כולם

moran-b

New member
כולם

מתה עלייכם אנשים.... טיי מתוקה שלי .. חלאס עם הפה הזה שלך.. מה יהיה בסוף? ויישי החבר הכי טוב שלי בעול - אוהבת אוהבת... ג`ואי - התגעגעתי אלייך .. יאללה שיגיע כבר חמישי בערב... נסטי - את הכי!!!! הכי !!!! אוהבת אותך.. הילו`ש - הילדה הכי מתוקה שהייתה כאן אי פעם... סיווני - מאז חזרת מחו``ל לא רואים אותך - מה כולו לא באת שבועיים - הצלחת להיגמל??? שי 22 - יא חולה הגה שכמוך!!! סע יותר בזהירות.. יש מצלמות אתה יודע? נטלי 18 - מתוקה שלי... את מדהימה... אני באמת באמת אוהבת אותך... זיו - גרגר חול קטן וחמוד - שמחה שחזרת אליינו... מאסטרו - מה זו העלמות הזו???? מהר לחזור שאפילו אני לא אספיק להתגעגע... קונץ - מתוק... תחזור בבקשה!!!!! קייזר - טוה הפה שלך יותר גרוע משל טיי... אז... אבל בכל זאת מתה עלייך... הוביט - טוב נו אין סיכוי שתיכנס לראות את זה... אבל בכל זאת - מתה עלייך!!! (מי עוד????) יבס - אחותי המופרעת... (בלייד פנה אלייך אז.. גם אני רוצה ...) פנדורה - יא מתוקה שכמוך!!!!!!!! בדוייה - מתוקה שתרגישי הכי טוב שבעולם... חגית - אחותי את מקסימה אני שמחה שהצטרפת אליינו... רעלללללללללל - (כמה ל` יש ברעל?) יא חמוד מתה עלייך לך כבר תוציא תיאוריה!!! צוש - מתוק המון המון מזל טוב!!! חות מיזה אתה מקסים. שון פטישון - הבן אדם הכי מקסים בצאט !!! קוטלת - טוב מאז שהפסקת להציף שמים לב כמה את מקסימה... צ`יטוס - יא מגעיל - כל הזמן נעלם ממש דנידין אתה בחיי...(מתה עלייך!).. (מי עוד? מי עוד?...) אהה... טוב נו הראש כואב לי תבינו אותי שאני לא זוכרת את כולם... אז חבר`ה זה בגלל שהייתם כל כך מדהימים כלפיי... אוהבת אתכם אבל הכי הרבה את....(אתם יודעים).. שלכם רני!!!!!

moran-b

New member
רגע- תוספת

בליידדדדדדדדדדדדדדד מלך הפורום... לך הקדשתי הודעה נפרדת... יא כחול שכמוך... אני שמחה שאתה בצד שלנו וחוץ מיזה... מה ההודעה הזו על הכניסה לפורום???? כבר לפני חודשיים פואט עזב את כס המלכות והוריש לך אותו??? מה זה זה עכשיו??? לא משנה... מתוק... יאללה ... אתה האחרון ברשימה!!! בזה סיימתי את ברכת הלילה טוב שלי. צ`או אנשים.

moran-b

New member
רגע תוספת 2

פרח מתוקה שלי!!!! מצטערתתתתתתתתתתתתתתת את מקסימה שחבל על הזמן ואבי פשוט הרוויח... ותגידי לו שזה שהוא נעלם לא אומר ששכחנו... ואני מתגעגעת אליו!!! והרבה הרבה געגועים אלייך מתוקה... יאללה אחותי נתראה ביום חמישי..

סוף סוף... הגיע הזמן...

הגיע הזמן שסוף סוף מישהו זוכר אותי.... תודה מורני... שיפרת לי את כל המצברוח של היום המסריח הזה... מת עלייך נשמה... (למרות שלא ממש הוזכרתי בצורה חיובית....) אני עדיין מעריך את זה.... ביי נשמה....

nini #1

New member
למורן

אני לא מאמינה ששכחת אותי!!!!!!!! את עוד תשלמי על זה חמודה אל תדאגי בכ``ז מתה עלייך

למעלה