כולם VH1עכשיו.111!!@!@!
נ ניקול (גין גריי) New member 3/10/05 #7 זה בנאלי לוקחים את כל השירים הכי הכי פופולרים ובוחרים בהם :\
S slallum New member 3/10/05 #11 אולי תספרו לאנשים שלא יודעים מה קרה מה קרה? איזה מצעד? מי זכה באיזה מקום? עדכנו אותי!
נ ניקול (גין גריי) New member 3/10/05 #12 כל מה שאני ראיתי זה 2. לד זפלין - whole lotta love 1. ACDC - highway to hell אמרתי לכם זה סתם כל השירים הפופלרים והכל
כל מה שאני ראיתי זה 2. לד זפלין - whole lotta love 1. ACDC - highway to hell אמרתי לכם זה סתם כל השירים הפופלרים והכל
O One Echoe New member 3/10/05 #13 מה? יש להם שירים פי 1000 יותר טובים...לאייסי.. אבל לד זפלין בחירה משובחת..למרות שגם להם יש שירים הרבה יותר טובים.
מה? יש להם שירים פי 1000 יותר טובים...לאייסי.. אבל לד זפלין בחירה משובחת..למרות שגם להם יש שירים הרבה יותר טובים.
נ ניקול (גין גריי) New member 3/10/05 #15 נכון לד זפלין תמיד משובחים אבל whole lotta love הוא לא השיר הכי טוב שלהם לדעתי הוא הכי פופלרי אחריי stairway to heaven ובגלל זה בחרו בו לדעתי
נכון לד זפלין תמיד משובחים אבל whole lotta love הוא לא השיר הכי טוב שלהם לדעתי הוא הכי פופלרי אחריי stairway to heaven ובגלל זה בחרו בו לדעתי
O One Echoe New member 3/10/05 #16 נו ברור, מה שאמרתי. איאפשר לבחור שיר הכי טוב אצלהם, כי כל השירים שלהם טובים. אבל בלי ספק שדה סונג רימיין דה סיים הוא אחד הגדולים.
נו ברור, מה שאמרתי. איאפשר לבחור שיר הכי טוב אצלהם, כי כל השירים שלהם טובים. אבל בלי ספק שדה סונג רימיין דה סיים הוא אחד הגדולים.
K kopy20 New member 3/10/05 #21 היה בVH1 אתמול מצעד 100 100 קלאסיקות ברוק. AC/DC היו מקום ראשון עם HIGH WAY 2 HELL בחירה מגוחכת...
O One Echoe New member 3/10/05 #14 ראיתי רק קליפ אחד.. של אלינס אין צ'יינס...would אה ובעצם גם הסקורפיונס..משהו סיטי.
A Absolut3sbk New member 3/10/05 #19 סרופיונס היו פעמיים גם קווין, בוסטון ואיירון מיידן, היה גם בריאן אדאמס...