כולן מידה 34?

AnGeL DoLlY

New member
תעשי לו טיסה בשמי ת"א

אם יש לך 500 שקל מאוד מיותרים לחצי שעה טיסה עם בקבוק יין בלילה בשמי תל אביב:] אבא שלי עשה את זה לאמא החודש ליומולדת.. והם ממש נהנו זה יכול להיות שיא המיוחד והרומנטי ואפשר גם לקחת אותו לרכיבה על סוסים בחוף מכמורת, שמעתי שזה מדהים

DIE kvar

New member
חח אבא שלה טייס

היא בחיים לא שילמה על טיסה (אני מתארת לעצמי) אז על טיסה בשמי ת"א? וחוצמזה כמה שמיים כבר יש בת"א?

AnGeL DoLlY

New member
וואלה לא חשבתי על זה

חח הייתי אומרת שאבא שלה יארגן איזה משהו אבל הוא בטח עמוס בעיקר בחגים והכל אבל בקשר לטיסה,גולשים קצת מעבר לעיר. לא נראה לי שזה מקובע רק על תל אביב.. יש מספיק שמיים :]

little shorty

New member
../images/Emo32.gif התחיל איתי שופט.

והייתי כל כך קרובה להתנפל עליו. היום במסעדה, באו 2 חברים... אחד מהם היה שופט והוא התאהב בי או משהו. מילצרתי אותם והמשמרת שלי עמדה להסתיים והוא כל הזמן אמר לי שאני יפיפיה ודומה לאלה רומית {?!?!!?!?!?!} ושאל מתי ההפסקה שלי ושאני אשב איתם לאכול. אז סיימתי וישבתי איתם לאכול... והוא היה כזה חמוד. בן 32. והיה קטע כזה שחבר שלו שאל אם הם עושים משהו היום בערב, אז הוא מסתכל עליי ועושה לי "לא, היום בערב אני אוסף מישהי מה{שכונה שלי} ויוצא איתה לפאב".... חחחחחחחח יאללה. ואחרי זה הוא לחש לי באוזן אם אני רוצה לצאת לשתות איתו משהו היום בערב ואמרתי שיש לי חבר והוא אמר שאנחנו עדיין לא מאורסים ושאני אחשוב על זה שוב אבל סירבתי בנימוס למרות שעוד קצת והייתי קופצת על המציאה. סתם לא. בקיצור הוא היה חמודדדד, והיה לו שם מקסים, והוא שופטטטטטטט בבית משפטטטטטטטט! והיום הוא שלח מישהו למאסר עולם חחח... טוב יש לי חבר, אז אני אשתוק עכשיו.

גם אני לא הבנתי איך..

בדר"כ עורכי דין שמתמנים לשופטים הם אנשים מבוגרים... בסביבות שנות ה40 המתקדמות ואפילו שנות ה50 לחייהם.

ראסמי

ואני גם בספק שכל שופט יכול לשלוח למעצרי עולם.. נראה לי רק בבתי משפט גבוהים וזה

little shorty

New member
חחחחחח יואו זה בדיוק מה שאמרתי!

והיום דיברתי עם הידיד שעבד איתי וישב איתנו והסתבר שהוא רק עורך דין ולא הבנתי נכון... פשוט הוא ישב איתם עוד אחרי שהלכתי... טוב נו גם עורך דין זה משהו.

ThE uVa

New member
../images/Emo32.gifהבריזו לי.../images/Emo60.gif

ועכשיו אני לא הולכת לאייקון. יופי, חיכיתי לזה רק מיליון שנה.

../images/Emo32.gif אשכרה נשבר לי ../images/Emo4.gif

אתמול הלכתי עם אבא שלי להסתובב במטרה לקנות מיטה. חשבתי שהוא למד משהו מה"חוויה" של הפעם הקודמת. מסתבר שלא. נשאר עם אותו ראש סגור של "אני לא מבין למה את צריכה מיטה זוגית. מה, את הולכת להתחתן?" אם הוא לא צרח עליי באיזשהיא חנות ועשה סצנות אז הוא פשוט אמר שהוא לא מוכן לקנות לי את המיטה הזאת. והזאת והזאת והזאת. קצת עברתי את גיל 16 ואת תקופת המיטה וחצי של עמינח. אני רוצה משהו עם סטייל, מסגרת עץ, יותר בוגר. כל כך קשה להבין??? וזה לא הקטע של המחיר. זאת הגישה המעצבנת שלו. באיזשהוא שלב רציתי לחנוק אותו, בחיי. פקעה לי הסבלנות. וכמובן שבסוף היינו שנינו עם עצבים - אבל בלי מיטה. מה שאני אעשה זה פשוט ללכת לקנות לבד. עוד מעט נכנס לי מענק שחרור מכובד, ועם זה אני אלך לקנות. לא צריכה את הטובות שלו. על כל דבר אני צריכה להלחם בבית הזה.

אם את יודעת שזה כך

למה את מנסה כל פעם מחדש? את כבר בגיל שאת יכולה להיות עצמאית לא אמרתי לעזוב את הבית, אבל אוטוטו באמת נכנס לך מענק, ואחרי הפסיכו' תתחילי לעבוד(או שאת כבר עובדת?) ולא תצטרכי את התמיכה שלו, אם הוא "תומך" בצורה כזו...

הלכתי איתו כי

בכל זאת, מיטה זה לא בגד ורציתי להתייעץ איתו. הוא גם זה שאמור לשלם לי על המיטה אז הגיוני שאני אלך איתו. (בנוסף לזה שהוא כלכלן אז הוא יודע מה כדאי בשוק.) אבל אתמול הגעתי למסקנה שזה פשוט ל-א ש-ו-ו-ה את זה. זה לא שווה את הדמעות שלי. אחרי הפסיכו' אני באמת מתכננת לעבוד, אני חייבת. בתקופה של הפסיכו' זה בעייתי נורא כי כל המקומות דורשים 4 משמרות לשבוע. אין מצב. ואז באמת אני "אכסה" את הכסף של המיטה ושלום על ישראל. תודה על התגובה חמודה, עודדת אותי קצת
[וגם על התגובה בשרשור תמונות]

אפשר בכלל להשתמש במענק

שחרור למטרות שהן לא לימודים וכאלה? לא ידעתי... בכל אופן, את יכולה לעבוד, לחסוף ולקנות לעצמך מיטה ושלום על ישראל אני מכירה את זה ויודעת כמה זה מעצבן שכשהם מחליטים לעשות לך את הטובה הזו אז הם חייבים גם לנגן לך העצבים בדרך ולשגע אותך ולהוריד לך את האמא של החשק.... פשוט קחי את על עצמך ולא תהיה לו מילה בנושא ודיי.

הפיקדון הוא לשם לימודים...

במידה ו5 שנים את לא נוגעת בכסף, יש לך אפשרות לעשות איתו מה שאת רוצה.

ממ

הכסף שהצבא מפריש לך לשחרור מתחלק לשניים - מענק ופיקדון. הפיקדון זה סכום כסף גדול יותר לשם לימודים, נישואין, הקמת עסק וכו'. המענק מופרש אוטומטית לחשבון בנק שלך, לעובר ושב, ואת יכולה לעשות איתו מה שבא לך. תכלס

Mardy Bum

New member
דיייי

לא מתחיל להימאס לו ממלונות מתישהו?!? היינו בירושלים ביום רביעי-חמישי אח"כ בעוד מלון ליד ירושלים משישי עד ראשון ועכשיו אילת עד מחר וגם לפני שבועיים (וחודש, וחודש וחצי, וגו'). זה היה ברור שיש לו אובססיה, אבל זה כבר חוצה כל גבול וגם ככה אפשר לחשוב שיש לנו כסף לכל המלונות המיותרים האלה. וזה דופק לי את כל התוכניות והחופש הזה מחורבן גם ככה עם נסיעות-גיחה הביתה בשביל להשלים 40 תרגילים במתמטיקה-נסיעות-להשלים 10 ציורים-נסיעות ובלי "חג שמח" קטן מהחברות המקסימות שכל-כך אוהבות אותי ואמרו שהן לא יישכחו אותי גם אחרי שאני אעבור לתלמה ושהכל יהיה מקסים ושנבלה בחופש המון (משהו), שלא נדבר על סמס מחורבן ולא הספקתי כלום וכלכך אין לי כוח לחזור לבי"ס אוף אני שונאת חגיםםםםם

Tin Doll

New member
../images/Emo32.gifאני לא עומדת בקצב

קודם סבתא שלי אחר כך חבר של אבא אח אל חברה שלי ועכשיו חבר של אח שלי.....מי ששמעה על התאונה אתמול, על המשפחה מירושלים שנהרגה בכביש הערבה.הילד בן 11 שמאושפז בסורוקה במצב קשה זה חבר של אח שלי. ההורים ואחותו נהרגו וכל זה בפחות מחודש אולי גם אני עומדת למות

למעלה