כוננות דודות

ilovenewyork

New member
כוננות דודות../images/Emo58.gif

ביום שלישי ישודר פרק לדעתי שיהיה מאוד מעניין למי שיודע בערך מה הולך להיות אז הוא/היא מבינים את כוונתי אני רוצה לכל מי שמכיר דודה מאוד מהירה לפרק הספציפי הזה כי הדודות שלי נמצאות בעיצומים תשובות דרך המסרים בבקשה

XiroX

New member
גם אני אשמח

בכלליות, אני שמתי לב שלBSG יש קומונה שמחלקת בדודות. אפשר שגם לנו תהיה אחת

סלמאק

New member
כעיקרון, על הקומונות חלים

בדיוק אותם הכללים והחוקים שחלים על הפורומים, ככה שזה לא ממש פותר הרבה. בפורום Heroes מדברים על הורדות חופשי, בניגוד לדרישות של תפוז. לך תדע מה עושה/תעשה הנהלת "תפוז" כדי לאכוף את הכללים האלה. עדיף לא לקחת את הסיכון.

מ א ג ר ט

New member
יש הבדל קטן,

את הקומונות מנהלים אנשים כמוך וכמוני, ויש הרבה מהן, ככה שאני לא יודעת איזה פיקוח יש להנהלה עליהן (בניגוד לפורומים, בהם המנהלים "מוכרים" לחבר'ה מלמעלה, אולי בודקים אותם מדי פעם). ולכן- הצעה שלי- או שתקימו לכם קומונה קטנה בשביל זה, או שתנסו לרכז במקום אחד את כל הקישורים שלכם (בלוג של אחד מכם, למשל).

סלמאק

New member
עזבו אתכם מכל הבלאגן...

מישהו כאן מכיר את פורום "סטארגייט - הדור הבא"? כדאי שתכירו, כי זה ה-מקום המעולה בדיוק לדברים כאלה. WWW.STARGATE-IL.COM - כתובת שמאוד קל לזכור, ומאוד קשה לשכוח- זה הפורטל שיעלה בקרוב. נכון לעכשיו, יש בו את הקישור לפורום "סטארגייט-הדור הבא". בפורום עצמו תוכלו למצוא גם תרגומים וכל מה שאתם צריכים. בקיצור, לא צריך לפתוח כלום. הפורום כבר פתוח, צריך רק לרכז בו את מה שצריך, זה הכל.

למעלה