כולם...

ענבר 2002

New member
כולם...../images/Emo15.gif../images/Emo54.gif

כול מי שרוצנ לדעת מה חושבים על נירוונה בפורום מטאליקה שיכנס לשם ויראה הם לגמרי מלכלכים על קורטי וחברי הלהקה

tomgavish

New member
אנ´לא שם ז** על מה הם חושבים

מאטליקה לדעתי חרא של להקה לא אהבתי אותם בכלל

Skate is Back

New member
גם אני לא סובל אותם

סתם להקה מסריחה וכמו שאני רואה גם מעריצים מסריחים יש לה. תגידו,בזמן שנירוונה ומטאליקה היו בשיא,שאני חושב שזה בערך באותו זמן, הייתה יריבות אמיתית בינהם?

לא נראה לי...

אני חושב שהיה קטע של הבדלה מוחלטת בין שני סוגי המוזיקה האלה,ולא הייתה יריבות. להקות הגראנג´ של סיאטל היו מאוד רחוקות מכל הזבל של מטאליקה והמטאל, כך שלא היה צורך ביריבות, הלהקות היו שונות בתכלית,ולכן גם המעריצים היו שונים בתכלית,שלא לדבר על תרבות הגראנג´, שלמטאליקה אין שום קשר אליה...

ענבר 2002

New member
מה פתאום ...

דווקא הורדתי שיר מקאזה שדרך אגב של הביטלס קוראים לזה טוויסט אנד שאווט ונירוונה ומטאליקה חידשו אותו ביחד !

שיייי

New member
אבל היתה יריבות

בין גאנס לבין מטאליקה.. את נירוונה כולם אוהבים :p

נראה לי שעבדו עלייך...

זה כמו שיש באינטרנט "דואט של פרל ג´ם ונירוונה" כביכול... זה הכל עבודה בעיניים, נראה לי שאם מטאליקה ונירוונה היו עושים דואט,הוא היה קצת יותר מפורסם, ולפחות אני הייתי מכיר אותו..

tomgavish

New member
כולם לסגוד לאיגי דיין הכל יודע.....

למה אתה חושב שאתה יודע הכל......"לפחות אני הייתי מכיר אותו"....יכול להיות שהיה ועשו הקלטה פיראטית....יכול להיות שנירוונה חיממה למאטליקה הופעה והם עשו דואט מי יודע......אני בטוח שהדואט לא באיכות טובה בטח הקלטה פיראטית אבל זה אפשרי....הרבה להקות לא קשור לסוג מוסיקה מחממים ללהקות אחרות שהם סוג מוסיקה אחר לגמרי

לא אמרתי שאני...

כל יודע, זה פשוט לא נראה לי הגיוני ששתי הלהקות האלה יעשו דואט יחד. תביא לי בוכחה לזה, ואני אעריך אותך ואת השיר הזה מאוד. תסכים איתי שהטענה הזאת היא די מופרכת.. שנירוונה ומטאליקה עשו דואט. אבל לך תדע..

tomgavish

New member
אממ...אחי מצאתי כל מיני דברים גם רד

הוט צ´ילי פפרס (בקשר לסרח מלמטה), אבל אני לא מתמצא בשמות של חברי להקה מטאליקה....אז פשוט חפש בקאאזה kurt זה מוצא מלא דואטים

tomgavish

New member
גילתי היום שאני כן אוהב שיר אחד שלה

ם לכל אלו שראו את הסרט של סאות פארק השיר שקני יורד לגיהנום זה של מאטליקה הורדתי אותו היום מהקאזזה

ענבר 2002

New member
אמממממממ...

באמת יכול להיות שסתם עובדים על אנשים אבל ממה שאני שמעתי בשיר זה נשמע בהחלט קורט ובהחלט הסולן של מטאליקה נוו שכחתי איך קוראים לו אולי ג´יימס?אממ טוב למי אכפת ....

Mekhasheife1.

New member
אמממ ... אנשים ....

אני בפורום מטאליקה תראו שכל הקטע שהשירשור הארוך הזה שלהם התחיל מהקטע שזה עיצבן אותי וכל מיני כאלה אז תראו כבר מה רשמתי להם ותגיבו גם אתם! ולמי שרצה את השמות של חברי להקת רד הוט צ´ילי פאפרס אז : אנטוני קידיס - הסולן צ´אד - מתופף פלי - בסיסט ג´ון - גיטריסט ...
מקווה שעזרתי ....

Stillwater

New member
כן יש שיר של נירוונה ופרל ג´ם

הם עשו ביחד מן קאבר בהופעה ל MY SHARONA

Stillwater

New member
יש לנירוונה ופרל ג´ם שיר ביחד

הם עשו ביחד מן קאבר בהופעה ל MY SHARONA

למעלה