כונן נעלם

shaiky

New member
כונן נעלם

כל פעם שאני פותח את המחשב ממצב שינה הכונן של הלפטופ, אשר מופיע כהתקן פלאג אנד פליי כUSB פשוט לא מזוהה.. ועליי להוציא את הכונן להעיר את המחשב ולהכניס אותו שוב בשביל שיזהה אותו וכך שוב חוזר חלילה כל פעם שאני מעיר את המחשב מחדש.. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?

shaiky

New member
כמובן מדובר בכונן אופטי לדיסקים...

הלפטופ הוא pavilion tx1000 ורצה עליו הויסטה המעצבנת

shaiky

New member
מעלה תמונה, בתקווה שבכל זאת למישהו יש מושג...

תמונה הממחישה את צורת החיבור של הכונן למחשב.. סימון הכונן בסרגל הכלים כסימון התקן פלאג אנד פליי המתחבר לUSB... הבעיה היא שהוא לא מזוהה מידית עם עלייתו ועליי "להרדים אותו" להוציא פיזית ולהכניס כשהוא ער בשביל שיזהה שהוכנסה החומרה החדשה! כיצד אני מקבע את הכונן במערכת?! בבקשה עזרה..

יאיר B

New member
זה כונן חיצוני?

אם פנימי זה נורא מוזר (הוא לא צריך להיות מזוהה כהתקן USB). אם כונן חיצוני - ידוע שמצב שינה עושה בעיות (אצלי הוא לא מתחבר משום מה לרשת האלחוטית). הפתרון שלי לסיפור - לבטל את מצב שינה.

shaiky

New member
לא, זהו כונן פנימי שהגיע כחלק אינטגרלי בקניה!

יאיר B

New member
אז זה ממש מוזר. מסתובבים פה 4 ניידים וזה עוד

לא קרה לי מעולם. משתמש מצוי בכלל לא צריך לנתק כונן אופטי בצורה פיזית מהמחשב. עוד קללה מויסטה?

shaiky

New member
אז ככה..

אני מצרף תמונה שתמחיש.. הכונן מצורף באזור של התקניי הUSB אך לא נקרא כהתקן USB כמו שאתה רואה.. ולמרות הכל הוא ניתן להסרה כמו התקן רגיל של פלאג אנד פליי רגיל.. הכנסתי בנוסף דיסק און קי דרך הUSB כדי שתראה את ההבדל.. בכל מקרה הבעיה היא לא בעצם ההופעה שלו בתור התקן הניתן להסרה אלא עצם זה שאינו מזוהה עם עליית המחשב.. מה יכולות להיות הסיבות לכך?

למעלה