופסי!!! טעות בתמונה../images/Emo12.gif

חח הנה מה שהתכוונתי לשים>>>

למעלה