כולן מידה 34?

../images/Emo201.gif

. חס וחלילה. שיחלים מהר הקטן

../images/Emo32.gif שאלה לבנות בצבא

זו שאלה שתראה אולי לחלק מהבנות פאקצית,אבל אני בכל זאת רוצה לדעת. מה החוקים בצבא לגבי לקים בציפורניים? חלק אמרו לי שמותר פרנץ' לבן[חלק אמרו שאסור],חלק אמרו שמותר ורוד על כל הציפורן [חלק אמרו שאסור] ויש לי חברות שנמצאות עכשיו בקד"צ ומותר להן רק לק שקוף. פשוט יש לי בניה,ואני מתלבטת אם להוריד אותה לפני הצבא...

EVE Lights

New member
נורא תלוי איפה את.

אני חושבת שהחוקים "היבשים" אומרים שמותר לק שקוף ו-ורוד בהיר. יש מקומות שמותר פרנץ' לבן. יש מקומות שלא. אני חושבת שאל תורידי סתם יגידו לך משו - תורידי

היי

גמלי יש בניה והיתה לי לפני הגיוס. ולא חשבתי לשנייה להוריד אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אניוואי. אצלי בטירונות+קורס מותר היה פרנצ', אבל בסדיר לא. לפי החוקים היבשים של הצבא מותר לק אחיד ובצבע טבעי-משמע ורוד או שקוף או פנינה כזה..קיצר צבעים טבעיים ועדינים. ומסתבר שיש בסיסים שבהם פרנצ' לא נחשב לק אחד וטבעי..אבל יש בסיסים שבהם אפשר פרנצ'. מ.צ לא נותנת דוחות על פרנצ'. אני היתי מהמתחקמות שהיו שמות פרנצ' ורוד
אניוואי. תגידי לבסיס שלך..תראי מי מה מו שם... אבל לדעתי אל תורידי את הבנייה.

ממש תודה על התשובה..

כי עד כמה שזה דפוק,התבאסתי להוריד את הבניה. הציפורניים הטיבעיות שלי מאוד דקות וכשלא הייתי עם הבניה תמיד הייתי עם הידיים בכיסים וסירבתי לענוד טבעות... אין לי בניה מטורפת שמונעת ממני לבצע פעולות בסיסיות כמו גירוד בעין או הכנסת טמפון.חח רוב האנשים אפילו מתווכחים איתי שזו לא בניה.חח אז מבחינת האורך אין לי בעיה,אני פשוט דואגת לעיניין של צבע הלק,חברות שלי [שהתחילו את הקורס הקדם צבאי] אשכרה עקרו לעצמן את הבניה בגלל שלא הרשו שום צבע לק חוץ משקוף.

מממ

למה לק הוא סיבה להורדת בנייה?
בנייה יפה תהייה יפה גם עם לק שקוף או ורוד.

עם ורוד כן,

אבל עם שקוף לא כל כך.רואים את הציפורן הטיבעית מתחת וזה לא הכי יפה. הן כל כך נבהלו ממשק"ית המשמעת שהן מיהרו לקלף את הבניה.חח בכל מקרה,אין לך מושג כמה הרגעת אותי.חח

חחח

אני עד כדי כך צפויה?
ומה לעשות, נושא שקרוב לליבי
3 שנים של בנייה לא הולכות ברגל

mkarin

New member
../images/Emo32.gif אוף ]:

2 בנות טיפשות שטבלה בוורד לא יודעות להכיןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ומתעצלות ומושכות את זה ואין לי כוח ]: ואני צריכה להתקשר למורה שלי, לברר מתי אני אוכל לפגוש אותה כדי לתת לה את העבודה אבל מחר ערב חג וזה סתם יצא לא בסדר מצידי והעבודה בכלל לא גמורה כי לא נותנים לי את כל החומרררררררררר יש לי מלא שיעורי בית ולא עשיתי כלום ועבודה להגשה במתמטיקה שאני לא יודעת לעשות ומישהי שאני מחפשת כבר שבוע מסננת אותי - ואני שונאת שמסננים אותי. לא בא לי שיגמר החופש הזה בכלל. ואין לי כוח ואני מרגישה פרה ברמות ואני עדיין רעבה ובא לי סושי.

למעלה