כולם!

GrEeNwOmAn

New member
כולם!

באילו מצבים הייתם עוברים לחווה אחרת?
האם בחווה שלכם מתייחסים לסוסים כאל מלכים\ות?
מה אפשר לשפר בחוותכם? מה כדאי להשאיר כפי שהוא כעת?
האם אתם אוהבים את כל המדריכים, המנהלים ובכלל האוירה בחוותכם?
האם אתם חברים\ידידים של מישהו מחוותכם?
האם קרה לכם פעם שהתאהבתם במישהו\הי מחוותכם?
אגב סתכלו על החתימה, הנכונה והשאוווווה שלי!

טוי בוי

New member
טוב אני אוהבת את החווה שלנו כמו

היא!!! אני היתי עוברת חווה עם היה ממש גרוע הסוסים היו גרועים וחולים והמדריכים והמנהלים והאנשים מגעילים! בחווה שלנו כל אחד מתיחס לסוס שהוא רכב או רוכב עליו כמו מלך! אני אל כולם מתנהגת כך! א6ני אוהבת את המדריכה שלי ואת ההנהלה של החווה אני קצת פחות אוהבת. יש לי יותר מ- 4 ילדים בחווה שבשיכבה שלי 2 מהכיתה ו2 מהשיכבה חוץ מזה יש לי שם מלא ידידים וידידות

GrEeNwOmAn

New member
תשובות שלי... ../images/Emo39.gif

אוקיי אז ככה- באילו מצבים הייתם עוברים לחווה אחרת? אם לא היו מתייחסים אליי שם בצורה רצינית, אם לא היו מתיחחסים לסוסים בצורה רצינית, ואם האווירה לא הייתה נוחה.
האם בחווה שלכם מתייחסים לסוסים כאל מלכים\ות? כן, בטח! ממש כיף שם, האווירה מצוינת, וכולם בסבבה! כולל הסוסים...
מה אפשר לשפר בחוותכם? לא יודעת אם אפשר לשפר, אבל הייתי רוצה מנאז' יותר גדול לתחרויות ובכלל, ומגרש מקורה.
את השאר נשאיר כפי שזה! האם אתם אוהבים את ההנהלה והמדריכים והאווירה בחוותכם? כן, איך אפשר שלא??!! האם אתם חברים\ידידים של מישהו\י מחוותכם? כן יש לי כמה ידידים וחברות~ האם התאהבתם פעם במישהו מחוותכם? לא!
לנטע, סורי אם נעלבת מהחתימה אבל זו האמת! צ'או...

טוי בוי

New member
אני גם חושבת שהדבר היחיד שיש

לשפר בעמק זוהר זה המנג' הוא קטן ויש לו צורה מוזרה כזו ויש רק מנג' אחד שהוא לא כזה גדול ואני אישית לא מבינה איך אתן עושות מסלולים...... למרות שהמנג' והמכשולים מאוד מושקעים!

S H I L G I

New member
אבישג לא נעלבתי...

אבל זה פשוט מצחיק אותי שאת מתלהבת מזה.. ולמה לעזעזל המצאת שאני אמרתי שדורון אמרה עלייך שאת זונה? אל תנסי לסכסך ביני לבין דורון..לא כדאי לך..
נטע

../images/Emo9.gif

באילו מצבים הייתם עוברים לחווה אחרת? אם המדריכים מציקים או לא נחמדים או יוצרים אווירה מג'עייפית כזאתי... או שהסוסה שלי הייתה עוברת מישום מה או שהסוסים היו במצב רע או שהיו מחליפים את הסגנון בחווה לווסטרן! האם בחווה שלכם מתייחסים לסוסים כאל מלכים\ות? כמובן!! בייחוד אני.... מתייחסים אליהם כמו בני אדם במיוחד המדריכה שלי.... מה אפשר לשפר בחוותכם? מה כדאי להשאיר כפי שהוא כעת? ברור שלכל אחד יש את האורווה החלומית שלו עם מנג' מכורה ואל]י סוסים אבל במציאות ובמצב היום החווה שבה אני רוכבת מדהימה אם זה לסוסים ואם לבני אדם פשוט כייפית לא הייתי רוצה לשנות כלום! האם אתם אוהבים את כל המדריכים, המנהלים ובכלל האוירה בחוותכם? \ ברור!!! אחרת לא הייתי רוכבת שם!! המנהלים והבעלים של הוארווה הם אנשים שאני מכירה מאז שהייתי תינוקת! הם חברים של ההורים שלי ואם אנשים ממש נחמדים וטובים!!!! המדריכים שלי מעולים והכי הכי בעולם! כבר אמרתי את זה מיליוני פעמים אני לא חושבת שאני צריכה לחזור על זה!... האם אתם חברים\ידידים של מישהו מחוותכם? בקושי יש אצלינורוכבים בנים אז זה קשה אבל בנות כן! יש לי חברות..... גמלי יש חתימה שווה

S H I L G I

New member
תשובות שלי../images/Emo29.gif

אני מתכוונת לעבור לחווה אחרת אבל אין לי לאן..הייתי רוצה להיות בחווה כמו בכפר מונאש... החווה המושלמת... אני חושבת שיש סוסים שמתייחסים אליהם כמו מלכים (לורד, פלטון, בל, ג'מבו) ויש סוסים שפחות, כי כמובן לא תמיד מספיקים ואנשים בד"כ מפנקים יותר את הסוסים שעליהם הם רוכבים בד"כ ומתחרים עליהם תמיד. הייתי רוצה לשפר את המדריכים וקצת את היחס של העובדים, ולשנות קצת את צורת התאים כי הצבע כבר מתקלף, והכל קצת בלעכס..ואת השאר להשאיר.. אני אוהבת את חלק מהמדריכים, אבל להרבה יש חסרונות ויתרונות.. כן יש לי בערך 5 חברות משם פעם נדלקתי על מישהו שם עד שגיליתי שהוא בן 20
..ועכשיו כל הזמן הוא מסתכל עליי כמו לא יודעת מה ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי..

TauraMan

New member
תשובות...../images/Emo20.gif

רק במצב של התפרקות האורווה.
מתייחסים אליהם כסוסים.
עוד סוסי בית ספר..
כן!
של כולם
לא..

תשובות שלי (אבישג קראי!)../images/Emo3.gif

לשאלה הראשונה-הייתי עוברת אם המדריכים לא היו מתייחסים אלי יפה או שלא הייתי רצויה בחווה! לשאלה השנייה-מתייחסים אל רוב הסוסים אצלנו ממש יפה במיוחד לפרטיים! לסוסים האחרים דואגים ממש יפה במיוחד הילדים שאוהבים אותם כמו שאני אבישג איתמר ויעל יובל מטפלים בפוצ'יני! לשאלה השלישית- לא צריך לשפר אבל הייתי רוצה שנשתמש בתאים שליד המרעה שהיה של שקל (אם את מכירה את התאים אבישג) לשאלה הרביעית-אני אוהבת מאוד את כול המדריכות אצלנו כולן חברמניות ואני חושבת שכולם מסכימים איתי! לשאלה החמישית- אני ידידה של כולם! חוץ משל שורה חחח.....! לשאלה השישית- כן הייתי מתה על מישהו מהחווה (לא חשוב מי חחח....)

תשובות ( אבישג קראי)

1. הייתי עוברת אם לא היו מתייחסים אלי יפה או אם לא הייתי רצוייה. 2. לרוב הסוסים מתייחסים כמו אל מלכים במיוחד לפרטיים אבל גם לסוסי הביצפר כמו אל פוצ'יני אני איתמר אבישג ויעל יובל מתייחסים אליו כמלך! 3. לא צריך לשפר כלום אבל הייתי רוצה שנשתמש בתאים שליד המרעה שהיה של שקל (אבישג אני יראה לך אותם!) 4. אני אוהבת את כול המדריכות שלי הן חברמניות וחמודות ואני חושבת שכולם מסכימים איתי!. 5. אני ידידה של כול הח'ברה מהחווה חוץ משל שורה חחח..... 6. קרה לי שהייתי מאוהבת במישהו מהחווה שלי נואשות! ( לא חשוב מי)...

ווואל,

הייתי עוברת לחווה אחרת כשהייתי רואה שמשהו מזיק לסוסים ולא מוכנים לשנות את זה. בחווה שלי מתייחסים לסוסים בדרך הכי טובה שאפשר. אפשר לשפר את צוות המדריכים במדריכ\ת קפיצות, ואפשר לשפר את היחס של כמה אנשים לסוסים... אני אוהבת את כולם שם, כולם בסדר גמור, אבל האוירה בחווה היא הרבה פעמים לחוצה. כעיקרון יש לי כמה חברות מאוד טובות מהחווה, יש לי ידידים ואנשים נורא נחמדים בחווה, וכמעט כולם ממש אחלה. חחח, אני? להתאהב? לא ניראה לי... כאילו, עלול לקרות מצב כזה... ויכול להיות שגם היו רגעים כאלה אבל... אני אל בן אדם שמתאהב.
ת'ינק יו!

Juli kleo rullz

New member
תשובות...

1. ממש לא מתייחסים אלייהם כמו מלכים/ות... כל פעם שאני שם אני מנסה לשפר את זה קצת אבל למה שהם יקשיבו לי?! בני ***** 2.לשפר-להעיף את המנהל של החווה ואת הבן שלו להשאיר-את המדריכים שלי (דרסאג' וקפיצות) 3.אני אוהבת רק את המדריכים שלי.. (שאגב המדריכת דרסג' שלי היא אלופת הארץ-תמי לוי) 4.כן יש לי הרבה חברים מהחווה 5.לא לא התאהבתי....

S H I L G I

New member
תגידי...

התמי לוי הזאת.. היא עם שיער חלק, די ארוך, שטני/בלונדיני? נטע

למעלה