כולם!!!!! OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JTrulez

New member
כולם!!!!! OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה נראה לכם מוכר?!!?!?
זה נלקח מהסרט שרק 2

JTrulez

New member
אין לי מושג למה לא רואים תמונה.....

אצלי רואים....... בכל מקרה יש שם תמונה מצוירת שכתוב למטה SIR JUSTIN והדמות היא פשוט קופי של ג'סטין....אותה פוזה אותו ה-כ-ל!!!!!!!!! אם מישהי יכולה לעזור לי.........פליז!! אני רוצה שכולם יוכלו לראות

RJlake

New member
אמממ אולי תשימי קישור או שתשלחי לי

את התמונה באימייל ואני אנסה לשים אותה פה

JTrulez

New member
../images/Emo53.gifמישהי יכולה לעזור לי לשים את

התמונה מהסרט?? אני לא מתליחה להעתיק את הקריקטורה של ג'סטין ואני רוצה שכולם יוכתו לראות.............פליזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!

NarihS

New member
בטח! גם אני מתה לראות את זה

איך אפשר לעזור??

JTrulez

New member
אז זהו....שאני לא יודעת

יש לי את הסרט על דיסק.....איך אני מעתיקה משם את החלק או תמונה של זה?

NarihS

New member
הא! אני יודעת!

מה שאת עושה זה: את הולכת ל- Movie maker אם אני לא טועה יש את זה בכל מחשב.. ואז את מטעינה את הסרט שם, ומשם אפשר לצלם תמונות! תנסי את זה!

JTrulez

New member
וואו תודה! אני אנסה להבין איך

משתמשים בתוכנה ונראה אם אני אצליח! בסרט זה קטע מזה יפה!! זה עצוב כזה כי שרק ופיונה רבו ואז שרק שוכב במיטה לבד ויש שיר כזה עצוב ויפה ואז רואים שעון שיוצאים ממנו שני אנשים שמתנשקים ונכנסים לתוך השעון ואז רואים את ג'סטוש!! הוא כאילו תמונה על הקיר והמצלמה מתקרבת ומתקרבת אליו.....זה ממש יפה.......!!

JTrulez

New member
זה לא עובד.. התוכנה לא תומכת בפורמט

על הדיסק זה פורמט DATA והתוכנה לא מזהה אותו...... אז שיניתי את הסיומת והוא מנגן את הסרט ויש מסך שחור...אז כל תמונה שניסיתי לצלם יוצאת מסך שחור.........יש לך רעיון איך לתקן את זה?

NarihS

New member
וואי... אז לא ממש...

אני לא הכי מומחית במחשבים שיש... איך צילמת את התמונה הקודמת?? אם יש לך מצלמה דיגיטלית תנסי דרך זה! כי הצלחתי לצלם פעם אחת תמונות מתוך קליפ דרך מצלמה.. אז אם אין לך מצלמה תנסי להשיג ממישהו...

JTrulez

New member
לא......

גם את זה ניסיתי עוד מקודם.....בגלל הפלש יוצא מסך לבן (יש לי מצלמה דיגיטלית)

JTrulez

New member
אוקיי נראה לי שהצלחתי תחזיקו אצבעות

אחרי 3 פורומים לפחות והרבה אנשים שניסו לעזור אני חושבת שהצלחתי והכל בשבילכן!!!! זה נלקח משרק 2
תגידו לי שזה לא ג'סטין!!

JTrulez

New member
עם התוכנה Power DVD

אבל לא נראה לי שמישהו שם לב לתמונה......את חושבת שאני מריכה לפתוח נושא חדש??

RJlake

New member
חחח באמת היה שווה ותגידי איך הסרט

שווה ללכת לקולנוע לראות?

למעלה