כולם

*pank

New member
כולם

כולם משתנים לי כולם מתהפכים כולם הולכים לי כולם מתגרשים כולם כבר עשו שלושה ילדים כולם מספרים לי כולם מגלים, את הסודות הכי רזים ורק אני בדילמה קשה איזה סוודר לקנות השנה או שאולי כדאי לחכות לסוף עונה?! ואני עוד זוכרת אותך עם חיתול אז איך זה פתאם יש לך וילה שני ילדים וחתול

מישהו חכם אמר לי פעם

שלפעמים כדאי להתקרב קרוב קרוב לגינה של השכן אממממ ואז רואים שם שהדשא צהוב ולא כל הפרחים פורחים ולדעתי צבע הסוודר הוא משמעותי מאד!!! אני למשל משתדלת להתאים את הסוודר לקוקיות שאני שמה על המשושים ולא תמיד מוצאת בבוקר את הקוקיות.ולפעמים מאד רוצה קוקיות ירוקות ואין לי סוודר ירוק וזו ממש בעיה!!! ובסוף העונה תמיד עדיף לקנות ובחצי המחיר. רק טוב!!!

אמא שלי לימדה אותי

סוודרים קונים רק בסוף עונה .. כי במקום לקנות סוודר אחד במחיר של שלושה וזה בתחילת עונה אפשר לקנות שלושה במחיר של אחד וזה בסוף העונה .. ככה מבלי לשים לב היא השתנתה לי מלשכב ללא תנועה היא התחילה לזחול בלי הפסקה ועכשיו היא הולכת לה ממהרת אין לי מושג למה היא כנראה רוצה להספיק המון והחידה נשארת בשלה .. למה ??? מאחלת לך יום חמים ונעים {אצלנו
לא לקנא .. }

שלושה סוודרים

אני אוהבת לעשות קניות בתחילת העונה באמצע העונה ובעיקר בסיומה. בסיומה אני פשוט חוגגת קונה מכל הבא ליד סוודרים, כפפות (קניתי היום 2 זוגות) קוקיות למשושים (מינימום 6 צבעים שונים) ועוד ועוד והיא - חכמה אצה רצה לה קדימה! רק טוב!!!

למעלה