כולם my dears

בדוייה

New member
כולם my dears

הלו הלו מותקים... מה איתכם? איך היתה שבת? לי היתה שבת טובה אבל כמה שנהנתי, תמיד יש את ה``לחזור הביתה הזה ולשגרה הזאת וללימודים האילה שמתחילים עוד פחות מיממה`` מכירעים את זה? טוב, אני לא באה לדכאות אתכם ..... אבל, כל מי שלא לומד אני מקנאה בו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רציתי לשאול את צוש שאלה, אני חשבתי שלהציף זה אומר לכתוב הרבה הודעות ברצף. נראה לי שאם אתה כותב הודעה אז לא משנה כמה תכתוב בה. כבר כתבת אותה. כאילו, כתבת בהודעה שלך שאתה לא אוהב להציף אז לא תוסיף עוד.אבל, חשבתי לעצמי כזה שאם אתה כבר בהודעה אז מה זה משנה כמה תכתוב???? let me know if am rong אני למשל בגלל שאני יודעת שיש אנשים שזה ממש מעיק להם בלב שמציפים, מתחשבת, ומשתדלת להגיד כ-ל מה שיש לי לומר בכמה שפחות הודעות. ובמיוחד לאילו הסטודנטים האמתיים שלהם כעיקרון שייך הפורום וכשהם כותבים פה הודעות חשובות כמו-חיפוש חומר וכו.. ולא רוצים לאבד את הצפון.... אני מתחשבת. ובגלל זה ההודעות שלי יוצאות ארוכות. אני לא מציפה. טוב, הרגע הגעתי הביתה ולא אכלתי כל היום. זזה לטרוף איזה משהו. בה ביי פור נאו. אההההה לפני שאני אשכח- לילוששששששש ברוכה הבאה מותק....מתה עליך... בדויתיתיתיתיחתי=בדויה

צוש

New member
את צודקת ב 100%, אני לא מתווכח, אבל אני גם לא אוהב לכתוב הודעות ארוכות

shanikoo

New member
הוא פשוט לא כל כך יודע לכתוב,יש לו קצת בעיה עם האלף בית.ברגע שזה נמשך יותר מדי זמן המוח שלו מתחיל לקבל איתות של עומס יתר.ואז הוא חייב להפסיק

8-p

מורני !

New member
בדויתית..

אח אח .. אילו הודעות יש לך.... אני מתה עלייהן.. אז ככה... אני נורא נורא נורא גאה בך על ההתחשבות שלך בסטודנטים אבל אני אגיד לך משהו ואני אגיד זאת רק פעם אחת - הפורום הזה הוא שלך בדיוק כמו שלי!!!! הבנתו`ש????? ולגבי זה שההודעות שלך ארוכות... אני רק יותר נהנית מיזה... ביי ממי..

למעלה