../images/Emo32.gif בוף. ../images/Emo42.gif
וכן, אני יודעת שיש קיטורים ויש אופטופיקים בשפע, אבל אני לא נוהגת לנצל שרשורים באופן קבוע, אז אני מרשה לעצמי לעשות את זה עכשיו. הבחור שלי נסע לאבט"ש של שבוע. סבבה, לגיטימי. במשך הימים האחרונים היינו מתכתבים כל לילה בסמסים והוא היה הכי חמוד ורומנטי בעולם (אני לא אשתף אתכן פה כי אם אורנית תקרא את זה היא בחיים לא תסלח לי על זה). בכל מקרה, הצלחתי לסדר את זה שיום למחרת היום שהוא חוזר (הוא היה אמור לחזור בשני באחה"צ ואז לישון כל היום, אז בקיצור - בשלישי) שאני לא אעבוד ואז אני אוכל לבלות איתו יום שלם. אז כמובן שכמה שאני מתכננת ומשתדלת שהכל יעבוד כמו שצריך משהו צריך להדפק ועכשיו זה שהיה אמור להחליף אותו באבט"ש טרח להודיע שהוא הוציא פטור. אז כמובן שאי אפשר לקרוא למישהו בהתראה כ"כ קצרה אז הוא נשאר לעוד יום ובינתיים יחפשו מישהו שיחליף אותו. אז הוא יחזור רק בשלישי אחה"צ, ובטח יהיה ממש עייף ואני לא אספיק לראות אותו וגם אם כן - אני עובדת למחרת בבוקר ובערב של רביעי יש ארוחת חג. בקיצור, רוב הסיכויים שאני בכלל אראה אותו רק בחמישי (או למשהו קצרצר בשלישי/רביעי) וסעמק! בניתי על לעשות איתו יומכיף של שנינו ביחד. וכן, אני יודעת שאני מתבכיינת נורא ושיש פה בנות שרואות את חבר שלהן פעם בשבועיים/חודש/שהוא בכלל בחו"ל וצריכות לחכות עוד 3 חודשים עד שהוא יחזור (ואתן יודעות על מי אני מדברת...), אבל זה הקטע שהוא היה צריך לחזור בשני. אפילו ש"זה כולה עוד 24 שעות", זה עדיין מבאס לתכנן תוכניות ולמות מגעגועים אליו ואז לגלות שהכל משתבש. מיאו, נצלו כאוות נפשכן, אני את שלי עשיתי ;[