"כוננות"

ברק 188

New member
"כוננות"

יום ראשון הקרוב מתוכנן להיות יום של פיגועי טרור ארגוני הטרור הפלשתיני מתכננים לבצע כמות גדולה של פיגועים ביום הבחירות לרשות – כך עולה ממידע מודיעיני שמגיע לידי השב"כ בימים האחרונים. http://www.nrg.co.il/online/1/ART/848/989.html

orlu

New member
אבי בזמנך הפנוי עברת להיות קשבינו

לענייני זוועות??? תודה ניזהר

טומי*

New member
איזה פחד...../images/Emo10.gif

כולנו זוכרים את הימים שהיו יום ביומו הודעות כאלה. לא יודע אם אפשר להיזהר בכלל? אני מאמין גדול בגורל נקווה שתוכניותיהם לא יתגשמו

דרדרית

New member
ברק- תודה. ../images/Emo51.gif

גם אני מאמינה בגורל אבל ישנם דברים שלא כדאי לעשות כדי לא להתגרות בו. אני מתייחסת ברצינות להודעות אלה ומשתדלת להיות זהירה יותר: כן להמשיך את שגרת חיי הרגילה אבל- לא "להצמד" לאוטובוסים בנסיעה בכביש ואדי ערה, להיות יותר ערנית לדברים חריגים, לא להיות במקומות מועדי פורענות- ומבטיחה לא להכנס ליעבד או לאום אל פאחם. לא מבטיחה לנסוע עם נשק- כי לא מאמינה שזה מה שיציל אותי. (מקסימום- לזרוק אותו על מישהו
) אופס- צריכה לחדש ת'רשיון עד סוף החודש הזה

אלהלה

New member
אצלנו כוננות בלי מרכאות

כמו שאתם זוכרים אני עובדת במושב על קו התפר - לפני שבועיים נרצח שם מאבטח ליד המושב - אנחנו די בכוננות כל הזמן ועכשיו קצת יותר - אבל האמת שכמו שכבר אמרתי אני מרגישה הרבה יותר בטוחה שם מאשר בתל אביב למשל - יסלחו לי התלאביבים
- עשינו תרגיל ישיבה במקלט וכאילו כבשו לנו את הגן - הילדים תוך כדי שמעו סיפור וקיבלו עוגיה והיו מאוד מרוצים
שיעברו הבחירות וגם כל שאר הדברים שהם מתכננים עלינו ושיעזבו אותנו בשקט ויקימו להם את המדינה שלהם כבר וירדו לנו מהצוואר

דרדרית

New member
אלהלה היקרה, מבינה אותך כי.....

גם אני עובדת כבר שנים במקום בו מודיעים חדשות לבקרים על התראות.... אולי בגלל זה הגישה שלי לחיים היא כ"כ חזקה באמונה בגורל. ובהגנה והשגחה של היושב במרומים ואני ממש לא צינית אלא רצינית מאד.

למעלה