מדהים
ה היחפה עם כתר של זהב New member 13/3/05 #16 איזה כיף שאהבתם ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif דבר ראשון - כולם מוזמנים להכין גם משהו.. אפשר שיהיה לנו כמה יצירות וכל פעם נשים בפורומים משהו אחר ובקשר להעלאת הכתב - איפה לאמצע? אני אנסה להעלות את זה, אבל מחר.. כי אני עייפה
איזה כיף שאהבתם ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif דבר ראשון - כולם מוזמנים להכין גם משהו.. אפשר שיהיה לנו כמה יצירות וכל פעם נשים בפורומים משהו אחר ובקשר להעלאת הכתב - איפה לאמצע? אני אנסה להעלות את זה, אבל מחר.. כי אני עייפה
• •°• נעמה•°• New member 13/3/05 #17 ../images/Emo27.gif לדעתי אולי שווה לחלק את הכתב לשתי שורות ואז להעלות אותו כי אם זה יהיה כמו בלמטה אז זה יעלה על התמונה חח
../images/Emo27.gif לדעתי אולי שווה לחלק את הכתב לשתי שורות ואז להעלות אותו כי אם זה יהיה כמו בלמטה אז זה יעלה על התמונה חח
ג גלושש New member 13/3/05 #23 ../images/Emo103.gif../images/Emo54.gifיפה ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif
ל לאב סקעת המושלם New member 13/3/05 #25 יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif אולי כדאי גם להוסיף את המספר של הפורום [1226] כדי שאם יהיו אנשים שירצו להכנס לפה אז הם ידעו את מספר הפורום.. וככה גם יהיו הרבה יותר אנשים בפורום..
יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif אולי כדאי גם להוסיף את המספר של הפורום [1226] כדי שאם יהיו אנשים שירצו להכנס לפה אז הם ידעו את מספר הפורום.. וככה גם יהיו הרבה יותר אנשים בפורום..
ה היחפה עם כתר של זהב New member 13/3/05 #27 צודקת! ../images/Emo60.gif רעיון טוב! אני אעשה את זה.. ושוב - תודה לכולכם!
1 1dana1 New member 14/3/05 #34 וואיי מהמם !! תגידי, אני יכולה להתחיל לפרסם את הברכה בפורומים השונים ? כאילו.. אני יודעת שבדרך כלל המנהלים שמים את התמונה אבל.. אני יכולה לעזור לך ?? פליזזזזזזזזזז
וואיי מהמם !! תגידי, אני יכולה להתחיל לפרסם את הברכה בפורומים השונים ? כאילו.. אני יודעת שבדרך כלל המנהלים שמים את התמונה אבל.. אני יכולה לעזור לך ?? פליזזזזזזזזזז
E Eden McFadden New member 13/3/05 #18 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואו זה פשוט הדבר הכי יפה שראיתי קבלי ח"ח עצבני
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואו זה פשוט הדבר הכי יפה שראיתי קבלי ח"ח עצבני