כולן להיכנס!

כולן להיכנס!

תשמעו, נכון יש את הדבר הזה שפורומים מאחלים אחד לשני שבוע/חג/כל אירוע אחר שמח? והם מכינים כזה כרטיס, יעני תמונה שהם כל הזמן שמים?
בואו גם נעשה את זה
שמישהי ממש מוכשרת תיקח שתיים שלוש תמונות של הראל, תעשה כמו חתימה והכל, רק תרשום פורום הראל סקעת מאחל לכם *** שמח או משהו כזה, נכין כמה לכל ארוע, וזה יהיה כזה מגניב
פשוט נסתובב בין הפורומים ונעלה את התמונה
מה דעתכן?

בכיף ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אפשר להוסיף ב"כרטיס" גם את משפט הפורום שיהיה לנו חח לדעתי אפשר לעשות 2-3 כרטיסי כאלה שנכתוב עליהם "פורום הראל סקעת מאחל לכם חג שמח" ככה שיהיה תקף לכל החגים, בכלליות. ואני מניחה שאני יכולה לנסות להכין משהו. אבל בטח של איה יצא יותר יפה חח אז אפשר לשאול אותה אם יש לה זמן להכין משהו

נצל"ש יש לי שאלה אלייך

חח נכון את מאלה שמארגנות ועושות תמיד? למשל בחבר'ה ביסודי את היית זו שארגנה את מסיבות ההפתעה לחברות/ למורה? חח את מאלה שמארגנות יציאות עם החבר'ה ואת המילה האחרונה של "לאן יוצאים"? כאילו הרי בכל חבר'ה יש את המנהיג הזה... זו את נכון?

מגניבבב../images/Emo13.gifונצל"שון קטן ברשותך../images/Emo152.gif

חוץ מאלכסנדר,אתם יכולים לתת לי אנשים היסטורים שהיו הומואיםם?..היה לי מלא בראש ושכחתייי :|

בלנקה המקורית

Well-known member
יש לי כמה

דוד (המלך) ויהונתן, אוסקר וויילד, אפלטון, ליאונרדו דה-וינצ'י, פרדי מרקורי (סולן קווין), אלטון ג'ון, ועוד רבים וטובים אחרים. המעצבים הגדולים בעולם כיום, שחקנים, אומנים, פסלים, ציירים, סופרים, מחזאים ועוד. חשוב לציין שבתקופתו של אפלטון, ההומוסקסואליות לא היתה יוצאת דופן ולא מוחרמת, מבחינתם אז זה היה הדבר הכי טבעי בעולם. תסתכלו על זה איך שאתם רוצים, אבל אף סטרייט בעולם לא תרם כל כך הרבה לאנושות כמו ההומוסקסואלים מבחינת התרבות.

בלנקה המקורית

Well-known member
../images/Emo8.gif חמודה:)

דוד ויהונתן "נפלאה אהבתך מאהבת נשים".. אין דרך להוכיח את זה היום, אבל זאת ההשערה של ההיסטוריונים. גם בתקופות הקדומות ההומוסקסואליות לא היתה פשע כזה גדול.

אתם יודעים מי כן הומואים???????????

שם חם ויפת או בעצם רק חם לא זוכרת.. הוא שכב עם אבא שלו בלילה אתם קולטים? בגלל שאבא שלו היה שיכור הוא ניצל את זה!!!!!! חחחחחחח אל תצחקו בדיוק למדנו את זה

t0mi

New member
מההההההההההההההההההה

את רצינית איתייייייייייייייי???????

וול..

לפני כמה ימים התחלתי לעבוד על יצירה חדשה.. אז הוספתי לה עכשיו את הכיתוב של החג שמח, והנה היא
אני לא יודעת אם היא גמורה או לא.. תחליטו אתם חח רק נא לא לצחוק עלי!
אם תאהבו, אפשר להשתמש בה. אם לא אז לא

למעלה