כולם
...

נ ו ם

New member
כולם ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif...

אוקי, אני עושה עבודה בסוציולוגיה שחלק ממנה זה "מחקר שדה" שבו אני בודקת את שאלת החקר ע"י שאלונים שממלאים בני נוער. אסור לי להגיד מה שאלת החקר לפני שאני מחלרת את השאלון ל"נבדקים" אבל די אפשר להבין מהשאלות. בכל אופן אני מצרפת כאן את השאלון ואני ממש אשמח אם תענו!
תוכלו לשלוח לי אותו בחזרה או דרך הפורום, האימייל או האייסיק (את שני האחרונים תוכלו לראות אם תלחצו על השם משתמש שלי). אני יודעת שזה קצת מעיק השאלות אבל זה חשוב לי ממש!

נ ו ם

New member
הנה:

כמובן ששכחתי להוסיף את הקובץ. אז הנה הוא.. מקווה שזה יעבוד.

נ ו ם

New member
תודה

אממ הדרך היחידה שאני הצלחתי לחשוב עליה היא לשמור את הקובץ (א"כ תוכל למחוק..) לסמן איכשהו את התשובות המתאימות לך (בצבע בכוביות או משהו בסגנון) ולשלוח לי. :)

מה אני עונה

אני כבר לומד באוניברסיטה, ואני מסיים עוד חצי שנה את התואר, והתחלתי מכיתה ט', אז יש לי בעיה לענות על חלק לא קטן מהשאלות. איך לענות?

נ ו ם

New member
אממ, אתה ממש מקרה חריג..

אולי תענה מה שאתה חושב שחשבת לפני שלמדת? או מה שהכי נכון לגבייך? או שתחשוב על חלק מהשאלות בלשון עבר..

שקסי

New member
גם אני עניתי...אבל אני נמאס לי מהר

מלקרוא אז עניתי פשוט הדבר הראשון שעלה לי במח בלי לחשוב....

נועם

הבנתי שאת פחות או יותר עושה עבודה על לימודים אקדאמיים (או משהו בסגנון). מאחר ואני כבר לומד , והמצב שלי הוא חריג, אם את מעוניינת לשאול עוד שאלות, אין לי בעיה לענות, ואולי אני יכו להפנות אותך לעוד כמה שלמדו באוניברסיטה במהלך התיכון.

למעלה