כולן חוץ ממני

מעין26

New member
כולן חוץ ממני

זה פשוט לא יאומן, כל מי שאני מכירה נכנסת להריון, או נכנסה להריון ורק אני עדין מהמנסות. זה כבר כמעט שנה, העיקר אמרתי לאנשים ששאלו אותי לפני שנה מה עם ילד אמרתי אוטוטו. יש לי עוד יומיים יומהולדת וקיוותי שבעקבות ההפסקה בכדורים וירידת המתח סוף סוף אני אקלט. איזה בידור, הא? לא קליטה ולא ביוץ ולא נעלים. ובנתים אני וארגסט חברים טובים צועדים יחד 10 ימים עד שהרופא חוזר מהחופש שזה עוד שבוע לפחות ואז מתחילים בטיפולים האמיתיים. אז החופש שלקחתי מכן בנות יקרות לא עזר ולא השקט הנפשי. אין לי אופטימיות הבוקר.

lnln

New member
מעיין, אני מבינה אותך

אני מבינה אותך יותר ממה שאני רוצה להודות , אז אני מנסה קצת יותר משנה וכל חודש עדיין מחכה שהחודש יהיה החודש וזה לא קורה, גם לי נמאס (הייתי השבוע בברית של משהי שנכנסה להריון כמה חודשים לאחר תחילת ה"ניסיונות שלי") נהייתי ממש אנטיפטית כלפי אנשים שנכנסים להריון, לא מסוגלת אחרת. בואי ננסה לאגור כח לקראת החודש הבא את בטיפולים ואני ב"איקקלומין" ונחליט שדי אנחנו עושות חרם על המכשפה, נמאס לנו ממנה, אולי היא תעלב ולא תבוא ל- 10 חודשים? אז די, חודש אוגוסט הוא שלנו.

chapling

New member
באמת כולם!!!!

גם אני מוקפת בנות בהריון ומקבל הודעות חדשות כל הזמן.... רק אתמול סיפרה לי חברה שהיא בהריון, במקרה... התפלק להם.... איזה כיף לה!!! ככה להיכנס להריון בלי כל התקופה המקדימה המשגעת השאת!!! ואם זאת אני מרגישה שכן למדתי על עצמי קצת בתקופה הזאת, אז אולי יצא מזה משהו טוב (עדיף משהו קטן וחמוד.....)

קובולט

New member
מעין...נתחיל ב../images/Emo24.gifים

את לא יודעת כמה זה ברור לי מה שאת עוברת את בטח אומרת לעצמך קל לה לדבר היא כבר ראתה שק הריון אבל אני זוכרת... דווקא סיפור אחר (אומנם כבר סיפרתי אותו אבל בשבילך). בפעם הקודמת שנכנסתי להריון גם התפלק לי ואני רצה לספר את זה לחברה ומתברר שהיא כבר מנסה שנה וחצי, וכבר היגיע לשלב הזריקות בבטן לפני הזרעה, אבל לא הייתה מאושרת ממנה על היותי בהריון, לקראת ההזרעה מהזריקות היו לה 8 זקיקים הרופא לא הסכים לעשות לה את ההזרעה היא הייתה בדיכאון אבל הייתה מאושרת עם כל בדיקה שהבאתי להראות לה בחוסר התחשבות אפילו מגעיל מצידי היא קיבלה מחזור והם עשו הפסקה בניסיונות. חודש אחרי לפני שהיא צריכה הייתה לקבל מחזור היא אמרה שכואב לה החזה אמרתי לה לעשות בדיקה ביתית היא עשתה ומתברר שהיא נקלטה טיבעי רק בזקיק אחד מהשמונה... אני עברתי הפלה בסופו של דבר והמשחכתי להסתכל על הבדיקות שלה וללמוד ממנה להיות מאושרת בשביל מישהי אחרת דבר שהיה מאוד קשה אבל מה שלמדתי זה להיות שמחה בשביל אחרים, רק בגלל שאין לך מושג מתי תורך יגיע ואת לא רוצה שיקנאו בך את רוצה שישמחו בשבילך... לשמוח מכל הריון ולבקש קצת אבקה!!!!!

אפרסקה

New member
מעיינצ'וק ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

האמת היא שמשהו שאני למדתי מהניסיון של ה(כמעט) שנה האחרונה הוא שכשיש מצב רוח כזה פיכסי, לפעמים צריך פשוט לזרום איתו עד שהוא עובר. לא יעזרו העידודים, לא הסיפורים הבאמת אופטימיים, יש פשוט נאכס כזה. וכמה שאת יודעת שאת ברת מזל, שמצאת את בן הזוג האהוב (לעומת ברווקות שבסביבה), שיש בריאות ומשפחה, עדיין זה מציק. אז כנראה שאין לנו ברירה, יש כאלה שמתפלק להן ואילו אנו נצטרך להתאמץ מאוד בדרך להריון המיוחל. ואני יודעת שזה לא מעודד עכשיו, אבל התקווה שלי היא שאחרי שנהיה בהריון, נשכח את זה. אני מבינה את התיסכול מזה שהחופש לא מביא רגיעה. גם אני לא מצליחה לגמרי להתנתק מהמחשבות, גם אם אני לא בסביבה כל כך. ובדיוק היום חשבתי שבסוכות שעבר בבית הכנסת ראיתי את כל ה"דודות" מציצות לי בבטן, בדיוק התחלנו לנסות והייתי נורא מרוצה מעצמי שבראש השנה הבא אני כבר אהיה עם ילד. אח"כ כשראיתי שזה הולך לאט, תמיד אמרתי שלפחות בחגים אהיה בהריון מתקדם. אז כאמור החגים אוטוטו ואני לא... מבינה ומחבקת ואוהבת ובטוחה שבסוף יהיה טוב. מצטרפת אלייך אוטוטו למסלול הטיפולים ומקווה שנגיע ביחד במהרה לקו הגמר!

תמרלה

New member
להזכירך-מותר לקנא!!!

זה מאוד קשה שכולן סביב נכנסות להריון ואת לא! אני עברתי משהו ממש קשה - הייתי בהריון וביום שבאתי לועדת הפלות חברה הכי טובה שלי במחלקה ליד ילדה תאומים ( מטיפולים ) ואז שיומים אחרי באתי להפלה היא באה לבקר אותי-ומצד אחד שמחתי בשבילה כי אני ידעתי מה עבר אליה עד ש... מצד שני נצבט לי הלב בפנים - אני פה שוכבת אחרי הפלה ו... אז היא אמרה לי מה שכל הרופאים אמרו לי- שאני צריכה לשמוח שאני נכנסת להריון בלי בעיות, אז השהוע התקשרתי ואמרתי לה - עכשיו גם לי יש בעיה להכנס להריון! והיא ישר אמרה לי תלכי לרופא הכי טוב שיש אל תבזבזי את הזמן על רופאים שלא ימשכו אותך... וכל מיני עצות של בעלת ניסיון! והיא די הכניסה בי אופטימיות בחזרה ודווקא העובדב שקבעתי תור לרופא פוריות נתנה לי תחושה טובה שהינה מעכשיו הדברים בפיקוח ושליטה וזה מקדם את המטרה - ויהייה בסדר! אז נכון שזה מתסכל, מאכזב, מרגיז ואנחנו מקנאות ושואלות למה לי זה לא בא ככה טבעי? וכל מיני שאלות? אז תחשבי חיובי שהינה שבוע הבא הרופא חוזר, את מתחילה טיפולים כך שאת מקדמת את המטרה ויהיה בסדר ! אז אני מפזרת לך אבקת אופטימיות ושלווה שתחזור אליך!

ילדוש

New member
הזדהות +עצה

גם אני מנהלת רומן עם הארגסט. גם אני נושכת את השיניים כל פעם שחברה שלי יולדת. רק השבוע חברה טובה באה לספר לי שהיא בהריון שני. (בזמן שאני מנסה היא כבר בסבב שני). אנחנו חייבות להיות חזקות, להתעודד ובעיקר להמשיך לקוות ולנסות. מעבר לזה, אני מקווה שיש לך רופא טוב ואמין. אם את מתחילה עם איקקלומין פעם ראשונה תדאגי לקחת מינון רגיל ולא מינון כפול (כדור אחד ביום ולא שניים), אלא אם כן יש בעיה ידועה. (לפעמים רופאים מתחילים עם מינון כפול גם כשאין שום בעיה ביוצית מיוחדת וזה גורם לבעיות). אל תשכחי לבקש מעקב זקיקים (לפחות ביום 14 למחזור). ואם לא עשית עד עכשיו בירור: פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע, אולטרא-סאונד, זה הזמן לעשות. אין טעם להתחיל טיפולים סטנדרטים אם יש בעיה ספציפית. לדוגמא , אם יש תת פעילות של בלוטת המגן , זה יכול לגרום לאי פריון- כדור אחד ביום של הורמון בלוטת המגן פותר לחלוטין את הבעיה.(חלק מהפרופיל ההורמונלי) דוגמא נוספת היא הגברת ביוץ אצל האשה בלי לבדוק את הזרע ואחרי כל הכדורים מגלים שהזרע על הפנים. ב ה צ ל ח ה

אז קודם כל מזל טוב!!!

תמיד זה כך כולן בהריון מסביב ואת שומעת דיבורים כמו: "נו אז איך היתה הבדיקה", "את עדיין מקיאה?" וכאלה... אבל אין מה לעשות חייבים להמשיך הלאה. בהצלחה!!!

סנונית 1

New member
מעין ../images/Emo24.gif

מבינה אותך כל כך מרגיזה ההמתנה והציפייה והאכזבה שזה לא פייר. מקווה שבמחזור הזה זה יצליח ושהשקט הנפשי שלך יחזור ובמקום שהלחץ והאכזבה היו יהיה אושר והנאה. בהצלחה.

מעין חמודה ../images/Emo24.gif

אני מתארת לעצמי שזה מאוד קשה אבל מוכרחים להיות אופטימיים בלי זה, זה לא יצליח אז מהר, להעלות חיוך על הפנים, לנשום 2 נשימות עמוקות, ולהגיד לעצמך "החודש אנחנו מצליחים". בכל פעם שמתגנב החשש שזה לא מצליח, תגידי לעצמך את המשפט הזה. מנסיון אישי, זה עוזר מאוד להרגשה הטובה ולאמונה שכ"כ חשובה להצלחה מפזרת קצת אבקה |שרביט קסמים|

Galit29

New member
עצה אופטימית

תבקשי מהבוס חופש וגם שהבעל יבקש תסעו לחו"ל רחוק מהצרות והבעיות של כולם ובמשך כל תקופת החופש תעשו סקס בלי הכרה לשם האהבה, נראה לי שגם אני יעשה זאת בקרוב זה עבד לשלוש חברות שלי. והכי חשוב , שיהיה בהצלחה ושיהיה בקרוב

למעלה