כולנו כ"כ מגניבים.

YonatanBetzer

New member
הפגנה מול משרד הבטחון - 2.12.2004

02/12/2004 הפגנה - לא לדחיית הצעת סוריה! אריאל שרון רה"מ, דחה השבוע את הצעותיו של נשיא סוריה אסד, לקיום מגעים ושיחות שיובילו להסכם שלום בין ישראל לסוריה. הצטרפו אלינו להפגנת מחאה, ביום חמישי, 2/12/04, בשעה 19:00 מול הקריה בת"א בקריאה - כן לשלום עם סוריה! ובקריאה לרה"מ להענות בהקדם להצעותיו של אסד!

אין על סניף ירושלים ../images/Emo113.gif

אתמול נערכה פעולה בסניף ירושלים, הגיעו 9 אנשים כולל חניך חדש. לפני הפעולה התכנסו כל החניכים המעוניינים לקחת חלק בהנהגת הסניף והוחלט על צוות מנהיגות של ארבעה אנשים, קבלו אותם: אביעד נחום, מיכל שנדר, דניאל פילוסוף ועמרי בארי. כבר בישיבה הראשונה הוחלט ליזום שתי פעילויות:
הקרנת הפרסומת של "בצלם" על הריסת בתים ביום שישי הבא.
הפגנה על מצב מערכת החינוך, מול המשרד הנ"ל בעוד חודש. אתם הולכים לשמוע עליהם עוד הרבה, שאו ברכה ותחי המהפכה, הש"ש של הסניף המגניב ביותר.

הפגנה היום!!!

19:00 היום מול הקרייה בת"א. הפגנת מחאה על כך ששרון התעלם מהצעת אסד לשיחות השלום. בואו בואו בואו!!! נתראה....

סניף צפון שווה המוווווווווון../images/Emo70.gif

סניף צפון, ביוזמה של לי יו"ר הסניף, יוצא עכשיו לפעילות ענפה במטרה לגייס כמה שיותר פעילים לסניף! כבר מחר אנחנו נגייס בבית ספר ויצו ונזמין את כולם לבוא לסמינר, בנוסף לדוכן הקבוע במרכז הכרמל (כל הכבוד אודי!!!!) וחלוקת חומר לפני הפעולה. ביום רביעי הבא יש לנו ערב גיבוש מגניב שיכלול הכנת כדורי שוקלד לגימיק מגניב, הופעת מפוחית מיוחדת של אפרת ועוד.. ב28 לחודש אנחנו נעשה קפה פוליטי- כולם מוזמנים (אני עוד אזכיר לכם
) וב12.1 נעשה בסלון פבזנר (סלון מזל של חיפה) ערב אומנות פוליטית. וזאת רק ההתחלה! כל הכבוד על היוזמה! ובהזדמנות זאת אני רוצה להגיד כל הכבוד לעינת מנצרת עלית, לאור ממשגב ולדניאל מכפר ורדים, שלמרות המרחק והמחיר באים לפעולות ולפעילויות! כל הכבוד- המשיכו כך!נתראה בסמינר.... אז זהו- סניף צפון שווה כל כך המוווווווווןןןןןןן! אוהבת ומתרגשת-סתיו

croovy

New member
הוא לא התעלם

הוא אמר היום שהוא רוצה לעשות שלום אבל לא מוכן להתעלם מהתמיכה בארגוני טרור. והסורים סירבו.

למעלה