כומתה בטירונות

ILANBUNDY

New member
כומתה בטירונות

שאלה קצת מפגרת אך הכרחית... אפשר להביא את הכומתה משופצרת, או להשאיר אותה כמו כדור פורח?

tog1

New member
שפצור עדין.

כדי להיות בטוח שלא תהיה בעיה, עדיף לעשות את השפצורים השונים (מי שלא מכיר יכול להמציא משלו) מבלי להוציא את הפנימית.

Boris of BGU

New member
אפשר ואף רצוי

לא יעשו לך שום בעיות עם זה. אפשר עם שפצור יסודי עם יש לך זמן וכח.

אתה לא... כלומר את יכול

למרות שאני חושב שמה שמישהו אמר כאן לא מזמן הוא כל כך נכון... "אין משהו יותר מגוחך ממישהו ללא דרגות, ללא תג יחידה וללא סמל של חיל, שמסתובב עם כומתה שנראה כאילו עברה חיים שלמים" זה לא הציטוט המדויק, אבל זאת הייתה הכוונה. בסופו של דבר, זה לא כזה חשוב, אתה הולך להסתובב עם הכומתה הזאת לפניי השירות משהו כמו... חודשיים לכל היותר, אם אתה חושב שזה (ולא השיער הארוך\הזקן\חוסר הדרגות\המדים הלא מסודרים\הנעליים המצוחצחות) מה שיגרום לך להראות מגוחך, אז שפצר, אחי, שפצר בטירוף!

eivi

New member
מיני "שיפצור":

לא יודעת איך הכמותה שלך, אבל את שלי לא היה שום סיכוי לשים על הכתף.. היא הייתה קשיחה ושמנה... מה שהציעו אז (כאן בפורום) זה להשרות אותה טיפה במים ולשים אותה להתייבש מגולגלת בתוך כוס (כך שהכיוון מתאים לכיוון שאתה רוצה שתהיה עגלגלה יותר כדי שתישב טוב יותר על הכתף). אני יודעת שזה נשמע מטומטם אבל זה עבד יופי ולא רק אצלי! תזהר אבל לא לייבש אותה במקום סגור.. יכול להיות לך עובש.. תהנה בטירונות!

FuzzMonkey

New member
אולי צריכה לבוא השאלה, למה זה טוב?

למה צריך לשפצר בכלל? הכומתה שקיבלתי לפני 4 שנים הייתה חדשה ורכה, וכך היא גם נשארה היום. למה שאני ארצה לגלח, לגהץ, להרטיב, לייבש, לקרוע, לחתוך, לכווצ'ץ', למתוח, להרחיב, ולכווץ? מה הבעיה פשוט לשים סיכת בטחון שתצמיד את הכומתה לכתף וזהו? אולי אני מפספס משהו ?

eivi

New member
אם זה לא נופל לך או מפריע לך

אל תשפצר!! אין טעם..

CrazyArcher

New member
../images/Emo207.gif טירונות - שאלת קיטבג (כן!)

כן, עוד אחת!!! :) אבל אולי מזווית קצת שונה הפעם... האם באופן כללי הקיטבג הצבאי מספיק מבחינת הנפח שלו? אני מודע לכך שלא אצטרך מעיל ומדי א' חוץ מאלה שיהיו עלי, אבל אני מתכוון לקחת הרבה גופיות למקרה חרום שאסגור שבת.
קצת קשה לי להעריך, אז אני צריך דעה מקצועית

morbe18

New member
עזוב אותך קיטבג צבאי

תביא תיק גדול מהבית.. אל תביא בכלל את הקיטבג..

מושמוש18

New member
100%

אין לך מה לעשות, להתחיל לחפש באמצע הלילה דברים שנפלו לסוף של התחתית של הקיטבג?

למעלה