כוסאמק רימוני עשן האימפריה עוד תחזור
W WeisS jru New member 6/11/06 #4 וואי לא מאמין שאתם אוהדי בית"ר הייתי במשחק ביציע אחמים בני זונות חיפה עם הרימונים בגללם היה התיקו!
M Muznach New member 6/11/06 #7 וייס יא זין הייתי מת להיות במשחק נגמרו הכרטיסים לפני איזה שבועיים! ואיי בטח היה טירוף בטדי ישבת ליד גידאמאק?
וייס יא זין הייתי מת להיות במשחק נגמרו הכרטיסים לפני איזה שבועיים! ואיי בטח היה טירוף בטדי ישבת ליד גידאמאק?
W WeisS jru New member 6/11/06 #8 האמת שכן לא קניתי כרטיס עבדי שם בלהגיש אוכל לאחמים אז ראיתי את גיידמאק אבל הוא לא אכל איפה שעבדתי יש לו תא פרטי עשיר זבל! שיתמוך בסקט!
האמת שכן לא קניתי כרטיס עבדי שם בלהגיש אוכל לאחמים אז ראיתי את גיידמאק אבל הוא לא אכל איפה שעבדתי יש לו תא פרטי עשיר זבל! שיתמוך בסקט!
C caballerial ליאור New member 6/11/06 #9 אלו אלו מכבי חיפה אלופה!!!!!!!!!! ביתר ירושלים זונה!!!!!!!!!!!! (-:
W WeisS jru New member 6/11/06 #10 אני רוצה לראות אם אתה כזה גבר ב לטדי אחרי משחק נגד חיפה שחיפה מנצחים וצועק את זה
C caballerial ליאור New member 7/11/06 #11 ../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחח....... ממש מזיז לי את הביצה האוהדים של ביתר כאילו מי הם??????.