כולן מידה 34?

אביב6661

New member
כולן מידה 34?

ומה עם מי שלא אלו הבנות שמייצגות אותנו http://shout.co.il/campaign.asp?replyId=7962

../images/Emo32.gif בוף. ../images/Emo42.gif

וכן, אני יודעת שיש קיטורים ויש אופטופיקים בשפע, אבל אני לא נוהגת לנצל שרשורים באופן קבוע, אז אני מרשה לעצמי לעשות את זה עכשיו. הבחור שלי נסע לאבט"ש של שבוע. סבבה, לגיטימי. במשך הימים האחרונים היינו מתכתבים כל לילה בסמסים והוא היה הכי חמוד ורומנטי בעולם (אני לא אשתף אתכן פה כי אם אורנית תקרא את זה היא בחיים לא תסלח לי על זה). בכל מקרה, הצלחתי לסדר את זה שיום למחרת היום שהוא חוזר (הוא היה אמור לחזור בשני באחה"צ ואז לישון כל היום, אז בקיצור - בשלישי) שאני לא אעבוד ואז אני אוכל לבלות איתו יום שלם. אז כמובן שכמה שאני מתכננת ומשתדלת שהכל יעבוד כמו שצריך משהו צריך להדפק ועכשיו זה שהיה אמור להחליף אותו באבט"ש טרח להודיע שהוא הוציא פטור. אז כמובן שאי אפשר לקרוא למישהו בהתראה כ"כ קצרה אז הוא נשאר לעוד יום ובינתיים יחפשו מישהו שיחליף אותו. אז הוא יחזור רק בשלישי אחה"צ, ובטח יהיה ממש עייף ואני לא אספיק לראות אותו וגם אם כן - אני עובדת למחרת בבוקר ובערב של רביעי יש ארוחת חג. בקיצור, רוב הסיכויים שאני בכלל אראה אותו רק בחמישי (או למשהו קצרצר בשלישי/רביעי) וסעמק! בניתי על לעשות איתו יומכיף של שנינו ביחד. וכן, אני יודעת שאני מתבכיינת נורא ושיש פה בנות שרואות את חבר שלהן פעם בשבועיים/חודש/שהוא בכלל בחו"ל וצריכות לחכות עוד 3 חודשים עד שהוא יחזור (ואתן יודעות על מי אני מדברת...), אבל זה הקטע שהוא היה צריך לחזור בשני. אפילו ש"זה כולה עוד 24 שעות", זה עדיין מבאס לתכנן תוכניות ולמות מגעגועים אליו ואז לגלות שהכל משתבש. מיאו, נצלו כאוות נפשכן, אני את שלי עשיתי ;[

EVE Lights

New member
בובה

נכון שמתכננים וזה נורא מבאס שזה ככה יוצא ומתבטלות התוכניות אבל תחשבי על זה בצורה חיובית זה ממש אוטוטו
ו24 שעות חולפות כמו כלום. תאמיני לי, הייתי בסיטואציות דומות יותר מדי.. Cheer up

EVE Lights

New member
(ובשביל לשמור על הרקורד)

אני נחמדה כאן וזה ממש לא לציטוט!

לא יכולת להתאפק, הא? ../images/Emo3.gif

נו כן, אני יודעת שזה יעבור מהר. אבל עדיין, סעמק, מותר לי להתגעגע ולרצות לראות אותו כבר וזה לא עוזר לי שהוא מחליט לשבש לי את כל התוכניות :(

היי היי הוא חוזר עוד חודש ../images/Emo3.gif

ולא משנה מה המצבים של בנות אחרות, את נמצאת בקשר משלך והמצב שלך הוא שונה... אבל גם היומיים האלה, לא משנה כמה מבאסים, הם יעברו מהר.. מקסימום לכי לדפוק איתו שנ"צ לפנים יחד
אפילו יותר כייף מלישון לבד :)

ככה זה,

לפעמים דברים כאלה קורים, במיוחד בצבא [אם אפשר להאשים את המסגרת הזאת אז למה לא?
] מכירה את תחושת ההחמצה הזאת, עם כל הלו"זים שמתנגשים, אבל זה באמת בקטנה... (למה שלא תזמיני אותו לארוחת חג אם אתם מספיק זמן ביחד?
) יהיה בסיידר!

ממש לא מספיק זמן ביחד... ../images/Emo42.gif

אולי בחג הבא
אבל כן, עניין הלו"זים שמתנגשים בהחלט מעצבנים, בעיקר שגם ככה הם מתנגשים רוב הזמן.

כמה זמן אתם יוצאים? :]

אני והבחור שלי יוצאים כולה חודש וחצי ואמא שלו ממש התעקשה שאני אבוא לארוחת חג בסוכות. טוב שלא הכניסה אותי למשפחה. דווקא היה לא רע!
טיפה מפדח, אבל הכל זרם. תנסי, למה לא בעצם...?

כמעט שלושה חודשים. ../images/Emo42.gif

עוד חמישה ימים, ליתר דיוק [עניין משעשע דווקא - אפילו שנעשינו ביחד ב7/7/07, הבחור עדיין לא זוכר את התאריך. כמה חמוד מצידו P:] בכולופן, אם זאת הייתה ארוחה משפחתית (אימא, אבא, אחותי ומקסימווווום סבא שלי) אז אולי הייתי שוקלת את זה, אבל זה גם גם דודים ועוד חלק מהמשפחה שהיא די רחוקה ממני (נניח ההורים והאחים של אישתו של אח של אימא שלי) אז אין סיבה שהוא יבוא ויסבול :)

באמת מבאס)):

וואלה גמאני באותו מצב של הגעגועים האלה:/ אני וחבר שלי גם ככה גרים רחוק<שעה וחצי נסיעה ברכבת> והוא בא אלי פעם-פעמים בשבוע שנהיה ביחד ורוב הזמן אנחנו בטלפון או במחשב. וזה גם ככה קשה)): אבל עכשיו הנה הגיע עוד מוקש,יום שלישי אני טסה לאיטליה עם המשפחה:/ ל8 ימים ולאדעת איך נהיה בקשר,ובכלל כל הקטע שנהיה בארצות שונות זה יהיה כלכך קשה): כי אנחנו זוג כזה שקשורים אחד לשני ממש ממש מבחינת הכל... חיבים תמיד להיות בקשר אם אחד מאיתנו בחוץ תמיד להרים טלפון לשאול מה קורה,אם הוא הגיע ל..בלהלה,אפילו שיחה של 2 דק' זה אושר עילאי[: חח אוף,איזה רע לפני שעה הוא הלך,הינו ביחד כל היום. הוא בכה): מסכן שלי תאמינו לי זה רע לראות בחור בן 19 מולך,שרירי נראה ממש גברי בוכה ומתרגש)): עצוב לי. אני מאמינה שהמצב שלך הרבה יותר טוב משלי בכל אופן, תתעודדי

נראה לי שאת קצת מגזימה..

כאילו אל תקחי את זה אישית, אבל זה רק 8 ימים... אתם תשרדו את זה. בכל זוגיות יש מצב שמישהו נוסע לכמה זמן.. מקסימום את יכולה להכנס לאינטרנט קפה ולהתחבר למסנג'ר לאיזה שעה ולדבר איתו.. זה לא בעיה. אבל זה באמת שטויות... אל תאכלי על זה יותר מידי כאפות, יהיה בסדר..

חחח כן את צודקת האמת.

שנינו יודעים שאנחנו קצת מגזימים אבל בכל זאת קצת קשה[: אבל כמו שאמרת,זה רק 8 ימים וזה עובר בטיל..אני מנסה לעודד אותו ולשמח,כי מצד שאני אם אני אראה לו שגמאני עצובה והכל הוא יהיה עצוב ויהיה לו קשה עוד יותר. נקווה שיהיה בסדרP:

OverSharing

New member
../images/Emo32.gifאני באמת נואשת../images/Emo103.gif

ואתן באמת הולכות לעזור לי נכון?
תקשיבו שבוע מהיום, ש-ב-ו-ע יש לעמרי יום הולדת אני הילדה הכי מגזימה בעולם, ותמיד חודשיים לפני האירוע אני כבר יודעת מה יהיה ומה אני אעשה והכל ואין לי מושגגגג מה לעשות לו. וזה עוד שב-ע-----ה ימים. נגמר לי האוויר כשאני חושבת על זה. בקיצור, אני מבקשת קצת אהבה וקצת תמיכה והרבההה רעיונות!]: ]: אל תתנו למנהלת שלכן להיות ככה, אני אפרוש מדכאון:p חח סתם אני חייבת עזרה אני מכינה לו ציור כזה [הדפסתי תמונה שלנו אבל בפורמט ציורי? והדבקתי על קנבס ואני ממשיכה את זה לציור] אבל אני צריכה לעשות משהו שהוא.. משהו! מסעדה, ספא, כאלה? אז תעזרו לי]:

OverSharing

New member
כמה מאות?../images/Emo103.gif

בלי להגזים יותר מדי אבל אם יהיה רעיון למשהו באמת באמת אדיר ששווה יותר ממה שבא לי להוציא אז זה יתבצע. רעיונות?:)

אין לי אבל פורום ימי הולדת ומתנות- 588

באמת שיש להם רעיונות ממש טובים. פשוט תכתבי קצת פרטים והם יעזרו לך תוך כמה שעות. ויש שם גם טאגליינס עם רעיונות. מקווה שתמצאי משהו.

למעלה