כולם תקשיבו

כולם תקשיבו

הילה עדיין לא חזרה ואני מזה דואגת אני עוד 5 דקות עפה לסרט ואני יחזור בלילה אז אולי מישהו יכול לומר לי שאני חוזרת אם היא כתבה או משהו? כי זה ממש חשוב לי אני כל כך דואגת לה!! זהו מצטערת על ההודעה פשוט רציתי שכולם יראו כי אני מזה דואגת אין לכם מושג כמה!! אז תודה מראש
ביוש מתה על כולכם אני יחזור ב10 וחצי 11 ככה

גלושש

New member
מאיושלמת יםפה שלי ../images/Emo110.gif

אל תידאגי סיס<טר> בטח היא לא יכולה להתחבר ניתקו לה את האינטרנט או משו אבל אל תיאגי ניידע אותך תהני בסרטטטט

גלל תעזריי לייי../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

אני כבר 1000000 שנה רוצה לדעת מזה סיסססס.. ואפ'חד לא מסביר ליייי. יש פורום שכל החיים זה הכל טוב סיס ובכלל מדברים בסיסיות :)P) קיצר מזה? יענו נסיכה או משו? יפיופה?? הלפפפפפ מיייייי

גלושש

New member
סיס זה קיצור של אחות

סיסטר אז הקיצור הוא סיס חחח לא מסובך

אהה חח הבנתי.תודה נשמה יפה ../images/Emo163.gif

חולה עליך כפרההההההה סיס {:p}
תודה על העזרה אחותי הכוסית. *+*
לוב יו בובה
*+*

גלושש

New member
חח בקשה... מאיושלמת

רע יא ת מאיהמושלמת ומאיושלמת אז מעכשיו אני יכתבו למאיה=מאיהיושלמת כדי שנבדיל חחחח

אני יגיד לך אל תדאגי! אה ותקראי למט

תראי עצבן אותי שאמרת שאת לא נראית טוב כי זה ממש לא נכון יש לך פנים נורא יפות ומתוקות אפילו אחותי במקרה עברה ליד המחשב ושאלה אותי מי זאת הילדה המתוקה הזאתי..את צכה לאהוב את עצמך ולהיות מרוצה ממה שקיבלת יש אנשים שנולדים עם אף עקום וכול מני עיוותים בפנים ובגוף ואת בלי עין רעה יש לך פנים כאלו בובתיים...אז לא להגיד על עצמך שאת מכוערת!!

i love אפרת

New member
כן גמני דואגת להה, היום עוד לא היית

הייתי בפורום כי אני דיי חולה אבל אתמול היא לא התחברה ואני רואה שגם היום לא.... שניה אני אשלח לה אסאמאס נראה איפה היא...

אל דאגו.היא מסורתית היא אמרה ../images/Emo163.gif

היא שומרת חג.לא הבנתי מה הלחץ אבל אני מבינה ש'תם דואגים. מאיושליטההההה ישולטתתתתתתת {:p} ימבוקשת אחתתתתת תהני בסרטטטט תטריפי אותו. תחושי אותו חחח סתם ילדה חשההההה פוקצההההה {תדמייני שזה נתן...אחחח מושלםםםםם
חיחי :p} לוב יו נשמה תהני בובה
חג שמח ושנה טובה מדהימה ומיוחדת (כמוך
)
*+*לוב יו יפיופה
*+*

i love אפרת

New member
אה אווקי.. וואיי דאגתי להה

הילושלמת
מלכה שלי אוף אני מתגעגעת אליההה יופי יום חרא. אני גם מצוננת ומרגישה חרא וגם אין הילה. אתמול היה מזה כיף הלכנו לישון כמה חברים אצל חברה אחת והיא מפגרת והיא לא אמרה לאבא שלה שהבנים נראים לישון אז באיזה 3 בלילה אבא שלה בא ואומר לבנים "אממ אני חושב שהכוונה הייתה שהבנות ישארו לישון פה" ואז הוא ממש סילק אותם הביתה! אז אני ועוד 2 חברות שלי באנו איתם והלכנו לישון אצל חבר שהבית שלו ריק כי ההורים שלו בצפון וככה בשלוש וחצי ראינו אפקט הפחד בזמן שאנחנו אוכלים מאפי שוקלד חחח ובאפקט הפחד אתה רואה אותם כזה אוכלים מילקשייק תולעים ושלונות של דברים חחח אבל היה מגניב ואז יצאנו החוצה באיזה 4 ורבע ואחרי איזה רבע שעה נכנסו כי היא קר ואז דיברנו סתם כזה בסלון ואז עלינו לחדר שלו ונרדמנו 4 או חמש ילדים על המיטה שלו (מיטה וחצי) ואני וידיד שלי שמנו חצי מהגוף על הפוף וכל השאר בשק שינה ועוד ילד אחת היה לו כרית ושמיכה והוא ישן על השטיח. רק חבל שעכשיו קמתי מצוננת ואני מרגישה הכי חרא שבעולם וגם אין לי הילה
שייגמר כבר החג והילוש תחזורר

חזרתי!! יותר מוקדם ממה שחשבתי!

הייתי בעזריאלי
תודה איזה חמודים אתם!! היא שומרת חג?? מסורתית?
היא לא אמרה לי! היא דווקא אמרה לי שהיא תתחבר!!
רגע- למי יש את הפלא שלה!??!

i love אפרת

New member
מאיוששששש איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזה סרט היית
לי יש את הפלאפון שלה... אבל היא מחזירה הודעה, לפני החג היא אמרה לי שהוא לא מוטען, אז אולי היא לא הטעינה אותו עדיין.... כששומרים חג, אז גם לא משתמשים בפלאפונים
סליחה אני לא בקיעה בזה.. חחח

גלושש

New member
מאיושלמתתתתתתתתתתת

סיססס שליייייייייייייי <סיסטר> בואי לחדר מיכאלה 123 איך היה בסרט?!??! התגעגעתי

חחחחחחחח את יכולה לשלוח לי אולי

במסר את הפלא כי איבדתי אותו! ואני חייבת לדבר איתה איכשהו!! חח וגם לי אין מושג אבל נראה לי שאפשר לדבר בטלפון זה לא יום כיפור!! אוי ואבוי! מה יהיה ביום כיפור? טוב אני לא חושבת על זה
הייתי ביום בניו יורק

למעלה