כולן לפה

שלקע

New member
כולן לפה../images/Emo70.gif

חשבתי על משהו- עזבו הההההההההההההההההככככככככככלל
לא משנה
אם הן אמיתיות או שהן פדופילים, שימפנזות או עכבישים, גונזילות או דובי גריזלי- מה זה משנה
העיקר שאנחנו נהנות פה. אז אני מציעה שנחזיר את הפורום ונצא מהקומונה... (או לפחות אני). בבקשה תחסמו את ענת
תבואו למפגשים
בחייאת בנות, אי-אפשר ככה
.

שלקע

New member
מקפיצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתן יכולות לנעוץ?

לחסום את המלכה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נכון... ואז אולי גם להצמיח לרוני ציצים, לסתיו בלונד טבעי ולדנה מח. חחחח... תתעוררי, שלקעלה. המלכה כאן כדי להישאר.
מאז ולעולם

a good demon

New member
טוב צ'מעי דנה../images/Emo141.gif

נמאס לי. אני עוד כותבת פה מדי פעם מכוח ההרגל, אבל זה ייפסק מתישהו. חשבתי שאני אשאר פה ואביא דם חדש, אבל עם מנהלות כאלה, עדיף להביא את הדם הזה לפורום יותר טוב, שם אני יודעת מי המנהל. ושלא תעיזו להגיד שאני מתדרדרת, כי היחיד שמתדרדר פה זה היחצ"ן הנואש. דרך אגב, הקומיקס צולע ביותר.

טוב צ'מעי שיר-פרודנס-דימון../images/Emo70.gif

המלכה מוכנה לסבול את עובדה שאתן לא עוזבות, למרות שהבטחתן, אבל לקרוא לי דנה זה גובל בביזוי שם המלכה. אני אנסה לתרגם לך את זה לשפה היחידה שאת מכירה, הלא היא שפת הציטוטים מ"שר הטבעות": בואי נגיד שהכונפות הן ההוביט הקטן והמעצבן עם הטבעת והחברים שלו, בסדר? הן חמודות כאלה ומעצבנות עד שכבר באמצע הסרט הראשון כולם כבר רוצים לקחת את הטבעת המנג'סת הזאת ולזרוק אותה לפח הקרוב רק כדי לראות את החיוך שלהם נמחק. אני, מצד שני, היא הזקן הרע ששכחתי איך קוראים לו שגר בתוך ההר הבוער ההוא עם העין. ברור? אז בואי נשתדל שזה לא יקרה שוב.
לא דנה! לא רוני! לא סתיו!

a good demon

New member
פאק../images/Emo141.gif

כל פעם שאני חושבת שהגעתם לשפל המדרגה אני טועה.

ODana

New member
פרו! צאי מהסרט הזה כבר!

ענת זאת ענת
אם את לא מוכנה לקבל את זה זאת בהחלט בעיה!

Pink Bubbles

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo12.gif

פרוווווווווו????????????? את לא יודעת לשרשר?

למעלה