כולסטרול

כולסטרול

רמת הכולסטרול שלי גבוהה, אבל אני לא מסוגלת להימנהע ממאכלים מטוגנים. באיזה שמן אתם מציעים לי לבחור?

יש לי פחד: יותר מהכל.

הרופאה נתנה לי סיבסטאטין, וקראתי באינטרנט מחקרים, שהפחידו אותי. נראה לי שהכדור הזה יותר מזיק מאשר מועיל. האם אני צודקת?

freearth10

New member
בנוסף לכל מה שקראת

ככל כדור יש בו חומר שמזיק לגוף, איתו עם הזמן הגוף יצטרך להתמודד. הנזק הגדול יותר של אותו הכדור הוא שהוא לא פותר שום בעיה והסיבה שהביאה את הכולסטרול לא תעלם וכשהכולסטרול יהיה מאוזן יופיע סימפטום אחר, ולא בטוח שהוא יהיה נעים יותר. לכן אני ממליצה לנסות קודם כל כל אופציה אחרת או בו זמנית להתחיל בטיפול שיביא לריפוי הסיבה שבגללו הופיע הכולסטרול וכשזו תעלם לא יהיה לכולסטרול עוד כל צורך והוא יעלם מחייך כלעומת שהגיע ויחד איתו הכדור המפחיד. מה מכל מה שקראת כל כך הפחיד אותך?
מאיה

כולסטרול זה מונח כללי מידי.

כמה גבוה הכולסטרול? מה הרמה הכללית? מה רמת ה LDL? מה מצב הטריגליצרידים? שמן זית איכותי, בכבישה קרה, טוב לבריאות, אך שום סוג של שמן, לא יעזור לך להוריד את רמת הכולסטרול, אם תמשיכי בדרכך ולא תדעי להמנע ממה שגורם לך נזק. תוכלי להעזר בטיפולי הרפואה המשלימה, על מנת לחזק את כוח הרצון שלך וללמוד כיצד לשלוט בדחפים. דמיון מודרך יהיה יעיל מאוד במצבך. שירי.

libe3

New member
כולסטרול

גם אני סבלתי מכולסטרול. לאחרונה עברתי עברתי לשיטת קינגסטון. עשיתי בדיקות והערכים יצאו תקינים, לעומת שנים שעברו.ממליצה בחום, שיטה זו קלה ליישום. טובה מאוד לאנשים שרוצים להרזות.

libe3

New member
שיטת קינגסטון

על קצה המזלג: בשיטה זו אוכלים הכל אולם אך ורק על בסיס אורגני: ביצים, חלב, גבינות פירות וירקות, טופו, פירות יבשים, לחם, ומאוד חשובה פעילות ספורטיבית בבוקר, הליכה 40 דקות. שיטה קלה ליישום, שמעתי על אנשים שאימצו את השיטה וירדו במשקל. בשיטה זו אסור לאכול מאכלים מלוחים, אבקות מרק, קולה, סוכר וקמח לבן, ממתקים, שוקולד, קפה נס-קפה... מנסיוני האישי אני יכולה להגיד, בעצם מחלות לא קורות סתם, מה שנכנס לנו לגוף הוא זה שגורם למחלות. ושכשמורידים את כל הממתקים למיניהם ואוכלים לפי שיטה זו, אז אין שום געגוע לנס-קפה, חטיפים ושאר התענוגות האסורים... כי אוכלים אוכל בריא, וכמובן בזמנים הנכונים אז בעצם לא מרגישים רעבים. ע"מ יותר לדעת על השיטה, הצעתי לקרוא את הספר של שרה חמו-שביל הזהב לריפוי טבעי. מלבד זאת ישנה קמונה נחמדה בתפוז שמומלץ לבקר בה. http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=12385 בהצלחה.

SAB1968

New member
צודקת במידת מה

כאשר אדם מגיע עם בעיה ספציפית כמו הנ"ל עם כולסטרול גבוה חשובה הגבלה של מאכלים עטירי כולסטרול כמו ביצים , בהצלחה

SAB1968

New member
אתיייייייייייי../images/Emo140.gif

אם את רוצה להוריד ערכי כולסטרול בדם אין מנוס אלא לעשות שנוי בתזונה, שמן מכבישה קרה בריא במידה לגוף, אך אין מזון שבריא- כאשר עבר טיגון, בכל מקרה לא מומלץ לחמם שמן זית, הוא בריא רק כשהוא קר - בסלטים, בהצלחה

למעלה