כולם!!!

Fall In Girl IM

New member
כולם!!!

טוב.. אז כולם לרשום פה את המסן ואי סי... צריך איכשהוא להיות בקשר!! דוגמא למתקשים (סתם! נו אל תקחו ללב! קחו לריאות ותיחנקו! סתםסתם נו!!):::: אי סי: 265356843 מסן: [email protected]

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo45.gif הנעעע חחח

בלהתחשב בזה שכל חדש/ה שמגיע/ה אני מביאה ת'איי סי או המסן אז אני יגיד שאני לא ממש צכה ת'דוגמא הזאת חחחחח טוב [email protected] 238525758

3has3

New member
וול.. שלי D:

[email protected] 312868069 - למרות שזה לא שימושי בכלל

Fall Out Liel

New member
התמונה ממגרש ביתי או מאו.סי..../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

ICQ: 198596492 אבל אני לא אתחבר אליו הרבה כי הוא התחרפן לי. MSN: [email protected]

2DarK AnGeL2

New member
../images/Emo205.gifמגרש ביתי ../images/Emo13.gif

אוףףף שיגיע כבר לערוץ 10... אני רק סיימתי לראות את העונה השנייה עכשיו... את רואה?

Fall Out Liel

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

ראיתי את העונה הרשונה ואז לא יצא לי..

mili2828

New member
מי שלא יודעה כ-כ-ה אני נראית

ציפיתם לדוגמנית?! מצטערת לצער.... זה מה שיש *מסתתרת בפינה** אהמ אהמ--- מי שלא מוסיף אותי מקבל מ-כ-ו-ת
[email protected] ומשו באמת נדיר---- אייסי 309468235 שבוע טוב כולם
=)

bite me

New member
אני חדשה פה..אז אני אנצל את ההזמנות הזו

ואעלה תמונה שלי..אני לא משו..לא כוסית כמו מילי(היי מילי אנג'י גם פהD:)אבל אני אקח את הסיכון.. אל תסקלו אותי באנבים..

bite me

New member
אה שכחתי

כתובת מסן-מוזמנים לצרף..ודאם איט אני נראת כאילו אני אחרי האנג-אובר בתמונה שהעלתי:| מסן- [email protected]

mili2828

New member
אנייייי בשוק!!!!!!!!1 O:O:O:O:O:O:O:O::O, אני

מה את פאקינג עושה פה?!?!! יאללה עופי מפה...! סתם אנג'י אני מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני
אותך!!!!!!!!!!!!
את כזאת יאפההה
אנחנו עדיין צריכות להיפגש בחופש =/!!!! את עוד תגנבי לי את הקרדיט פה....=/ פחעע סתם ><
, מה את פאקינג עושה פה?!?!! יאללה עופי מפה...! סתם אנג'י אני מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני
אותך!!!!!!!!!!!!
את כזאת יאפההה
אנחנו עדיין צריכות להיפגש בחופש =/!!!! את עוד תגנבי לי את הקרדיט פה....=/ פחעע סתם ><

mili2828

New member
תפוזונע...-_-"

בכל מקרה ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 פאק אנג'י פה...!!! :| אני לא צריכה להציג את עצמי נכון?

bite me

New member
להציד אותך?

אוי נכון! פאק!!איזה מפגרת אני:| אני אנג'לה או אנג'י,בת 14 מאשדוד תמיד שוכחת את הפרטים הקטנים! מילי אני אשאר פה..אחרי שהתגרשתי מאנדי בשבילך<_<

Fall In Girl IM

New member
את רוצה מכות?!? ../images/Emo79.gif

מה הבעיה שלך?!? את מדהימה!!! וגם כן כולכן!!! תשמילו עם הגוף שלכן!!!! לא יפול לכן מהשמים גוף של דוגמנית!!!

למעלה