כולם!

ירדנדן

New member
כולם!

אתם לא מבינים?יש ילדים שלא היו במפגש!שלא זכו!וההודעות שאתם פותחים מאז ממש ממש ממש מגעילות!כאילו אני לא זכיתי ואתם פותחים הודעות של:כל מי שהיה במפגש להיכנס או:אני יודעת שכבר פתחו את זה אבל אני אפתח שוב את השירשור הזה!כל מה שקשור למפגש לכאן!ואתם עושים את זה למרות שגם יוני וגם ירדן פתחו על זה שירשור!ומה אתם מנסים שילדים יקנאו?כל הודעה חדשה:וואו איזה כייף היה במפגש או:אפרת הייתה ככה ונתן ככה וניר ככה!די!חלאס!זה ממש מגעיל כלפי הילדים שלא זכו!

אני מבינה אותך.

את צודקת אבל אין מה לעשות. תביני ילדים מתרגשים, מתלהבים, ובתכלס, את לא היית מתלהבת אם היית פוגשת אותם. אל תדאגי חמודה, הם לא אלוהים, הם גם משתינים לבד......... (אני גם לא זכיתי במפגש...)

את צודקת אבל...

בכל זאת היינו חייבים קצת להתלהב... לא כל יום רואים אותם.....(לצערי
) אני יודעת שהתלהבנו קצת.. אבל הם מושלמיםםםםםםםם

גם אני מבינה אותך ירדן

אבל את לא יכולה להגיד להם לא לשמוח! אולי כדאי שתתרחקי מהפורום לכמה ימים עד שהכל יירגע!

טוב . נו מה ? עכשיו ויכוח ?

תשתיקי אותי ? אל תדאגי זה עוד כמה זמן יעבור... זה חולף... יאווו עכשיו השירשור יתכווץ ויהיה מלא תגובות.. באמררר באסההההה

גיגי123

New member
ירדן כנסיייי

תחשבי שיהיו עוד מלא הופעות שלהם...והם ישחקו במלא מקומות ותוכלי לפגוש אותם.. בינתיים את יכולה לשמוח עם הילדים שזכו!

ירדנדן

New member
אני מבינה שהם שמחים וזה.........

ואני גם שמחה בישבילם אבל למה לפתוח מיליון הודעות על זה?ו-דורין אקריש המלכה לא דיברתי רק עלייך אני מדברת על כולם!אבל אם תיסתכלי על זה מהצד של אלה שלא זכו אולי את תביני גם אותם!

אני מבינה....

ואם את מדברת על כל ההודעות באותו יום שחזרנו מהמפגש... אז תנסי גם את להבין אותנו..כ"כ התלהבנו..אבל אין זהו זה נגמר... חרטנו את זה עמוק בלב...וזהו...

eris1515

New member
נצל''ש דחוףףףףףףףףףףף

מי שראה עכשיו ערוץ הילדים, (תחרות ריקודים) אז הייתה שם מישהי בשם מאיה קורן, היא רקדה.... היא מהפורום לא??????

הנה תמונה של מאיה...../images/Emo99.gif

איזה מדהימה היאאא פשוטט מאמיייי
כמו נתןן
איריסס... רגע..אפשר עדיין לראות אותה ? כי אני יוכל לזהות אותהה.. ראיתי אותה במפגש מעריצים.. היא שוב תיהיה ??? (אה..והשיער שלה בלונדיני.לא יודעת למה פה הוא..
)

למעלה