כול הכבוד לטומי

כול הכבוד לטומי

הרגע הסתיים שידור הראיון של גדעון לוי(שמאלן קיצוני) עם טומי לפיד(מרכז שפוי) , טומי ידע בדיוק איך להשיב להתלהמותו של מר לוי השקרן והמסיט . בכול אופן , כול הכבוד לטומי!! ראש ממשלת ישראל לשנת 2006-2010

כל הכבוד לראיון המוצלח

עד היום לא ידעתי שבעצם אני תומך בטומי לפיד. התמזל מזלי וצפיתי בראיון עם גדעון לוי בערוץ 3 שהיסתיים זה עתה. כן ירבו מנהיגים ואזרחים כמו טומי לפיד ,שידע בכל רגע בשידור איך לענות בחוכמה ויפה,לערמות הזבל שהטיח המראיין (שמולאני שאני לא אפול מהכסא אם יתברר שהוא מקבל משכורת מהרשות הטרוריסטית שנקראת "רשות פלסטינאית"). מהיום אני יודע שיש במי לבחור , ובמי להאמין שיפעל באמת לשינוי במדינה בכלל ובבית המחוקקים בפרט. שמי דרור אבי מראשל"צ ,בן 41 נשוי +4 והורי הם יוצאי עדות המזרח

דרור ברוך הבא

רק הערה, קטנה נושא העדה לא ממש מעניין אותנו בשינוי, כי אנחנו מפלגה ללא צבע או עדה. בכל מקרה בהרצאה של האחרונה עם ח"כ לפיד שמעתי אותו אומר שהוא "ישמח מאוד אם יצטרפו לשינוי יותר מזרחיים וישתלבו בפעילות של שינוי"

תשובה

העלתי את נושא העדה למרות שידוע לי שאין זה מעניין את שינוי כיוון שחוגים מסויימים ואפילו המראיין גדעון לוי ניסו ומנסים להעלות האשמות אנטי מזרחיות לטומי לפיד ולמיפלגתו .דבר שברור בעיניי ולכל אדם עם הגיון בריא שאין כל שחר בטענות אלו, ותפקידם רק לנסות ולהשחיר אדם שאין כל רבב במעשיו . ולכן אני חושב שהאשמות אלו עושות ההפך מימה שהיתה מטרתן המקורית. לעניין ההצטרפות למפלגת שינוי ולפעילות בה , אשמח לקבל פרטים ונתונים כיצד להשתלב. תודה

Mnementh

New member
לא יאומן!!!

הרגע התכוונתי להיכנס ולכתוב את אותה הודעה בדיוק עם אותה כותרת!
אנשים, בחיים לא הייתי מצביע לשינוי. אני חושב שזאת מפלגה לא רצינית בכלל, אבל טומי לפיד בראיון הזה ניגח ביעילות את אחד האנשים השנואים עלי ביותר בעולם (למעשה את מס´ 2 ברשימת האנשים השנואים עלי בארץ. מס´ 1 הוא חיים ברעם למתעניינים) , את גדעון לוי שמקומו בכלא לדעתי. הוא ניגח אותו בצורה מצוינת שהזכירה ימים טובים יותר שלו מפופוליטיקה. טומי, עזוב אותך משינוי ובוא תצטרף אלינו באיחוד הלאומי.

באמת ראיון מצויין

גדעון לי חושב שהתוכנית שלו היא סניף של מר"צ. אבל לפיד ענה בחוכמה לדברי הבלה של גדעון לוי.

בר בי רב

New member
דברי הבלע, לא הבלה

ייאמר לזכותו של לוי שהוא הזמין בכלל את טומי, לאחר הראיון הקודם עם בשארה זה לא נראה סביר. אבל כנראה שאפילו בקנה המידה של לוי, ההשתלחות חסרת הרסן שלו בלפיד באחרונה כפתה עליו לחצים מלמעלה לאזן מעט את דבריו. המאמר המדובר של יואל אסתרון, "יש ליצן לחילונים" תמיד נחשב בעיניי לגולת הכותרת של מאמרי השיטנה של ´הארץ´, אפילו ביחס לאלו כנגד ביבי בימי כהונתו.

ש"ס איננה מנהיגת עדות המזרח

לדעתי זאת חוצפה ממדרגה ראשונה שש"ס משתמשת בשם עדה שלמה כאילו הם הומלכו מטעם הציבור המזרחי לייצגם . אני נער מזרחי בן 17 צאצא למשפחה יהודית מבסרה ובן לאב יהודי שעלה מבגדד בשנות ה70 , אני לעולם לא אתמוך במפלגה חרידית משום שאינני חרידי והשתמטות וגזלנות אינה תואמת את עדתי,לא את יהודי המזרח וכמובן לא את העם היהודי. שינוי זו הבחירה הנכונה למען כול הציבור החילוני מזרחיים וגם אשכנזים ! אגב כול הכבוד לטומי על הראיון הנהדר בערוץ שלוש

גדעון לוי מדבר על "שנאת מזרחיים"

כמובן גדעון לוי לעולם לא ידבר על שנאת מזרחיים שמופנת בזלזול ע"י מפלגת מר"צ אשר אותה הוא מעריך ואוהב יותר מכול , כמעריץ גדול של מר"צ והרשות הפלסטינית הוא כמובן השתמש בשקר הידוע של תנועת מר"צ,ש"ס ואחרים "שינוי שונאת מזרחיים" כדי להכפיש את תנועת שינוי , טומי התכוון לדבריו לפני עשר שנים כאשר גינה את המוסיקה המזרחית האם זה שנאת מזרחיים ? אם שנאת מוסיקה מזרחית זה שנאת מזרחיים אז גם אני שונא מזרחיים ? למרות שאני מזרחי ? גדעון לוי הגזים הפעם בראיון אבל טוב שהוא הגזים כי כך טומי יכל להגיב על כול השקרים שמופצים נגדיו , להגיד לכם את האמת האופן בו לפיד ניגח במנוול הגדילה את התמיכה שלי בו ואף עשתה לי את היום .

לא סובל את גדעון לוי

איש הזוי ביותר ותגידו באיזה ערוץ זה היה? יש שידור חוזר? רוצה לראות את טומי בפעולה!

Rul3R

New member
גם בערוצי זהב

וזה שידור חוזר של השידור מאתמול. ואם אני לא טועה צריכים להיות עוד כמה שידורים חוזרים של זה במהלך השבוע..

למעלה