כולם!

Luthien

New member
כולם!

רקע לפני שאני הולכת לישון, כשהעיניים שלי כבר חצי עצטמות והמקשים על המקלדת מתחיל להיראות מטושטשים החלטתי לכתוב לכם, למה? אל תשאלו אותי.... אני פשוט חשבתי יותר מדי "דוסון קריק" היום שאני לא יכולה להיפטר מזה עכשיו... ומזל שכך..... אניוויי מישהו מכם הצליח אי פעם לשכנע מישהו לראות את הסדרה? הצלחתי לשכנע בערך 3 אנשים, אחת ראתה את כל הפרקים, התאהבה בזה ואז כשהתחילה העונה הרביעית לא היה לה זמן... אחת התחילה לראות את זה ועדיין רואה את זה אך היא לא מטורפת על זה.... ועוד אחת כזו... אני עכשיו מנסה לשכנע עוד מישהו שהבטיח לי לראות את הפרק האחרון אבל הוא לא ראה (סניפ סניפ) והוא בטוח שזו סדרה גרועה... עד שהצלחתי לשכנע אותו בכלל עבר זמן......אוף.....למישהו יש דרכים מקוריות לזה? חוץ מזה, מישהי שאני מכירה הכינה לי צלצול לפלאפון של דוסון קריק ואני הכנתי אייקון ממש חמוד (זה לפלאפונים של אורנג´) אני הכניס את הקודים להודעה הבאה כי נראה לי שהמחשב שלי הולך להיתקע.....ביי בינתיים

Luthien

New member
שניה לפני שאני הולכת לחרוף

המספרים הם הצלצול- RING_23082 האייקון- ICON_ 473010 ואם אתם רוצים בלי סירה אז- ICON_ 473006 צריך לשלוח את זה כאס אם אס למספר 999 ואני מזכירה, זה אפשרי רק ללקוחות אורנג´...

Dawson girl

New member
לא ממש הצלחתי...../images/Emo39.gif

בהתחלה אני מתלהבת מהסדרה הרבה בנוכחות אחרים והם מפתחים סקרנות ורוצים לראות מה כל הרעש, אז הם גם רואים פרקים. אבל יש לי בערך 3 חברים, אולי יותר, שרואים את הסדרה כמעט בלי לפספס פרקים ואוהבים אותה. צריך פשוט לגרור אותם לזה, עד שיבינו מה היה חסר להם בחיים עד עכשיו... חחח ואיזה שיר מצלצל לך בפלאפון? שיר הנושא? צ´או

Luthien

New member
כן...........אני יודעת

יש לי בערך 5 חברות שרואות את זה ואולי יותר אבל הן לא משהו אוהבות את זה וזה חבל... אבל כל הקטע שכמה שאני מדברת על זה ומתלהבת מזה יש אנשים שפשוט אומרים לי שזה "איכס" בלי לראות את זה אפילו... משום מה לכולם יש הרגשה של סדרה סטייל בוורלי.....אבל כל מי שצופה בסדרה יודע שזה לא...כי זה לא... צריך למצוא דרך טובה לשכנע בני אדם! את האדם הזה שהצלחתי לשכנע למרות שהוא היה ממש נגד הסדרה ניסיתי לשכנע בהתחלה בצורה ממש פתאטית עד שיום אחד החלטתי שהוא חייב לראות אז פשוט אמרתי לו שלפעמים בני נוער לא צריכים לצפות בבעיות מבוגרים ממנו אלא לצפות בבעיות של אנשים בגילו, זה רק יעזור לו יותר לראות מישהו אחר מתמודד עם בעיות שהוא מתמודד כרגע, וכל הקטע שאין עוד סדרה כזו כרגע בטלוויזיה שהיא מציאותית........ככה הצלחתי, בערך לפחות כי הוא עדיין לא ראה למרות שהוא הבטיח......... תנסו גם אתם...טוב.....בביי נ.ב כן, זה צלצול של שיר הפתיחה אבל של הקטע של so open up your morning lights...

A.L (boy)

New member
באמת התכוונת שהסדרה מציאותית?

או שמיי-בי היה זה רק ניסיון לשכנע את ידידך לצפות בסדרה?

Luthien

New member
יותר מציאותית מאחרות.....חיחיחי....

למרות שהם נוגעים בנושאים שעוברים על רוב בני הנוער

למעלה