כולם

כולם

כתבתי שיר חדש ואני מעוניינת בביקורת בונה ------------------------------------------- יש,אין. אין אדם ללא שם-יש שם ללא אדם אין אדם ללא רגש-יש אדם שלא מרגיש אין עשן בלי אש-יש אש עם עשן אין געגועים ללא תקווה אין רצון ללא אכזבה איו שלם בלי חצי אין לי אותך וזה כואב זה כואב וזה שורף,וזה לא היה אם היית פה אין לי אותך-לך אין אותי. אין שלם.
 

count on me

New member
אהבתי..כל הכבוד !

ביקשת ביקורת בונה ...תקבלי כזאת .. : אהבתי מאוד את התוכן של השיר, את מה שהוא מעביר..בעיקר את ההתחלה..! המסר שהוא מנסה להעביר חזק ביותר.... הכמעט סוף היה מפתיע מאוד..לא ציפיתי לסוף כזה..חח..חשבתי שאת לוקחת אותנו למקום אחר.... ועל כך...כל הכבוד!.. את כותבת מקסים.....תמשיכי כך ! המשיכי כך....!
 
מאוד יפה..

זה מיוחד כזה. הנושא בכלל יפה. והסוף באמת מפתיע-חשבתי שתמשיכי עם הרעיון הקודם. אהבתי את המשחק במילים "יש" ו"אין"-זה הופך את זה למיוחד. המשיכי כך ***רק בפעם הבאה לכתוב בשירשור של הכתבנים ולא לפתוח הודעה-זה מה שביקשו לפחות.
 
משהו בסגנון - מתוך שיר של טיפקס

"מרוב דמעות הראיה מתקלקלת מרוב מדבקות כבר לא רואים את הדלת מרוב נרות רואים כמה אופל מרוב פתקים לא רואים את הכותל מרוב שירים לא שומעים את הכל מרוב תשובות לא רוצים כדי לשאול מרוב אשמים לא זוכרים מה הפשע מרוב עשיריות לא רואים את התשע סתם זה הכל סתם מתיחה מסרט ישן סתם זה לא נכון אנחנו לא במזרח התיכון מרוב ציניות כבר אין רגשות מרוב הפוכות כבר נגמרו ישרות מרוב ארטיסטיות כבר אין שום תשובה מרוב מטאפורות לא מבינים אף שורה מרוב גשרים לא רואים מעבר מרוב סיפורים לא יודעים מה עבר מרוב פרשנות לא יודעים מה קרה פה מרוב דרכים לא רואים מטרה פה סתם זה כל סתם מתחיה מסרט ישן סתם זה לא נכון אנחנו לא במזרח התיכון מרוב משפטים לא שומעים את המסר מרוב טיפולים לא רואים את השבר מרוב גבולות לא רואים את הגדר מרוב ידידות לא נותר לי אף חבר מרוב צדק לא רואים את החוק מרוב קרבה כבר אין יותר רחוק מרוב כבאים שכחנו מה בוער מרוב הסוואה שכחנו להסתתר סתם זה הכל סתם מתיחה מסרט ישן סתם זה לא נכון אנחנו לא במזרח התיכון מרוב התחלות לא יודעים מה נגמר מרוב הספדים שוכחים מה נשאר מרוב פיצוי לא נמלא את החסר מרוב פרחים לא רואים את הקבר מרוב חמוץ לא יודעים מה מתוק מרוב בכי אין לנו כבר צחוק מרוב מציאות אנחנו בסרט מרוב רעש אין לי שקט" דומה משהו ל"יש,אין" .. לא ככה?
 
למעלה