כולנו בעצם זונות ?

זיקן

New member
מנהל
אתן לא במיעוט

יש הרבה גברים גם אלה שניכוו שיסכימו איתכן, אחת הבעיות שאתן לא שמים לב אליהם זה שאותן בחורות שבאות לפה מכל סיבה שהיא הן באות עם המנטליות שלהן וקודי ההיתנהגות בארץ מוצאם, ופה קורה משהו אחר אתן מקלקלות אותם עם המנטליות הישראלית המחורבנת שלכן ואז הן מתחילות להרים אף ותחת ולהיתנהג כמיטב המסורת הישראלית. אני בטוח שאם הן היו נישארות בארץ מוצאם עם הבעלים זה לא היה קורה באותם מימדים כמו פה

אז על מה אתה בעצם מלין?

שחבל שהנשים האלה פתחו את העיניים והבינו שגם הן בני אדם עם צרכים ושאולי הן שוות קצת יותר ממה שהורגלו לחשוב בארץ מוצאן? מה רצית? שהן יגמרו את חייהן בתור עוזרות בית ולא יתפתחו?

גניפר14

New member
סליחה מר זיקן מי מקלקל את מי?

מי הרוב שעובד במכוני ליווי? מה הישראליות לימדו את הזונות הרוסיות לעבוד במכון ליווי? מי הורס נשואים וגונב בעלים מזוגות? מה הישראליות לימדו את הרוסיות לקחת בעלים של אחרים? מי מתלבשות כמו זונות? מה הישראליות לימדו את הרוסיות ללכת בלי חזיות ומיני קצר? ההיפך הוא הנכון אנחנו לימדנו את הרוסיות מה זה משפחה מה זו תרבות משפחתית מהן ארוחות משפחתיות מסורת מה שאצלן לא היה רוב המשפחות שמגיעות משם מגיעות הרוסות שתויות עם בעיות התנהגויות קשות. הרוסיות יכולות ללמוד המון מהישראליות אתה טועה בגדול.

זיקן

New member
מנהל
תגידי דיברתי על רוסיות ?

אני דיברתי על בחורות מסוג אחר לגמרי, אל תביאי לי את הרוסיות בתור דוגמא וגם לא את כל אלה מהגוש המזרחי. אין לי חשק כבר להסביר לך לאיזה בחורות אני מיתכוון כי אפחד בפורום המושתן הזה ויש כמה לא בא לעזור לי ואין לי חשק להילחם את מילחמתם.

גניפר14

New member
אז את מי אנחנו הישראליות קילקלנו את האתיופיות

את האתיופיות? את מי מה נשאר רוסיות לא אז מי כן? אה אולי התילנדיות? שמכות את הזקנים שהן שומרות עליהן? אתה מלא תירוצים אתה לא יכול לומר הישראליות מקלקלות אבל לא את הרוסיות או שאנחנו מקלקלות את כולן או שלא תחליט. ואולי אתה ושאר הגברים צריכים לקחת קורס בארצות הברית ובאירופה וגם קנדה איך להתנהג לנשים בגנטלמניות ובכבוד מה שכמובן אתם הגברים הישראלים אגרסיביים וחושבים שהאשה צריכה להיות שיפחה. הגמל לא רואה את הדבשת שלו יש לך טענות לישראליות אולי מתאים לך איזו עובדת זרה שתשים לך חס וחלילה איזה רעל באוכל או שתרביץ לך כשתהיה זקן או שתכניס אותך לבית אבות או שתבגוד בך עם כל החברים שלך ותביא לך מחלות מין או שתעיף אותך מהדירה שלך ותקח לך את הירושה ואת הכספים או שתבזבז את כל כספך אז לא עדיף ישראלית בעלת אותה מנטליות כשלך אותה שפה אותם זיכרונות ילדות נאמנה בשלנית נקייה ועוד כהנה וכנה אה וכן סבלנית לשגעונות של הגברים הישראלים.? מה אתה אומר?

זיקן

New member
מנהל
למרות גילי המופלג עוד לא מצאתי חיה כזאת.

"עדיף ישראלית בעלת אותה מנטליות כשלך אותה שפה אותם זיכרונות ילדות נאמנה בשלנית נקייה ועוד כהנה וכנה אה וכן סבלנית לשגעונות של הגברים הישראלים.? מה אתה אומר?" זה ציתות שלך את לא חושבת שהגזמת?

פנומן 72

New member
אין גרועות יותר מהנשים הישראליות

סחטניות, גרידיות, נצלניות, פנטזיונריות ורעות. היחס שלהן לגבר הוא לרוב כמו היחס של החמאס למשתפי הפעולה עם ישראל, חוץ מהקטע של ההוצאה להורג...

פנומן 72

New member
ממש ממש ממש ממש ממש

לא

פנומן 72

New member
קווים לדמותו של הגבר הישראלי הוא לא אישיו

זה שידברו הפמיניסטיות המסופלסות בפורום 69 פחות אחת. אני מדבר על הנשים הישראליות שהן לא מציאה. זהו. זכותי.

גניפר14

New member
אין יותר גרועים מהגברים הישראלים

מניאקים,נצלנים,בוגדנים,רעים,היחס שלהם לאישה זה כמו לשפחה, האשה תמיד צריכה להיות בבית חושבים את עצמם למרלו ברנדונים גרועים גרועים וגרועים ביותר במיטה וזה מנסיון שלי מסיבוב בעולם והכרת הגברים תוצרת חוץ בקיצור הגברים הישראליםחושבים שמגיע להם הכל אפילו שהם מכוערים ולא מטופחים הם חושבים שמגיע להם אחת כמו בר רפאלי לעומת הגברים תוצרת חוץ גנטלמניים מכבדים את האשה דואגים לאשה נראים 10 מטופחים מתלבשים טוב ומריחים טוב אז גברים נכבדים לפני שאתם קוטלים את הישראליות תעשו מספר שיפורים במיוחד במיטה שם יש לכם הרבה מאוד מה ללמוד מהגברים מתוצרת חוץ

זיקן

New member
מנהל
מעניין סוף סוף תפסת את העקרון.

לנו מתאים "תוצרת חוץ" ולכן גם מתאים "תוצרת חוץ" אז על מה את מלינה?

גניפר14

New member
אני מלינה? הרי אתה זה שאמרת שהישראליות

הם זבל אז רציתי שתדע שהגברים הישראלים הם הכי גרועים בשביל אשה במיוחד במיטה ואני מציינת זאת כי הם חושבים שהם הכי טובים בהכל אז הקטע הוא שלא.

זיקן

New member
מנהל
לא אמרתי זבל .

אמרתי כל מיני שטויות אבל לא זבל אולי את מחליפה אותי במישהו אחר.

גניפר14

New member
לא מחליפה אותך במישהו אחר זה אתה

אומנם לא אמרת זבל אבל משהו קרוב לזה אמרת הישראליות מקלקלות את העובדות הזרות אז מי יכול לקלקל רק אנשים ברמה נמוכה הקרובה לזבל.

זיקן

New member
מנהל
אל תשימי לי מילים בפה../images/Emo46.gif

ואל תדברי בשמי מה שלא אמרתי גם לא קרוב. וזה שאתן מקלקלות את הזרות אמרתי ואני עומד מאחורי המילים יש בדל עצום בין מה שאמרתי למה שאת טוענת לקרוב. אם זה בשבילך אותו דבר וכך את מפרשת את זה אז שיבושם לך,

למעלה