כולם, תקראו את זה..

sharon91

New member
כולם, תקראו את זה..

טוב.. אני פשוט צריכה שתציעו לי רעיונות, למקומות מגניבים לצאת אליהם ביום שישי הקרוב בערב.. אתם יודעים.. ליומולדת שלי... ודבר שני!!! אם למישהו מכם בא להפגש ביום שישי בצהריים או משהו, איפה שהוא בתל אביב, אז תגידו, ברצינות...

נעמתוש

New member
אוקיי

אז יש לי רעיון, בעצם אין לי. זה מה שמעצבן אותי, אני לא ילד מקורי, אוףףףףף. טוב בקיצר להזמנה: 1. בטח תהיה לי אסיפת כיתה שאני אארגן כי אני בוועדת חברה בכיתה שלי, אז אני ``מחוייב`` להיות שם. 2. אם יהיו לך חברים מהכיתה שם, זה יהיה מוזר אם כולם בני 14 ו 15 וילד בן 11 וחצי תקוע שם... אבל ממש ממש ממש תודה על ההזמנה. עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
עמית תבין...

אני לא עושה מסיבה.. התכוונתי לצהריים, ובצהריים אני סתם מסתובבת בתל אביב...

שלומצי

New member
חבל

אני נוסעת לצפון לדודים שלי, כי בנדוד שלי מתגייס, אז עושים לו מסיבה. לא נורא... רעיונות ליום הולדת: זה אולי טפשי אבל.. אני עדיין לא מוותרת על לונה פארק ביומולדת...

sharon91

New member
מממ..

לונה פארק.. הבעיה עם זה ש... יש רק את הלונה פארק בת אביב והסופרלנד, אני מתכוונת לנורמליים, אתם יודעים.. ואני מעדיפה משהו באזור הצפון.. שההורים שלי לא ישתגעו איך אני אחזור הביתה..

נעמתוש

New member
מצד ראשון אני קטנה מצד שני.....

מצד ראשון אני לא יכולה לבוא כי אני קטנה מצד שני מה אני אסתובב עם בני 15 ומעלה בכל זאת תודה על ההזמנה אני מקווה שתהני עם שלומצי ממני

למעלה