כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לערנבוש..אופס ענברוש

תתחילי את להרגיע כי את מזה ההעלת לי את העצבים ויותר מידי כדי לעוף מפה אחרת אני יכנס באמאאמאמאאמ שלך כי את לא תיכנסי לפורום של הכוסונים כדי לקלל אותם הבנת[?!] אני שמחה יופי עכשיו תעשי פוזה של מטוס ותטוסי מפה כי לא רוצים אותך פה בעיייייייייייייייייייייייייייייי GAME BOYS FOR EVER EVER EVER EVER EVER EVER EVER EVER EVER קבלי שלמות אמיתיתתתתת לא כמו הקופיפים שלך!!!!

../images/Emo99.gifחח...מכירה ת'תמונה הזאת!!

והתמונה הזאת מהממת בעייני
כפרע על אושררי הזה איזה חיוך אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אהמ אהמ אהמ...--->

אולי את שומעת אותם אבל זה שאת שומעת זה לא אומר שכולם שומעים אותם אולי את נחשבת למיליון זה מה שאת רוצה להגיד לנו פה?!?!? טוב אניווי אנחנו לא רוצים אותך פה אז תתעופפי בה'יושששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש כפרה היה רע להכיר ורע שהיה

אמממ...

לפי דעתי זה טעות ממש גדולה להשוות את הבויז להיי פייב.. כי זו בכלל תקופה אחרת ודור אחר וממש ממש אין מה להשוות... לפי דעתי הדבר היחיד שנשותף להם זה שבשתיהם יש 5 בנים מוכשרים מאוד ששרים ורוקדים.. וזהו כמו שאמרתי זו תקופה שונה לגמריי ואין להם ממש אותו סגנון..

OoנויoO

New member
להשוות את הבויז להיי פייב?!?!

קודם כל 5 הבויז הם זמרים רקדנים והם מוכשרים ביותר וכמו שאדווה אמרה: "זו בכלל תקופה אחרת ודור אחר וממש ממש אין מה להשוות... לפי דעתי הדבר היחיד שנשותף להם זה שבשתיהם יש 5 בנים מוכשרים מאוד ששרים ורוקדים"

לצערי כן-משווים!

בהכל! זה פופ , 5 בנים רוקדים ושרים שניראים טוב! זה דור אחר לגמרי-אבל זה אותו דבר!

אממממ...שמעי

אני לא אומרת שהיי פייב לא היו טובים אבל זאת תקופה אחרתתת.. ועכשיו יש את הגיים הויז טהם ממש ממש טוביםםםם!!

וחוץ מזה אין מה להשוות!!!

הגיים בויז יודעים לשיר ולזוז!! לעומת זאת היי פייב שהיו סתם לקישוט!!

קישוט??????????????????????????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......... הרגת אותי! אם כבר,הקישוט הכי יפה שיש! היי פייב זזו הכי טוב שיש ושרו הכי מדהים שיש ! לכי שימי 24 ותיראי מזה שירה וריקוד!

כנסי שניה...

כאן אורניתו'ש וחופיתו'ש! רצינו להגיד לך, בערך כמו ברו'ש. אומנם ההיי פייב התצליחו, אך זה לא מה שמונע מהגיים בויז להצליח ולהתפרסם. גם אם הגיים בויז יצליחו לתקופה קצרה (והם לא..) אז הם יצליחו בגדול! הם י-צ-ל-י-ח-ו!!!!!! היי פייב, היו, פעם, עבר, חלף, נגמר! עם הם היו כל כך מוצלחים אז למה הם יתפרקו?!?!?! טוב זהו!, שמעי אם לא נח לך אז ביי ביי...

תאמינ י לי אורניתוש...

שרק הקהל קובע אם הם יצליחו או לא... ובעזרת האהבה שאנחנו מקרינים להם אני בטוחה ב-100% שהם יצליחו!!

הקהל זה הכח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ולהיי פייב-היה קהל מושלם!!!!!!!!!!!!!!!! אם לא קהל-זה יהיה עצוב!

למעלה