כולן ממלאות שפתיים

Dan_Kap_

Active member
כולן ממלאות שפתיים

אמרה בטי [ אורז? צימוקים? שקדים? צנוברים? ]

Dan_Kap_

Active member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

יש למישהו תרסיס נגד חרקים

מיזה כלן, אפשר לדעת?

"בְּלִבִּי נוֹצָה אוֹ שֵׁן טוֹרֶפֶת. מוּכָנָה לְלַטֵּף אוֹ לְהַכּוֹת. בְּלִי לְהַסֵּס, מַהֵר."

Dan_Kap_

Active member
מה יהיה

בסופנו
השמיים עמדו מלכת אלמלא השעון שתקתק לא ידענו שכה רחוקים אנו כבר מן הבוקר

למה אתה עומד,לא חבל?

גארסין: הלילה לא ירד לעולם? אינס: לעולם לא. גארסין: תראי אותי תמיד? אינס: תמיד. בדלתיים סגורות ז'אן-פול סארטר

Dan_Kap_

Active member
האם

אני מובילה או רק נהנית
[ אילה, גונבים לך את הרווחים - יש באג בשרשורים... ]

Dan_Kap_

Active member
אולי נזמין את

ארי הים והנגר
[ ובאגים? אינם, הם נזללו עד תום ]

Dan_Kap_

Active member
ליטוף

ואנחנו מתבוננים זה בזה בפלאי הפנים שאין להם אח ואנחנו נוגעים זה בזה בפלאי האצבעות וחכמתן הנבדלת מחמתנו ...

Dan_Kap_

Active member
רק עוד אזהרה אחת

אני חייבת להתריע על הקלות שבה אני נוהגת להפשיט

תתרכז:

מַטִילְדֶה, אַיֵךְ? הִרְגַּשְׁתִּי, לְמַטָּה, בֵין לֵב לַעֲנִיבָה, לְמַעְלָה, כְּמִין יָגוֹן בֵּינְצַלְעִי כִּי נֶעֱלַמְתְּ לִי פִּתְאֹם. חָסַר לִי אוֹר חִיּוּתֵךְ, וְהִסְתַּכַּלְתִּי וְטָרַפְתִּי כָּל תִקְוָה, הִסְתַּכַּלְתִּי בַּבַּיִת שֶׁהָיָה לְאַיִן בִּלְעָדַיִךְ וְלֹא נוֹתְרוּ בּוֹ אֶלָּא חַלּוֹנוֹת טְרָגִיִּים. הַגָּג בִּשְׁתִיקָתוֹ שׁוֹמֵעַ גְּשָׁמִים עַתִּיקִים נִיתָּכִים, נוֹצוֹת, מַה שֶׁכָּלָא הַלַּיְלָה: וְכַךְ אֲחַכֶּה לָךְ כְּבַית נָטוּשׁ וְתָשׁוּבִי לִבַקִּרֵנִי וְלָגוּר בִּי. וָלֹא - יִכְאֲבוּ לִי הַחַלּוֹנוֹת

Dan_Kap_

Active member
פבלו בא בלילות

רכון בערבים אני משליך את רשתותי העצובות לים זה המסעיר את עינייך הימיות. צפרי הלילה מנקרות בכוכבים הראשונים המנצנצים בליבי עת אוהבך. הלילה דוהר על סוסתו הקודרת וזורה שבלים כחולות על השדה.

Dan_Kap_

Active member
אט אט

אט אט גווע מי שלא נוסע מי שלא קורא מי שלא שומע מוסיקה מי שלא מוצא את החן בתוך עצמו אט אט גווע זה שהורס את האהבה לעצמו זה שדוחה עזרה מושטת

Dan_Kap_

Active member
דבש

דבש ניגר כמי נהר הלום נשאר [ ינון נאמן מגלה את נפלאות האיזורים הארוגניים ]
Erogenous zones I love you Without you, what would a poor boy do?​

א י ל ה

New member
רגע

כאן זה פורום שירה וציטוטים? איזה דיכאון. סאמק על מי שאמר לי שכאן אני אמצא חיוך.

Dan_Kap_

Active member
וכמו שאמר פבלו

Qué sed de saber cuánto! Qué hambre de saber cuántas estrellas tiene el cielo! Nos pasamos la infancia contando piedras, plantas, dedos, arenas, dientes, la juventud contando pétalos, cabelleras. Contamos los colores, los años, las vidas y los besos, en el campo los bueyes, en el mar las olas. Los navíos se hicieron cifras que se fecundaban.​
[ או בשפת עבר - "למי קראת אפס, יא מניאק
" ]

למעלה