כולם
.. כנסו

alona angel

New member
כולם../images/Emo70.gif.. כנסו../images/Emo26.gif

אני חולהההה
ואני נוסעת עוד 5 ימים בערך עם חברה שלי לטורקיה על יכטה..
זה מעצבן!!.. אני מקווה שאני ירגיש טוב עד אז... אוהבת אותכם,
אלונה

MrJacKasS

New member
יא אללה..

כמה צומי רוצים פה בפורום.. חולה? תהיי בריאה. אבל איך אמרת ככה מתחת לחגורה "אני נוסעת עם חברה שלי לטורקיה" חחח.. ועוד על יאכטה חחח... על זה לפתוח שרשור חדש

m G m

New member
אורי הקנאה אוכלת אותך הא?

במקום למצוא את כוונותיה הנסתרות והזדוניות משהו, אולי תפרגן לה ותאחל לה שהיא באמת תהנה ותבריא עד אז?

MrJacKasS

New member
"הקנאה אוכלת אותך..."

אני לא רוצה להשתחצן, אבל תאמיני לי שאני מסודר. חחח משפט למופת קבלי ח"ח

MrJacKasS

New member
אבל בפורום הזה..

כבר פותחים שרשורים חדשים על "אוי.. לא יוצא לי הקקי" ודברים כאלה, אז אני לא מתפלא..

carmit4

New member
מה זה הפסימיות הזאת?

אני מבינה שהחיים בזבל, אבל למה להביא את זה לפה?

MrJacKasS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

שמעי, לא אני זה שמתכתב כל היום בפורום כ"כ מסריח.. לכי חפשי בפח האשפה השכונתי אני בטוח ששם תמצאי את חייך בהצלחה

m G m

New member
נראה לי מישהו פרץ לו לכינוי או

משהו....הוא באמת לא היה כזה פעם

m G m

New member
מאיפה את יודעת../images/Emo35.gif

אריאלינשוקעלחיענה

MrJacKasS

New member
שמעו

אריאל היא הסנגורית שלי אני משלם לה 23 ש"ח לשעה ובקרוב נפליג לשיט יאכטה לטורקיה אף אחד לא פרץ לי, פשוט הפורום הזה, ואני לא אנקוט בשמות, ולא כולו כזה, הוא פורום ממש דפוק שאני לא מבין למה הוא עדיין קיים ולמה תפוז לא סוגרים אותו כבר. פורום חסר תועלת שכל היום מתכתבים - אבל לא על נושא הפורום. אז לכו לפורום אוף טופיק ותכתבו את השטויות הכל-כך לא מעניינות שלכם שם. חבל להרוס פורום שפעם היה נחמד מאד. תלמדו מפורום חברים, שבתקופת מעבר העונות של הסדרה, דיברו הרבה אוף, אך הערתי את דעתי בעניין וקיבלו זאת בברכה, אבל אני מניח שעם חבורת ילדות בלונדיניות מטומטמות אתן בטח תגידו "יאללה שתוק כבר" או דברים מהסוג הזה. לילה טוב

m G m

New member
אורי

הבעת את דעתך בצורה די בוטה וממש לא לעניין! אני מסכימה איתך בקטע הזה שמדברים על הרבה נושאים אבל לא על משחק החיים.. אבל מה אפשר לעשות???? כבר חרשנו על משחק החיים מכל הכיוונים ואם יש לך רעיון לנושא חדש שקשור למשחק החיים אז תעלה אותו כאן כי בינתיים אתה רק מקטר ובא בטענות אבל בתכלס אתה בעצמך לא עושה כלום לשיפור המצב. אני לא יודעת מה הפתרון ואם לסגור את הפורום זה בעצם מה שצריך לעשות.....אבל רק שתדע שאם לא נאה לך להיות פה אתה ממש לא חייב. ובלי קשר- יש דרך להביע דעה בלי לקלל ובלי בוטות

carmit4

New member
אם מפריע לך מה שכותבים בפורום

אז אל תכנס אליו יותר

למעלה