כולנו ראינו

כולנו ראינו

את פול פירס שופך חבית של משהו על ריברס מה זה החומר הזה? זה השתיה שלהם נכון? למה זה בכזה צבע? יש בזה איזה חומר? יש לזה שם?

השתיה

גייטורייד או פאוורייד ואולי רייד אחר
נדמה לי שראיתי סימן של ברק על החבית, אז זה גייטורייד אם אני לא טועה זה משקה ספורט שאמור להחזיר לגוף נוזלים ומינרלים בצורה יעילה יותר והוא פותח לראשונה במכללת פלורידה ולכן גייטור (תנין) הצבע הוא כמובן צבע מאכל, יש גם כחול, צהוב מטאלי מזעזע, ירוק, לבן. אף פעם לא הבנתי למה חייבים לדחוף צבעי מאכל לכל דבר...

עומר ו

New member
כי אז זה נראה יותר טוב

אם תראה קטשופ אפור, אתה תאכל אותו...?

קטשופ אפור?

גם את זה מפוצצים בצבעי מאכל? זה אמור להיות עשוי מעגבניות. ממה לעזאזל הם עושים את זה? לפחות על ההיינץ שלנו לא מצויין שיש בו צבעי מאכל.

Carmelo Anthony

New member
אגב, הצבע המקורי של קולה

הוא ירוק, רק הצבע מאכל הופך אותו לשחור, היית שותה קולה ירוקה? :-S

EizoTop

New member
אתה שותה קריסטל ../images/Emo6.gif

איך אנשים שותים את זה...אפילו הבעלים של החברה שותה קולה

הוא אכן ממריץ אבל חוקי

אבל לפי הרכיבים והרעלים, אני מעדיף להכין לעצמי מיץ פטל לקראת ספורט
יותר טוב ממים, באחריות

ikrmr

New member
פירושם המשקה

בס"ד אליגייטור או בתעתיק העברי אליגטור הוא בעברית תִּמְסָח ולא תנין. יש "תמסח אמריקני" ויש "תנין אמריקני" ושניהם נמצאים בפארק הלאומי אוורגליידס שבפלורידה.

סלים וארזה

New member
מנהל
עד כמה שאני זוכר תמסח הוא תנין היאור (שום קשר לשימי5) שזה בעצם אחד הקרוקודילים. אליגטור הוא מאותה משפחה, אבל לא תמסח

מנחם לס

New member
הנוזל האדום היה גייטורייד

הנוזל היה גייטורייד שבא בכל מיני צבעים. גם בסופרמרקט בארץ מוכרים אותו. זה משקה שיש בו הרבה פוטסיום, ועוד, לאנרגיה ועזר כשההזעה רבה מדי (ראית את גארנט אחרי 5 דקות משחק שטוף זיעה?)

למעלה