כולם...

tamarhp

New member
כולם...

בזמן האחרון היו כאלו שהודיעו שהם פורשים כי "אין להם זמן" או סיבות אחרות. נועה אמרה נכון - זה שיש פחות זמן, זה לא אומר שצריך לפרוש! אני מאמינה שגם אם אין לכם זמן אתם תמצאו זמן להיות במחשב. אז נכון, בזמן הזה תעשו דברים יותר מועילים, כמו לבדוק אימייל... אבל אני מאמינה שמספיק 5 דקות בשביל לקפוץ לרגע, לרפרף על השירשורים, להגיב למה שדחוף ולדלג על מה שלא, כמו המזל"טים והברוך-הבא. גם אם אתם בישיבה או בפנימיה, יש ימים שחוזרים הביתה, חופשות, חגים, שבתות, שאפשר למצוא כמה דקות להכנס ולהתעדכן. אני לא באה לשפוט, אני משתדלת לא לדון אדם עד שאני לא מגיעה מקומו, אבל אני רוצה להביא לכל השאר את הנקודה הזו - לא צריך לפרוש!אפשר להגיד שבגלל הפנימיה/ישיבה/בגרויות/חודש אירגון אני נמצא פחות בפורום, ותתחשבו, אבל למה לפרוש? או כמו שאל חי אמר - "איך הצלחת להגמל??" אם הפורום באמת "הבית השני שלי" ו"המשפחה השניה שלי", איך אפשר לעזוב בכזו קלות? אני מאמינה שזה לא היה קל, ושהוקדשה לזה הרבה מחשבה... אבל בכל זאת, עד כמה שחושבים, אולי לא חשבתם על הכל... אני פונה לכולם - יותר מדי אנשים פורשים בזמן האחרון, וחבל! במקום לתרום לפורום, להעלות דיונים, להפריח את השממה, פורשים ומסירים אחריות.... שאחרים ידאגו לפורום.... שוב, אני לא באה להאשים אף אחד ספציפית, אני פשו רוצה להראות לכם נקודת מבט שונה שאולי לא חשבתם עליה... בתקווה להבנה ושיתוף פעולה, אוהבת אתכם! תמר.

tamarhp

New member
../images/Emo105.gif אני חושבת שזה חשוב...

אל חי

New member
גמלי אין זמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifואני לא פורש

אפעם
ד"א כנסו לצ'אט...

שרוך

New member
הנה תגובתי

בס"ד הי תמר את צודקת במה שכתבת אבל לא רק למשל יש הרבה חבר'ה שאני יודע שהם עזבו את הפורום כי נמאס להם מהפורום לא כי אין להם זמן אלא כי לפי דעתם הפורום לא מה שהיה פעם וזה משמעם אותם ( ויש אנשים שצודקים לפי דעתי) לכן חשוב לדעת מה יהיה הסיבה לעזיבה אם זה מה שאת העלת זה דפוק אבל אם זה מה שאני כתבתי אני ממש מסכים איתם שאם רע להם שיעזבו! שרוך

tamarhp

New member
יש שתי גישות

אם רע לך בפורום והוא משעמם - אתה יכול לברוח, או לנסות להרים אותו! אין דיונים רציניים? תעלה אחד! אפילו שניים! לא עונים? לא נורא! מנסים שוב! מבקשים בפרטי מאנשים לענות כדי שימשוך אנשים להגיב! אין אנשים מעניינים? תביא אותם! אפילו מפורומים אחרים! אין אווירה משפחתית? תעלה משהו קליל שיגבש את כולם.. אני משתדלת לעשות את זה מדי פעם... רבקה הביאה שאלונים.. אלי7 הביאה קישורים... כל אחד יכול לתרום במשהו! זו לא חוכמה להגיד "רע לי, אני פורש". רק אחרי שניסינו לעשות את מה שאפשר ולא הלך, נפרוש. ו"לעשות מה שאפשר" זה לא רק להתלונן, אלא גם לפעול!!! ואם אתה לא יודע מה לעשות - אפשר לשתף אחרים! ***ההודעה כתובה בלשון נוכח אבל היא מיועדת לכולם ולא לך ספציפית***

טוב תמר...

בס"ד אבל יכול להיות שאנשים פשוט כבר לא בא להם.. לא מעניין אותם להרים ת'פורום.. פשוט היה להם כיף כאן ונגמר וזהו, לא בא יותר... זו גם יכולה להיות סיבה - לא בשביל כולם הפורום כזה חשוב ומרכזי... את מבינה?

tamarhp

New member
כן,

אבל מה יקרה אם קצת יתרמו? כאילו - היה נחמד, היה כיף, עכשיו כבר לא - אז ככה עוזבים? יש לכם ערב כיתה על חוף הים, היה נחמד וסבבה וכיף. אתם תלכו בלי לנקות אחריכם? לא יפה... אני חושבת שאם בנאדם היה במקום מסויים ונהנה, והוא צריך ללכת, הוא לא יכול פשוט לקום ולעזוב.. אחרי שהוא השאיר אחריו הרס... אני מרגישה גם כפיות טובה כלשהי... נתנו לכם הכל, ועכשיו - כשהגיע תורכם לתרום - אתם עוזבים? אז נכון שיש כאלו שמלכתחילה לא היו ממש בקטע. אבל מ עם אנשים שהתבטאו במשפטים כמו "הפורום ממכר", "הפורום הוא הבית השני שלי", איפה כל זה עכשיו?

שרוך

New member
תמר ככה

בס"ד הי תמר מה קורה? ככה !!! אני מסכים איתך שלא צריך לעזוב מקום ככה בלי כלום!! אבל מה לעשות שיש הרבה אנשים שהפורום כבר לא מתאים להם אם זה מבחינת גיל!! או תסתכלי משהי אמרה לי היום באיסי מה זה נעלמת מהפורום אמרתי לה מה כבר יש לכתוב כל השבוע יש 7 שרשורים של ברוכה הבאה ופה ושם שרשור רציני!! אז מה אני יעשה? ואותם אנשים נמאס מכל השרשורים האלה חלאס!! ותאמיני לי שאני לא מדבר על אנשים שלא אוהבים את הפורום !! אלא אנשים שאמרו בעבר הפורום ממכר אבל אין מה לעשות כמו שראית בגיל שלנו אנשים משתנים!! ונכון שבהתחלה הרבה הרבה אנשים מתלהבים ממה שקורה כי באמת זה מוזר שבאמת אנחנו קבוצה מיוחדת!! אבל לפעמים בכל חבר'ה יש משהו מסריח ויש אנשים שלא מוכנים לזבול יותר את הזבל! לכן אין להם כבר פתרון והם עוזבים!! שרוך

tamarhp

New member
נכון

אבל כשיש זבל בורחים מהבית? או מפנים אותו? אני לא רוצה שניתן לזבל להשתלט על הפורום! ואם אין לנו אפשרות לסלק אותו, נציף את הפורום בהודעות מנגד! שירשורים טובים ורציניים! הנה, השירשר של רחלי, למה אף אחד לא עונה? אנשים, תתחילו להזיז עניינים, תתחילו לשים שירשורים מעניינים!!!

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifשניה....

הפורום משעמםפ אותך? סבבה! תחשוב מה א-ת-ה צריך לעשות כדי שהוא לא ישעמם! שכל אחד יתחיל לפעול ולא יחכה לאחר!!! גילת, ליאור וכל שאר האנשים שבאמת משקיעים לפורום לא היחידים שצריכים לפעול פה! גם אתה!!! (לא מדובר דווקא אליך, שרוך...) נקודה ענקית למחשבה

למעלה