כולם!

Seto¥Girl®

New member
כולם!

לליאור(lgmtk) סאמה יש יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^ צ'י! אתם יודעים, זה אל בסדר שאף אחד לא סיפר לי. בעצם, נראה לי שאף אחד לא ידע. בן כמה אתה ליאור? אה, כן, ו......... המון מזלטוב, אושר ועושר, בריאות וכושר, כל השטויות הנ"ל ועוד, וכמובן.... מערכון! ^^ אני לא יודעת אם הוא יצא טוב במיוחד כי אני אל מרגישה ממש טוב ודי מתה מעייפות, אבל אניוואי... (אוי הראש שלי...) ענבר הלכה לה ברחוב שפתאום היא מתנגשת ביצור כלשהו. "איק! תחביאי אותי!" הוא ממלמל לה. ענבר, שתמיד לובשת חמש שכבות, לוקחת מעיל וזורקת אותו על היצור, ואז עומדת מלפניו. "סליחה" באה עליה נציגה פאניגירלית "האם ראית בישי פה?" "בטח" השיבה לה ענבר בגיחוך "מתחת למעיל הזה ממש" "אה, תודה" ענתה לה הפאניגירלית "בנות!" היא צעקה "הוא רץ ימינה!" וכל הפאניגירליות הסתלקו. היצור צץ מהמעיל. "איך ידעת שהן לא יתפסו אותי?" הוא שאל. ענבר הסתובבה באדישות. "כי גם אני פאניגירלית... פאניגירליות לא חושבות בהיגיון במרדף אחרי בישי..." היא אמרה בחיוך. "צ'י?" מלמל הבישי. זה היה סטו. "צ'י" היא ענתה לו. "עכשיו בא לך לאכול מילק שייק?" "קרמבו" "מילק שייק" "פחית" "מילק שייק" "קרמבו בפחית?" "מילק שייק" "פחית קרמבו?" "מילק שייק" "קרמבו בטעם פחית?" "פחית בטעם קרמבו?" "מילק שייק" אמר סטו "סבבה" ענתה ענבר בחיוך "הא?" הוא מצמץ בהפתעה שענבר גררה אותו לבית קפה למילק שייק ולקרמבואים. "אני רוצה עוגת קרמבו עם פחיות" "ואני מילק שייק בטעם פחית חלודה עם קמצוץ קרמבו קפוצ'ינו" אך לפתע, למרות שענבר וסטו תיכננו לאכול בחוץ, היה גשם של גברים, אז הם היו צריכים להכנס פנימה לבית הקפה, אבל המון עישנו שם וענבר שונאת עישון אז בעזרת כוחות הקרמבו המיוחדים של קוג'י שאיכשהו הגיע לשם הם השתגרו על גב של פיל בטימבקטו^^ "הא? מאיפה את מפליצה את זה?" שאל סטו "האמפ" עניתי "שתוק" ולפתע ריצרץ' הופיע על פניו של סטו, אבל לצערי לא על הפה שלו ^^; "צ'ה?" הוא מלמל. למזלו הופיע הארי פוטר והציל אותו, וגם פטר אותו מחצ'קונים לכל החיים^^ אבל לצערו סטו נפגע מגביהת יתר שגרמה לו לפגוע בשמיים ולזעזע את העולם, ולכן הוא היה צריך להידחס לסדרה יוגי הו... (ענבר: הא?!) טוב י כואב לי הראש אני אפסיק לפני שאני אהרוס את המערכון יותר... 1+1=2 קאבוטרימון דיג'יגדל וקח אותי מפה... P:

Seto¥Girl®

New member
מה<?!

מה זאת אומרת!? לא להמשיך חתיכת אוטיסט זה שרשור ברכות ליומולדת של ליאור!

OFIRB9

New member
אוקי!!!!!

אז....מי זו ליאור???? בכל מקרה! קרמבו מזלטוב!!!!!!!!!!!!!!!

niena

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב!!!!!!!!!

אני לא יודעת מי זה אבל בכל זאת... מזל טוב!!!!! עד 120 שנה!!!!!!! הצלחה בכל!!!!! וכול'.....

Laguna MIF

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מי זה ליאור? בכל זאת מזל טוב!!!

lgmtk

New member
תודה לכולם חמודים אתם והסבר קטן

למה לא באתי............הייתה לי בעיה עם הפורום הזה בגלישה. תפוז לא העלו לי אותו.............וגם אם כן-חצי דף. גררררררררררררררררררררר אני כועס על תפוז בזמן האחרון. לעוד מישו הייתה בעיה? או רק לי? גרררררררררררררררררררררררר........ואני סאמה? אמממממ אוקיי.
לכולם
עכשיו אני אכתוב יותר.

OFIRB9

New member
אז את ליאור!!!!

הבנתי! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lgmtk

New member
אני ליאור.........yet אני בן.

לא נורא...........תודה תודה.

למעלה