כוסאומוכלהשיערהזה

rega1

New member
כוסאומוכלהשיערהזה

עד לפני חודשיים בערך אולי שלושה נהגתי להסתרק עם סכין גילוח שזה גם חושני ואני גבר שמודע לחושניות שבו וגם חסכוני שזה קשה לאמר עלי אבל לא אכפת לי להגיד כי אני טיפוס לא בררן ולראיה אני נלהב מכל דבר שיש לו פחות שיער גוף ממני בכל אופן לפני בערך חודשיים גילית שפחות ופחות אזורים בקרקפת שלידורשים התייחסות של התער אז אמרתי לעצמך בוא נגדיל שיער שזה גם חינני וגם יפה שאלה שני דברים שונים בכל אופן עכשיו נהיתי כמו ההיא מההודעה הקודמת שלי מלטף לעצמי את הראש ברמזורים ומורח על עצמי ג'לים נהיתי מוטוסקסואל ואם למישהו נראה מוגזם שאני כל כך עסוק בי שיסתכל על השם של הפורום או שילך להזדיין

קפת

New member
תסלח לי שאני קוטעת את הירהורך

הנרציסטיים - ואל תתבלבל בין זה ובין מגלומניה. לפעמים יש קשר, לא במקרה שלך. אתה נרציסט נטו. נקודה. סימן קריאה. רות, סוף - על מנת לשלוח אל חלל הפורום כמה הרהורים משלי, שלהבדיל מאלו שלך, הם פילוזופיים, עמוקים, מלאים שאר רוח ושאריות ארוחת צהריים (שקשוקה נפלאה, תודה ששאלתם. מכל מה שהיה בסביבה) וחשובים לאבולוציה הרגשית והנפשית של כל אדם ואדמת: למה צריך ללכת להזדיין? כי אני, למשל, מעדיפה לשכב להזדיין. לפעמים אני מוכנה להיות למעלה, או על ארבע... פעם ניסו לתלות אותי מהשנדלייר, אבל בדקה התשעים הכל קרס והתמוטט (כן. אני מתכוונת הכל. מישהו שלא קוראים לו קפת הרגיש, אנלוגית, מה שהרגישו ניצולי אסון ורסיי, או המכביה - וניצלתי מצרה גדולה-גדולה. אבל ללכת זה נשמע לי נורא לא נוח ולא מספק.

rega1

New member
נביילות

אני רק רציתי להגיד שאני לא נרציסט אני פשוט הסיבה לזריחה מ

opoli

New member
הבהרה,

האם מדובר בשיער ערווה מקורזל, או שמא בבית השחי, שאז בודאי אין מדובר במגלומניה או נרציזם, אלא יותר בכיוון של נוירוזה כפייתית. ואגב, לא הבנתי למה קר לקפת?

נץ666

New member
זה הרבה יותר קיצוני

באמצע הרמזור הוא ממלא את עצמו בג'ל ומלטף את עצמו

rega1

New member
גוונים

צבע פרמננט תלתלים בייבי ליס אפחד לא יכול עלי בז'רגון של מספרות

קפת

New member
לא קר לי

אני סתם שמחה לראותותך. אני מידרדרת, אני יודעת. תהרגו אותי כל זמן שנדמה לי שאני מאושרת.

למעלה